Beställde en spegel, stod att det skulle vara upp till 4 veckors leveranstid vilket jag tyckte var ok. Besviken dock att det tog 9 veckor, ingen ursäkt eller förklaring mer än ett konstaterande. Troli... Voir plus

Produkten (bordet) var inte alls som på bilden. Jag kontaktade företaget och dom lovade att inom en vecka skicka en bild via mail på ett annat bord som dom kunde byta det jag hade fått med, men fyra v... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Magasin d'équipement et de meubles pour bars et restaurants
  3. Magasin de design et de décor intérieur
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin de rénovation
  6. Magasin de meubles de bureau

LUXi Möbler AB är ett svenskt företag med lager i Eskilstuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter som är noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

772 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Extremt lång levernstid och brist på info

Jag har stort tålamod när det gäller lång leveranstid, ....men när det står 2-5 verckors leveranstid, och när det nu har gått 4,5 månader, ....ja, då tryter mitt tålamod.
Och ingen som helst information.

30 mars 2026
Avis spontané

Oseriösa och betala ej i förskott

11 Dec lades min order, det stod 2-4v leverans vilket var OK, sen att det kan dra över tiden "kan" ju hända men att det är idag 8 veckor sedan beställningen gjordes och ingen information på deras sida under min order historik, jag var t om tvungen att ringa dem för 2 veckor sedan för att höra om något var fel, fick då höra att det var lite försening bara men jag bör ha den om 2v vilket är idag.

Mycket dåligt att de skriver 2-4v och det går 8v och ingen kommentar från dem med ursäkt att det är försenat och ingen ny tid osv, du sitter i ovisshet och tystnad, väldigt oseriöst företag, tur att jag valde betala med klarna så jag ligger inte ute med pengar ännu, så om ni beställer från detta företag var beredd på att det tar dubbla tiden minst eller mer, jag kommer att skriva när jag får bordet så får vi se hur lång tid det tog!

Betala ALDRIG i förskott för ni kanske inte ens får varan.

Jag handlar väldigt mycket via Internet och jag har aldrig varit med om ett företag som detta med förseningar på väldigt lång tid och ingen uppdaterad info på ordern, skulle inte bli förvånad om jag inte ens kommer att få vara någonsin, tur att jag inte har bråttom och just nu får detta bli ett experiment om den kommer eller inte, jag kommer att uppdatera här sedan OM varan kommer så får ni hör hur lång tid det tog, om jag får en ursäkt eller en rabatt som kompensation eller liknande... fortsättning följer...

5 février 2026

Matbord 3 meter

Köpte ett bord. Skivan va enligt förväntan, riktigt bra. Benen kunde jag ej använda pga att dom är helt felkonstruerade. Dom är svetsade otroligt dåligt så dom passar ej. Tar många veckor att få nya. Framåt februari-mars. Hoppas detta löser sig väl och att jag får en bra kompensation på priset, då jag inte kan använda bordet förrän dom nya benen kommer.

13 décembre 2025

Nekad att handla eftersom lampan var för billig?

Hittade en lampa för 319 kr ex moms. När jag sedan kom till utcheckningssidan fick jag reda på att beloppet var för lågt, jag blev tvungen att handla för minst 399 kr. Försökte hitta något småkrafs för att komma upp i rätt summa, men det fanns inte. Försökte chatta med kundtjänst för att få hjälp, men chatten var det ingen som svarade på de första 40 min. När de sen svarade fick jag beskedet att det stämmer, man får inte handla för så små summor. Ok, men varför ha saker i webbshoppen som kostar så lite då?
-De är bara ett komplement när man möblerar sitt hem, fick jag till svar.
Så, vill man handla en lampa där behöver man dessutom köpa en matchande soffa.
Jag förstår såklart att man får betala frakt när man handlar för en liten summa, men att inte få handla alls? Men, efter att ha läst omdömena här så är jag rätt glad över att jag inte handlade hos dem ändå.

8 décembre 2025

Réponse : LUXi Möbler AB

Hej och tack för din kommentar!
Eftersom vi utlovar frifrakt på hela sortimentet och debiterar inga expeditionsavgifter eller andra kostnader så den minsta summan gör det möjligt för oss att kunna hantera småordrar!

Men vi kan självklart hjälpa till att lägga upp mindre ordrar om kunden erbjuder att stå för fraktkostnaden!

Hör gärna av dig till vår kundsupport om du behöver hjälp med detta!

SUPER FORNØYD

Veldig bra kvalitet og fint skap

4 novembre 2025

Réponse : LUXi Möbler AB

Hej och tack för din fina kommentar!

Det glädjer oss att höra att du blev nöjd kvaliteten på ditt barskåp!

