Toen we vandaag onze aankoop wilden afrekenen, zagen we op de toonbank watermeloen zeep, dat aangeprezen werd als product om Gaza te steunen. Niet passend voor een winkelketen om zo een "statement"... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alleen maar lof voor Lush! Ik heb altijd al een crush gehad voor deze winkel door al die leuke geurtjes en kleurtjes en vooral ook de manier van werken en producten! Ik had een 'fout cadeautje'... Voir plus
L'entreprise a répondu
Voor mij helaas geen Lush meer. Jaren geleden wees mijn dermatoloog mij op dit merk: veel parfum- en conserveringsmiddel vrij. Helaas kan ik er nu geen douche en shampoo producten meer kopen: bevat... Voir plus
Ik ben vaste klant bij Lush Amsterdam Kalverstraat en ik moet zeggen, ik ben nog nooit zo leuk daar geholpen. Ipv arrogantie wat ik daar gewend ben, ben ik nu geholpen door een nieuwe medewerkster,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Verse en handgemaakte cosmetica, vegetarisch en 95% veganistisch. Onze producten zijn niet getest op dieren! Wij geloven in een cosmetische revolutie en in ethische producten gemaakt van verse ingrediënten. Bij Lush vind je zepen, bath bombs en bubble bars, producten voor onder de douche, voor het haar of lichaam. Wij geloven in cosmetica die mensen gelukkig maakt en een positieve impact heeft op de wereld.
Coordonnées de contact
Kalverstraat 121 - 123, 1012 PA , Amsterdam, Pays-Bas
- (+31) 20 638 80 96
- info@lush.nl
- www.lush.nl
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Schandalig behandeld door klantenservice LUSH Nederland
LUSH heeft hele fijne, leuke en lekkere producten. Een aantal keer hebben we spullen besteld en het werd snel geleverd. Onlangs weer 2 producten besteld als cadeau voor mijn vrouw. Ik kreeg melding van de vervoerder dat het product op een dag werd bezorgd dat we beide naar het werk waren, dus verzet naar een ophaalpunt. De bezorger heeft dit kennelijk niet gezien en kon de pakketjes dus niet bij ons afleveren en ook niet bij de buren. Hij heeft de pakketjes bij de voordeur (!?!?!) neergelegd. Toen ik thuis kwam en de mail zag dat het zou zijn afgeleverd gelijk naar het afhaalpunt gereden, maar daar was niks bezorgd. Vervolgens de buurt door gegaan, maar nergens de pakketjes. Vervolgens gebeld met LUSH klantenservice. Meteen kreeg ik een mail met bewijsstukken dat het was afgeleverd aan mijn vrouw (die aan het werk was!). De dame van de klantenservice zei en mailde alsof ik de boel wou oplichten. Ze zouden een onderzoek instellen, dat duurt 7 werkdagen. Tevens allemaal formulieren ingevuld en bewijsstukken aangeleverd. Vervolgens gebeld met de vervoerder. Die heeft direct contact gehad met de bezorger en hij heeft aangegeven het zonder neerzettoestemming bij de voordeur te hebben neergezet. De bezorger kwam de volgende dag nog aan de deur om zijn excuses aan te bieden. De verzender is echter verantwoordelijk voor afhandeling van de schade. Dus weer contact met LUSH opgenomen via telefoon en mail. Nee ze hadden nog geen terugkoppeling gehad, dus ik moest rustig afwachten. Vandaag kreeg ik een mail dat ik nog 2,5 week moet wachten omdat er nog geen duidelijkheid is. Ik ben dus heel boos geworden en ook gemaild dat ze rechtstreeks contact kunnen leggen met de vervoerder, die allang heeft toegegeven dat het hun fout is. Kortom: klantenservice van LUSH is zeer onvriendelijk en beschuldigt klanten van fraude. Door pro actief te handelen hadden ze dit allemaal kunnen voorkomen en had ik ruim € 100 terug gekregen of de producten alsnog ontvangen. Echt schandalig!

