Meget flinke og hjælpsomme med at finde den rigtige løsning. Ingen spørgsmål var for dumme 😊. Og da det så skulle laves, var det topprofessionelt. Så grundigt og godt arbejde. Det er blevet så godt,... Voir plus
Alt gik som aftalt.. Opmåling, opsætning og prisen.. Super venlige alle sammen. Hånden blev rakt ud da reolen skulle sættes op og de præsenterede sig selv. De var effektive, dygtige og havde tid til l... Voir plus
Fremragende service og kvalitet fra start til slut. Jeg har både fået lavet en reol og en hynde, og korrespondancen har været super hele vejen igennem. Resultatet endnu bedre. Det er virkelig blevet f... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Lunderskov Specialmøbler I/S fremstiller designer møbler i en tidsløs stil, som vil gøre dit rum unikt. Vi er en familie virksomhed fra Midtjylland, som bygger tilpassede møbler til folks individuelle hjem.
Gl. Lunderskovvej 17, 6640, Lunderskov, Danemark
- info@lunderskovspecialmoebler.dk
- www.lunderskovspecialmoebler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Personlig service fra start til slut
Jeg vil til enhver tid anbefale Lunderskov Specialmøbler. Den personlige service lige fra bestilling, opmåling og levering/montering har bare fungeret professionelt. Resultatet er bare super flot og eksklusivt. 1000 tak for jeres input og gode håndværk.
Totalt god service og et produkt helt i…
Totalt god service og et produkt helt i top.
Det er ikke sidste gang vi har bestilt ved dem.
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service - vi er meget glade for special-bygget hjørneslagbænk.I har vores varmeste anbefaling:-)
Har ikke andet end ros
Har ikke andet end ros til både produkt, vejledning, kommunikation og montering! Det hele gik som smurt og vi er så glade for resultatet af vores nye slagbænk.
Kæmpe fornøjelse at se vores smukke…
Kæmpe fornøjelse at se vores smukke slagbænk, der passer som en drøm til det lille hus. Og helt forrygende service fra de gode folk bag, meget varm anbefaling herfra 🙌
Fremragende
Har fået specialsyet 2 hynder til alkove og entre - og kan kun sige at det er nogle fantastiske kvalitetsprodukter og endnu mere fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefales
Lunderskov Specialmøbler får mine varmeste anbefalinger. Vi har netop fået leveret en fantastisk slagbænk med en superflot læderhynde. De har løst opgaven til UG, på trods af et gammelt hus og en væg med en sjovt indhak. Bænken har givet nyt liv til køkkenet, og givet os meget bedre udnyttelse af pladsen.
Super service og virkelig flot finish…
Super service og virkelig flot finish på deres produkter. Har fået leveret den flotteste daybed med hynde og de leverede også en stor hynde til vores alkove. Kan varmt anbefale Lunderskov specialmøbler.
Det har fuldstændig løftet kvaliteten…
Det har fuldstændig løftet kvaliteten af rummet! Vi vidste ikke hvad der manglede herhjemme men da vi så radiatorskjuleren fra Lunderskov special møbler var vi ikke i tvivl. Kasper var forbi 2 gange, først var der opmåling og dernæst installationen og tilhørende finjustering som han klarede med det samme. Jeg vil klart anbefale deres arbejde og deres service, præcis opmåling og udførelse! 10/10
Flotteste håndværk og kanon service
Vi har flere møbler fra Lunderskov specialmøbler, og vi har kun godt at sige om både deres håndværk og service.
De bedste anbefalinger herfra…
Vi er SÅ glade for vores reolsystem…! Vi fik en super-rådgivning omkring design og de mange forskellige muligheder. Vi har fået netop den reol vi drømte om, og den har absolut været værd at vente på. De bedste anbefalinger herfra… 🤩
God service og møbler i god kvalitet
Kan varmt anbefales..
Jeg kan ikke sætte en finger på noget…
Flot produkt (slagbænk) og hurtig levering…
Virkelig smukke møbler i god kvalitet.
Flotte produkter med imponerende "finish"
Vi fik leveret radiator skjulerer til hele overetagen i vores bolig. Alle leveret til perfektion. Specielt den i køkkenalrum som giver en forlængelse af vindueskarmen i hele vinduespartiet er fantastisk.
Tak til Kim og Kasper for professionelt samarbejde hele vejen igennem projektet!
Fik leveret en 2.5m slagbænk af Kasper…
Fik leveret en 2.5m slagbænk af Kasper & Kasper fra Lunderskov møbler i Januar 2022.
Produktet er solidt, flot lavet og som forventet. Deres service og personlige tilgang er fænomenal og de holder de aftaler de laver.
Ventetiden er lang, men den er det værd - bestil i god tid og nyd et godt produkt til fair pris med en personlig og individuel tilgang.
Kæmpestor anbefaling herfra - vi vil bestemt bruge Lunderskov Specialmøbler til fremtidige projekter.
Slagbænk til københavnerlejlighed
Jeg forhørte mig om en slagbænk til en lejlighed i København for et par måneder siden, og bestilte en opmåling. Kasper kom som aftalt og målte op. Han var meget hjælpsom og kompetent, og jeg følte mig virkelig i gode hænder. Efterfølgende modtog jeg et tilbud på mail, som svarede præcist til det vi havde talt om. I går fik jeg så leveret og monteret den bestilte slagbænk. Det tog ca 10 minutter, selvom de skulle op på 2. sal, og den er næsten flottere end jeg havde håbet på. Siden opmålingen havde jeg fået monteret en stikkontakt og sat paneler op, men det blev løst på stedet uden problemer.
Hele oplevelsen har været super positiv, det er virkelig professionelle folk og lækkert håndværk. Jeg kan kun give dem min aller varmeste anbefaling.
Lunderskov Specialmøbler har…
Lunderskov Specialmøbler har specialdesignet et reolsystem med såvel under- som vitrineskabe til vores stue samt en hjørne-køkkenbænk med skindhynder til vores køkken. Lunderskov Specialmøbler har leveret et førsteklasses arbejde, hvor alle aftaler fra første kontakt til endelig levering er blevet overholdt til punkt og prikke. Det er en fornøjelse, når design, præcision, kvalitet, finish, service samt faglig stolthed er i højsædet. Vi kan kun anbefale Lunderskov Specialmøbler.