Varmt välkommen åter!

Wrong color

5 weeks after I ordered my table I was contacted and told that particular table won’t be availably, I was offered a similar table (slightly longer) and took the offer because I needed a dining table for my family, when the table arrived, the legs were not industrial black as advertised on the website, they were off dark grey. I contacted customer service and they said we gave you those legs for free anyway (whaaaaaat) and suggested I paint them myself instead.
I love the table top but the legs were not the correct color.

24 septembre 2025

Hi,

Thank you for your review!
We’d like to clarify a few points regarding your feedback. As mentioned, we offered you an alternative product — even though it costs more — at the same price. The leg we provided was not the same model that’s sold separately; it was offered to you free of charge as part of our agreement for the “U-format legs.”

We also presented several options earlier, but the chosen leg did not include a separate product description since it was part of the agreed package.

If you’d like to explore other options, we’re happy to help — however, please note that we can’t provide additional products or services free of charge.

Kind regards,
LUXi support

Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras…

Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras i maj hade den ena fåtöljens knappar i stolen skavts av + tyget sprack. Skickade in foton etc för att höra om det skulle vara så. När jag ringde LUXI får jag till svar att de kontaktat leverantören men hör inget ifrån dem. Efter varje samtal så säger de att de ska återkoppla idag 26 september ringer jag dem igen och får samma svar att de ska återkoppla nästa vecka. Oseriöst företag.

26 septembre 2025

Riktig oseriösa

Riktig oseriösa. Handla inte där. Det tog 8 månader tills jag har fått bordet som jag beställde tillsammans med mediamöbelset. Bordet fick jag leta efter den hos någon annan o jag tipsade LUXi ..
Här kom en del konversation som jag skrev med luxi.
Hej

Syftar ni på möblemanget jag beställde från er i januari och som inte levererades komplett?

Möblemanget där bordet uteblev utan att ni meddelade mig detta?

Där jag fick kontakta er för att fråga varför inte bordet kommit och som ni inte hade koll på varför.

Där det sen uppdagades att bordet var restat och inte skulle komma in igen?

Hade ni en lösning på detta?

Svaret är nej och åter nej. Både jag och min fru kontaktade er gång på gång för att vi ville ha någon form av kompensation för det uteblivna bordet.
Vi frågade om det fanns något liknande bord eller om det fanns någon annan återförsäljare som ni kunde kontakta.

Var ni särskilt tillmötesgående? Svaret är nej.

Det var hela tiden vi som kontaktade er för att undra. Ni tog ingen kontakt och verkade inte vilja lösa detta.

Det ni sen kunde erbjuda var olika bord med helt olikt mönster än vad det var på möblemanget vi beställt. Detta ville vi inte ha.

Det var som skrivet vi som hela tiden kontaktade er och det var vi som hittade bordet, med samma mönster, på en annan websida. Det var även vi som hade kontakt med den återförsäljaren för att undra om det fanns en lösning så att vi kunde få just det bordet vi beställt.

Det var återigen vi som meddelade er om var bordet fanns så att ni kunde skapa kontakt för att vi skulle kunna få det bord vi beställt.

När vi - återigen - kontaktade er för att undra hur det gick så fick vi reda på att bordet var på väg till Sverige. Här var det inte heller ni som tog kontakt.

Under processens gång kontakt jag KLARNA för att meddela dem gällande detta ärende. Därför stoppade de betalningen till er.

ÅTTA!! månader senare får vi avisering på att bordet ska hämtas på ett serviceställe!! Inte levereras hem så som vi faktiskt beställt från början med hela möblemanget. Vi skulle alltså själva ordna med att få hem bordet.?!
Vad är det för service? Vi fick lösa transport då vi inte har en bil som kan få in ett så stort paket som bordet låg i. Bordet vägde dessutom 28 kg så det var inte lätt att bära det från servicestället till där transporten stod!!

Dessutom har vi under dessa ÅTTA månader inte haft något soffbord. Tycker ni att det är rimligt??

Efter allt vi varit med om och under denna långa tid allt tagit så får ni för er att skicka en faktura? Skämtar ni med mig?? Om ni hade haft någon form av service i er så hade ni betalt mig för allt jobb jag lagt ner och efter allt jag varit med om.

Det är under all kritik hur detta ärendet skötts och jag kommer vända mig till alla instanser så som ARN och sociala medier för så här får det inte gå till.

