Super god vejledning i 1. etape. ( Jack) Professionel opsætning og færdiggørelse af to dygtige unge medarbejdere. Kun topkarakter til Lyngsøe⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Lene og Olav
Lisez les avis des autres
Virkelig tilfreds med endelig at få en terrasseoverdækning op. Vi har allerede brugt vores loungemøbler mere i den måned, vi har haft overdækningen, end de forgangne 8 år med markise. Blot fordi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så fik vi opført vores carport. Alt har fungeret til vores fulde tilfredshed. Mødet med sælger, hans grundighed med at vi sammen fandt de rigtige løsninger. Og montørerne udførte et meget professionel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et supergodt produkt og en supergod service. Vi fik lavet en carport, som jeg selv skulle installere, på Færøerne. Hele processen fra starttegning til levering i vores indkørsel, fungerede upåkla... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Fournisseur d'enceintes de terrasse
- Fabricant d'abris voiture et de pergolas
- Constructeur de garages
- Entrepreneur en acier et fer
- Parking pour vélos
À propos de Lyngsøe A/S
Écrit par l'entreprise
Lyngsøe A/S
Lyngsøe er en familieejet designvirksomhed med dansk produktion. Vi har egen produktion med dygtige håndværkere og egen tegnestue, fordi vi skaber personligt tilpassede overdækninger og afskærmninger til private, erhverv, boligforeninger og det offentlige. Når du drømmer om bedre rum til udelivet, er løsningen Lyngsøe.Carport, redskabsrum, overdækninger og meget mere
Lyngsøe A/S har i mere end 25 år udviklet, fremstillet og solgt carporte, opbevaringsrum, overdækninger og afskærmninger i design og materialer af høj kvalitet. Alle vores løsninger er udført i galvaniseret stål med mulighed for pulverlakering i mange forskellige RAL-farver, hvilket sikrer, at vores løsninger matcher de fleste materialer og bygninger. Vores løsninger kommer også med mange tilvalgsmuligheder og tilbehør, så du kan skabe din helt unikke carport, redskabsrum, cykelskur eller afskærmning.Personligt tilpassede løsninger – uanset projektets størrelse
Vi tilbyder dig en personligt tilpasset overdækning – uanset om du har behov for en carport til èn bil, et garageanlæg til 20 biler eller andre slags overdækninger. Vælger du en Lyngsøe overdækning, er vi her med sparring og hjælper dig med opmåling og vejledning. Vi monterer naturligvis også overdækningen for dig. Mulighederne er mange, så spids blyanten og lad udformningen af dit projekt flyde.Rådgivning og sparring
Écrit par l'entreprise
- Det er vigtigt, at du får en snak med vores rådgivere omkring dit projekt
- Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til projektet.
Garanti og tryghed i samarbejdet
15 års garanti
Coordonnées de contact
Omega 10, 8382, Hinnerup, Danemark
- +45 7020 6141
- mail@lyngsoe.dk
- www.lyngsoe.dk
Skidt montage og service
Selve carporten er fin kvalitet, men montagen har været under al kritik. De hyrede unge fyre, som havde blokeret afløbet med cement og ikke installeret lamper korrekt. Når man sammenholder det med prisen for montering, så er det meget skidt.
Vi har sendt flere e-mails og ringede flere gange men vi venter stadig.
Vi afventer, at lamperne rettes.
Syg dårlig oplevelse
D 21 feb 2023 skrev vi under. Nu nærmer vi os 9 måneders ventetid.. Første gang glemte de os. 2 gang var der fejl på det de fik lavet. Og 3 gang satte de det op. Nu mangler de bare at gøre den tæt da det regner ned inden i. Nu er det 7 nov 23 og vi venter stadig. Planen var de i 2024 skulle sætte sider på havestuen men det for vi 100% andre til..
FIND ANDRE TIL OPGAVEN
Arrogant og useriøs virksomhed
Lyngsøe A/S er som en flot pige med fantastisk makeup. Men når hun åbner munden, opdager du, at hendes personlighed er elendig.
Lyngsøe lover meget på deres flotte hjemmeside og i brochurerne, og deres sælgere er imødekommende. Men efter underskrivelsen af ordren oplevede jeg en kundeservice, der var så ringe, at jeg havde svært ved at tro, at jeg skulle betale for det.
Jeg måtte gentagne gange rykke for at få ordrebekræftelse, tegninger og generel status, men hver gang blev jeg mødt med tavshed. Man blev bare ignoreret.
Efter at have ventet i fem måneder på montering, "glemte" Lyngsøe vores aftale. Det resulterede i, at vi måtte ombooke flere håndværkere, som absolut ikke var glade for situationen. Og nej, der var ingen kompensation, det har Lyngsøe skrevet sig ud af i deres salgsaftale.
Jeg sidder pt. og afventer svar på en reklamation vedr. konstruktionen. Jeg indsendte reklamationen den 19. december 2022, og den 3. januar 2023 skrev Lyngsøe til mig, at jeg ville høre fra dem. Nu er datoen så den 30. marts 2023, og jeg har stadig ikke modtaget noget svar. Trods rykker.
Jeg har flyttet tre gange i løbet af de seneste 10 år og har haft adskillige renoveringsprojekter undervejs. Jeg har dog aldrig oplevet så ringe en kundeservice som hos Lyngsøe A/S. Derfor vil jeg kraftigt anbefale, at man vælger en anden virksomhed til sit projekt og holder sig langt væk fra Lyngsøe A/S.
Opdatering efter svar:
Jeg finder det lidt komisk at samtidig med at direktøren ser og responderer på min anmeldelse her, så modtager jeg en mail vedr. min 4 måneder gamle reklamationssag.
Det er åbenbart kun igennem Truspilot at man får denne virksomhed i tale.
Resten af den billige parering omkring to sider af sagen, giver jeg intet for. Så præsenter den anden side af sagen her eller på jeres Facebook side, så tager vi den derfra.