Eczeem en psoriasis …wondercream
Ik heb psoriasis en mijn handen waren aan alle kanten open door de vreselijke jeuk. Het was niet te doen.
Ik was sceptisch toe ik dream Cream tester van Lush kreeg. Bodylotion met parfum, kan niet goed zijn.
Binnen 24 uur resultaat en binnen 48 uur bijna geen jeuk meer. Bizar een wonderm
Nu 1 week verder is de huid heel rustig geworden en nagenoeg jeukvrij. Weken heb ik niet kunnen slapen van de jeuk!. Ik smeer wel 4 keer per dag. Gr eva

Apparently don't want customers
Unable to create an account or order as guest. It doesn't recognise "Netherlands"as country and keeps asking for region. Pity. But if you don't want customers...

Altijd goed
Je wordt altijd vriendelijk geholpen in de winkels en ze hebben hele fijne spullen. Wel wat prijzig, maar vervolgens hoef je er niet zoveel van te gebruiken, omdat het goed spul is. Fijne geuren ook, veel opties als je niet van het standaard bloemige houdt. Het maakt niet uit waar en in welke winkel je komt, het zit altijd goed.

Jammer
Niet passend voor een winkelketen om zo een "statement" te maken.
Ik heb nergens een product kunnen vinden dat steun zou geven aan de vrouwen in Afganistan of Iran, ook voor de vele slachtoffers in Sudan kon ik niets vinden!
Wij hebben dus afgezien van onze aankoop.
Een fantantische ervaring gehad bij Fitz bij…
Een fantantische ervaring gehad bij LUSH Rotterdam bij Fitz. Ze heeft mijn haar behandeld met Henna rouge, met de juiste zorgvuldigheid en precisie. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Always amazing!
Hulp bij een product wat niet beviel
Online een bestelling geplaatst van mijn favoriete producten en daarnaast een nieuw product bestelt om uit te proberen. Helaas reageerde mijn huid hier niet goed op. Via de mail had ik direct contact met Lush en ze hebben mij heel fijn geholpen. Ze gaven aan dat het een allergische reactie kan zijn en mij hier ook tips over gegeven. Daarnaast aangeboden om het bedrag van het product via een terugstoring of giftcard terug aan te bieden. Al met al zeer tevreden met de service die Lush online biedt maar ook in hun winkels!
Jammer
Voor mij helaas geen Lush meer.
Helaas kan ik er nu geen douche en shampoo producten meer kopen: bevat nu parfum, geraniol, hexyl cinnamal, Cocamidopropyl betaine enz. Heel erg jammer.
Ik was jaren fan .
Ik was jaren fan .maar al maanden zijn hun basics niet op voorraad. Poepen de ene onzin collecties na de andere uit. Ipv restock. Sturen vanuit frankrijk maar mogen daar zelf niey bestellen. Ook worden bars en bombs kleiner en alles veel veel duurder
Maar de kwaliteit minder. Om over de klantenservice nog niet te spreken. Zeggen mij te mailen met antwoord waarom ik niet meer via Duitsland mag bestellen vanui5 nl terwijl site zegt dat het mag. Nooit antwoord gehad. En die mail is nooit gekomen.
Antwoord op Antwoord. Misschien dan ophouden met nieuwe collectie ye maken voor elke film en evenement en zorgen dat jullie standaard collectie daadwerkelijk een keer op voorraad is? Ipv dat we nu elke weer met delivery pas 1 ding of elke maand 1 ding kunnen bestellen uot jullie bassis collectie. Dat neemt nog al weg van jullie groene idee... want als ik wacht op nr 2 is 1 als weer weg...

Réponse : Lush Nederland
levertijd bij lange na niet wat de website aangeeft
op 24 november een bestelling geplaatst. de bestellingen blijken sinds kort via Frankrijk te lopen, na 2 weken gehoord dat mijn pakket is beschadigd en vernietigd, dus geen Sinterklaas cadeau.
de bestelling is zonder overleg opnieuw gemaakt door de klantenservice op 6 december vandaag 10/12 bleek deze nog niet verzonden te zijn.
hoezo als je voor 16 december gaat bestellen heb je het voor de Kerst!
tevens is er totaal geen goede oplossing geboden.

Verkeerde leveradres doorgegeven
Ik had het foute adres doorgegeven op mijn pakketje. Mijn contactpersoon op hun klantendienst, Evelien, heeft me razendsnel verder geholpen waardoor mijn bestelling alsnog en kosteloos geleverd kon worden. Ik had bovendien ietwat persoonlijke informatie medegedeeld in mijn communicatie met Evelien. Ook daar heeft ze met veel tact en begrip op gereageerd. Echte dienstverlening op maat van de klant!