Jag förväntar mig att denna faktura stryks helt! Det är horribelt att ni ens har mage att skicka den till mig.
#Svar luxi:

Tack för ditt mejl!
Soffbordet är inte "ett set" till mediamöblerna och att möblerna inte komplett stämmer inte. Det är helt olika artiklar.
Det var en utgången produkt och ni gick med på att vänta på det TROTS vi informerade att vi inte kan lova leverans på detta.
Vi har ÄNDÅ löst med alla extra kostnaderna det innebär för att ta hem bordet från en annan återförsäljare - för goodwill..
Vi tjänar ingenting på denna affär längre och kan inte heller ordna någons slags rabatt om ni förväntar detta.

Vänliga hälsningar
Kundsupport /

25 septembre 2025

tack för ditt omdöme.

Vi vill gärna förtydliga situationen. Historiken visar att vi tydligt informerat om att det bord ni beställt inte längre finns i vårt sortiment. Det bord ni sedan hittade utomlands hjälpte vi er att få hem som en ren goodwill-gest.

Vi är medvetna om att leveranstiden blev lång, men ni var också informerade om att vi inte kunde garantera någon leverans alls på denna vara.

LUXi kundsupport

Beställde ett vitrinskåp som såg snyggt…

Beställde ett vitrinskåp som såg snyggt ut. Som på hemsidan s0g ut att ha på lager men utgående. Efter 5 veckor ringde ha då ja inte hört ett ord om leverans så ringde jag. Fick då reda på att det va leverans problem på delar o dom väntade på stororder. Bytte då till ett liknade skåp som ja beställde. Fick då 2 paket av 3 o fick ringa igen. Vänta ytterligare en vecka innan det tredje dök upp. Några bräder lite kantstötta o det saknas fortfarande grejer. Skitdålig ritning. Bad om att få reklamera då ja inte orkar vänta på delar detta. Verkar vara nybörjare på paketering.

22 septembre 2025
Avis spontané

Ett väldigt stort å bra urval av bord

Ett väldigt stort å bra urval av möbler, tråkigt dock att 1 av 2 soffbord är väldigt försenat, ni sa att det skulle kommit den här veckan (vecka 33) när jag pratade me er förra veckan, då det är ca 2 månader sen jag beställde de, de andra bordet jag beställde, det tog ett par veckor trots att jag beställde de så mycke senare än det första???

8 juillet 2025

Jätte lång leverans över 12 veckor

Jätte lång leverans över 12 veckor. När man maila så fick man till svar att nästa vecka kommer den och så var det några gånger.

17 juin 2025

Réponse : LUXi Möbler AB

Hej och varmt tack för din kommentar!

Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden. Din beställning gäller en produkt som tillfälligt varit slut i lager, vilket vi tidigare informerat om. Vi förstår att detta kan vara frustrerande, och det är verkligen inte vår avsikt att orsaka besvikelse.

För framtida beställningar är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt eller telefon för att snabbt dubbelkolla lagerstatus om hemsidan inte visar aktuell information.

Vi hoppas att detta inte påverkade din upplevelse alltför negativt och att du trots allt blir nöjd med din produkt.

LUXi Kundsupport

Oseriöst företag

Den 8 maj beställde jag och betalade ett skoskåp. Leveranstiden var 2-4 veckor. När den tiden gått, mejlade jag och frågade om leveransen. De svarade inte. Den 11 juni skrev jag att jag ville häva köpet pga utebliven leverans och få mina pengar tillbaka. Den 26 juni skrev dem att min order var avbruten. Någon återbetalning har de inte gjort än idag, den 14 juli. 1290 kr kostade skåpet........De är väldigt snabba att svara på ett negativt omdöme på trustpilot, (det har de tid till), men att svara på mina mejl, gör de inte. Och mina pengar behåller de olagligt.

8 mai 2025

Réponse : LUXi Möbler AB

Hej och stort tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med din beställning – det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Det kan ha uppstått ett tekniskt fel, och vi vill gärna hjälpa dig att lösa detta så snabbt som möjligt.

Vänligen kontakta vår kundsupport på telefonnummer 08-877 555, där vi har kortare väntetider än via e-post. Våra medarbetare finns redo att assistera dig och se till att allt ordnar sig.

LUXi Kundsupport

Bild stämmer inte med verkliga…

Bild stämmer inte med verkliga produkten. Läs måtten noga om ni beställer här ifrån. Extremt lång leveranstid. Fick ej välja utlämningsställe så kom till ett otillängligt så jag inte kunde hämta ut paket två.

19 mai 2025

Tack för din kommentar!
BANQUET bordet är inte så stora bord i serien. Därav har vi beskrivit måtten i själva rubriken för att undvika missförstånd.
Om du menar att leveransen har blivit längre än det står kan vi självklart försöka kompensera detta i någon form!

Vi har dock inte hört från dig vad gäller det du har skrivit! Men du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så vi hjälper dig mer än gärna!

LUXi kundsupport

En savoir plus sur les différents types d'avis.