Lisez les avis des autres
Helt igennem meget prof. samarbejde, aftaler holdes til punkt og prikke. Mega flotte dørblade som kom retur til kunden og skaffede Os 5 Store Stjerner på Anmeld håndværker. Vi vender helt sikkert r... Voir plus
Jeg skulle have malet nogle MDF plader og LuxLax var gode til at kommunikere og svare på spørgsmål vedrørende det forudgående arbejde. Tog imod pladerne og var super hurtige til lige at få dem med ind... Voir plus
Forventninger og det aftalte passede med det udførte arbejde. Arbejdet endda færdiggjort lidt før det lovede tidspunkt. Nemt at bestille og aftale.
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
LUX LAK sprøjtemaler alt træ til indendørs brug. Vores speciale er Arne Jacobsen stole og Montana reoler. Vi maler mange køkkenlåger og stuedøre.
Coordonnées de contact
Industriskellet 10, 3540, Lynge, Danemark
- info@luxlak.dk
- www.luxlak.dk
Super flot arbejde
Super professional service, vi blev fint advaret om at malingen med stor sandsynlighed ville revne i samlingerne (fyldingslåger) sammen fandt vi en god løsning og lågerne er blevet flotte og vi er meget tilfredse med resultatet.
Godt arbejde.
Der var lige et bordben som skulle…
Der var lige et bordben som skulle retur og males en gang til. Men ellers blev spisebordet vældigt flor. Tak vi kommer igen en anden gang.
Udført præcist som aftalt
Nemt at bestille og aftale.
Leverede over to uger for sent uden…
Leverede over to uger for sent uden nogen form for undskyldning eller kompensation. Var desværre meget uhøflige og flabede i deres kommunikation. Møblerne lugter stadig giftige efter 1 måned. Pænt malet, men forkert nuance. Ønsker ikke at anbefale. Find et andet firma.
Godt arbejde
de er dygtige og hurtige
Professionel og kvalitetsbevidst…
Professionel og kvalitetsbevidst arbejde inklusiv tilbud overholdes
Super god behandling.
Vil helt sikkert komme igen
Havde set en reklame om LUX LAK og tænkte at det var knald eller fald for mine 2
25 år gamle Montana natborde. Men sikke en oplevelse, venlig modtagelse, fantastisk service og til en pris man kan betale. natbordene, ja de er som nye.
Vil helt sikkert komme igen.
Tak for det rigtigt fine arbejde
Tak for det rigtigt fine arbejde - 13 år gamle ikea fronter - der står som nye
Service og lakering
Ok service og lakering, dog tog opgaven med lakering af 3 køkkenlåger uforholdsmæssig lang tid ( 1,5 måned) og kvaliteten af klarlakken/toplakken er nogenlunde. Kommunikationen fungerer fint og man bliver orienteret om den forlængede tidshorisont når man henvender sig.
Fantastik god rådgivning og god…
Fantastik god rådgivning og god forståelse for vores særlige ønske vedrørende højglanslakering af bordplade.
Pænt arbejde til tiden og til aftalte pris.
Prof system til indhentning af tilbud. Tider og priser som aftalt. Fleksibilitet ifm. aflevering og justering i aftalen.
Pænt arbejde til tiden og til prisen.
Kun 4* fordi jeg synes prisen er i den høje ende, men valgte alligevel LuxLak - fordi vi tidligere har fået malet hos dem med tilfredsstillende kvalitet.
Professionel og hurtig service
Professionel og hurtig service. Detaljeret tilbud blev fremsendt hurtigt, og det var meget nemt at få et overblik. Kommunikationen var nem hele vejen. Mine stole er blevet som nye igen.
Fantastisk resultat
Fantastisk resultat
Blev henvist af Montana til
Om lakering af dets møbler. Fik også lavet 6 7er stole
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.