Køb carport her
Jeg må sige, at jeg er super tilfreds med valget af Lyngsø som leverandør til vores carport. Og det gælder helt fra første møde til det færdige resultat. Og de to mænd der satte carporten op, var super serviceminded, og der var styr på alle detaljer, og vi ændrede sågar en lille ting undervejs. Og samlingerne er så flotte. Kæmpe anbefaling herfra.
Ubrugelig carport!!
Kan på ingen måde anbefale Lyngsøe!!
De har netop opført en carport for knapt 200.000 kr. på vores grund. Dertil kommer næsten 50.000 kr til elektriker og brolægger…. Flot er den, men - bilen kan ikke være i den!!! De fik bilmodellen at vide og vejledte os om størrelse mm., men den er simpelthen for lille og bilen kan ikke komme ind. Efter gentagne forsøg er det endnu ikke lykkedes at komme i kontakt med Lyngsøe. Det er sq IKKE i orden og decideret pinligt… Jeg går videre med denne sag.
Men jeg kan ikke anbefale Lyngsøe på nogen måde, så hellere tag et mindre firma med styr på service…

Réponse de Lyngsøe A/S
Lyngsø er lig med superkvalitet
Lyngsø er lig med superkvalitet . proffesionelt firma. Go rådgivning.
Lyngsø carport is a design failure
Make sure the gutter is clean otherwise it leaks like hell. And they won’t repair it because it is by design. Don’t ask me how I know
-------------------------------------------------------------
Update 2021-Sep-28:
Thanks for your reply Jesper. You made me want to say more.
1) I cleaned the gutter and installed guard net right away after we talked
2) Cleaning the gutter took me 2 hours because your design makes it hard. I had to use a spoon to get the dirt out bit by bit because the opening is just around 3 cm and my hand counldn't get in.
3) Your suggestions are not professional. Even though I have emphasized several times, you still believe connecting the sewer will help. The blockage was in the gutter but not underground.
4) My original review stands still. I just stated a pure fact: water will get in if the gutter is blocked, and you have admitted that several times.
5) My opinion is just: water should not get in, even if the gutter is blocked. But obviously you don't agree :-)

Réponse de Lyngsøe A/S
Vi har fået lavet en overdækket terrasse, og vi valgte Lyngsøe, simpelthen fordi det var dem, som virkede mest prof. - De kom med mange forslag til, hvordan vi kunne blive mere tilfredse med vores overdække og tilhørende skur. - Og det er virkelig her vi synes at de skilte sig ud, fra de andre vi snakkede med.
Dog skal det siges, at de har travlt, og der var det nogle gange kunne være svært at komme igennem, men det er jo hvad man kan forvente i disse tider, og er heller ikke noget som gør, vi ikke vil give dem de 5 stjerner.
De er helt sikkert, i den dyre ende af skalaen, man kan kun anbefalde dem, og husk at kvalitet og pris hænger tit sammen.
Meget modtagelig og lyttende
Meget modtagelig og lyttende, så vi fandt den perfekte carport. Wing 1.0.
Levering og opsætning til tiden.
alt ok - kan varmt anbefale firmaet

Generel ser godt tilfreds
Generel ser godt tilfreds, men der var skår i glæden over et noget surt svar i forbindelse med en fejl i låsen, hvor vi blot citerede reparatøren mht dårlig kvalitet.
Godt samarbejde og god service👍👍
Værd at vente op
Vi er ovenud tilfreds med produktet.
Ventetiden var lang, men noget godt er værd at vente på
God og hurtig service og udført arbejde…
God og hurtig service og udført arbejde i høj kvalitet.
Super god kvalitet
Super god kvalitet, og service. Helt klart det rigtige valg.
Vi har bestilt en overdække til vores…
Vi har bestilt en overdække til vores terrasse . Special mål og i en hjørne som de ikke har lavet så mange af. Der er blevet taget hensyn til de mindste detalje og det har ikke været en nem opgave. Der er blevet fuldt så flot op på vores ønsker og målet er opnået. Vi har haft lidt utætheder som bare er blevet hørt og lavet. De materialer der er brugt er bare så fine og vi nyder så meget overdækket selv her i vinter månederne .Min mand var forbi udstilling for at kikke og han mødte manden selv som havde startede Lyngsø som gav en rundvisning Tak for jer.. Hilsen Charlotte
varm anbefaler
Super professionelle og dygtige…
Super professionelle og dygtige medarbejdere 👌. Bedste anbefaling herfra.
Reel og venlig
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.