I’m a fan!
I love this store and their products! Thanks to Mark for helping me today! You were amazing!

Réponse : Lush Nederland
I’m a loooong time Lush customer and…
I’m a loooong time Lush customer and Lush have always been my to-go for sustainable and planet & animal-friendly gifts. And I absolutely recommend all their products. I came here to write a review which will hopefully further help them improve their planet friendly packaging. Today I received an order of gifts I have ordered from Lush and it was my first time receiving a package delivered to home. I have found the box incredibly big for the products involved, and what is maybe more concerning is the amount of plastic/sterefor filling that was put to keep the bathbombs safe from being damaged. The bathbombs were not put into the usual sustainable paper packaging. I would have preferred the bathbombs to be put into that package or in a small cardboard box instead of the amount of filling that was used. Even if this filling is somewhat ‘sustainable’ then the box should be in a smaller size. Truly, the bathbombs do not survive warmth or humidity so it makes it also difficult (especially in the summer or rainy days -also for the delivery person) for the customer to just have them unpacked even if its a small satchet. I truly hope this can be improved and we all can continue enjoying Lush’s products.
Prachtige producten
Prachtige producten, heerlijke geuren.
Ooit, zo'n 25 jaar geleden, kreeg ik in Engeland een ovale doos (die ik nog heb) met allerlei producten erin van Lush (die heb ik niet meer :-).
In eerste instantie vond ik het maar een flauw cadeau; lekker makkelijk zo voor de kerst.
In Nederland had ik het merk nog nooit gezien.
Maar o, o, toen ik het begon te gebruiken merkte ik, dat dit niet zo maar producten waren. Ik was verslaafd!
Elke keer als ik terug in Engeland was, kocht ik tassen vol! Later merkte ik dat er ook winkels in Nederland waren en begon ik daar mijn inkopen te doen. Soms in persoon, soms online.
Flying fox was mijn favoriet (helaas al lang niet meer verkrijgbaar. Heeeeeeeel erg jammer. Ik houd wel van die uhmpf-geuren. Helaas zijn die er wat minder op het moment). Nu is Twilight Shower Jelly mijn favoriet.
Lush Amsterdam Kalverstraat
Ipv arrogantie wat ik daar gewend ben, ben ik nu geholpen door een nieuwe medewerkster, ik dacht Kaylee/Kayleigh. Dank je wel voor je leuke hulp en meedenken. Door jouw vriendelijkheid wel teveel gekocht maar ook dat komt weer op :-) Voorbeeld voor vele collega's !
Vandaag mijn 1e bestelling van Lush…
Vandaag mijn 1e bestelling van Lush mogen ontvangen , heerlijke zeep ik rook de geur al door het netjes ingepakte doosje heen!
Het masker dat ik had besteld vanmiddag getest en het is heerlijk!! Mij zullen jullie zeker snel terug zien!
Leuk dat er ook stickers op het product geplakt worden met de naam van degene die het gemaakt / ingepakt heeft !
Fijne ervaring
Lush Amsterdam Centraal:
Blij met mn aankopen en bedankt voor de kleine extra gift, Anika!
Lush-verkoopster met een goed hart
Lush; Kalverstraat! Ik stond bij de kassa met 2 producten en een cadeaukaart. De kaart bleek niet te werken, er verscheen een foutmelding en de verkoopster gaf aan vaker problemen te hebben gehad met dit type cadeau kaart. Na kort nadenken zei ze; je mag de 2 producten meenemen, ik heb liever dat je hier blij wegloopt dan dat je het niet mee kan nemen vanwege de kaart! Wat een goed en lief mens! Misschien heeft dit voor nu geen winst opgeleverd voor Lush, maar wel een vaste klant die zeker terugkomt! Dankjewel lieve verkoopster, you made my day!
Heerlijk product en een fijne klantenservice
Ik had een heerlijke Wiccy magic muscles massage bar besteld via de app, was het niet dat de bezorger de bestelling in de volle zon had neergezet en de bar dus gesmolten was voordat ik het kon gebruiken. Via de zeer makkelijk te bereiken klantenservice heb ik zonder problemen een nieuwe bar mogen ontvangen!
Een heerlijk product en een hele fijne klantenservice!
En savoir plus sur les différents types d'avis.