Som selvstændig bogholder er det virkelig rart at have en livline når regnskaberne ind i mellem driller. Jeg har været så heldig at finde Lysehøj og hans dygtige ansatte til netop dette. Ingen spørgsm... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har været kunde i 4år og har altid fået en virkelig god behandling, service og fleksibilitet. Som mindre selvstændig kan hverdagen være travl med mange bolde i luften. Lysehøj hjælper mig... Voir plus
Vi har været kunder hos Lysehøj Revision gennem 8 år og har altid oplevet en nærværende og engageret support. Også i tilfælde med stort tidspres har vi kunne regne med Lysehøj, som arbejder dy... Voir plus
Det spiller! Christian og hans hold har hjulpet os med at komme godt fra start med vores virksomhed. I modsætningen til mange derude så revision og bogholderi ikke noget der holder os vågne om na... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Møllevej 19, 4140 , Borup, Danemark
- 20952000
- christian@lysehoj.dk
- www.lysehoj.dk
Demande des avis aux clients
Great service
Great service! Knowledgeable and utterly professional. Highly recommended.
Kvalificeret rådgivning
Altid, hurtig, fleksibel, nærværende og meget kvalificeret rådgivning
Vi værdsætter et dygtigt og engageret revisionsfirma!
Også i tilfælde med stort tidspres har vi kunne regne med Lysehøj, som arbejder dygtigt og effektivt.
Vi takker og glæder os til fortsat samarbejde!
FARMSHOP ENGGAARDEN ApS
Årsregnskab og moms
Jeg brugte Lysehøj til årsregnskab og moms. Servicen og dialogen var helt i top og jeg er meget tilfreds.
Fremragende service
Udover at man altid er i sikre hænder og får professionel og korrekt vejledning, så bliver man altid mødt med et smil og en venlighed som er helt fantastisk. Anbefaling til alle som mangler en eller flere dygtige revisorer, hvor alt er gennemsigtigt.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Jeg havde en rigtig god snak med Christian om mit behov og fik efterfølgende præcis den hjælp, jeg havde brug for af en af hans medarbejdere. Jeg kan klart anbefale Revisorfirmaet Lysehøj ApS.
I'm very satisfied with Lysehøj
I'm very satisfied with Lysehøj! Very reliable and helpful work. Highly recommended
Kanon hjælp til unik webshop forretning
Vores unge opstartsfirma har en lidt særlig webshop opsætning inkl. bankbeholdning i flere valuta, der gjorde det svært for andre revisorer at rådgive os. Men Lysehøj, og specifikt Asfand, har været super samarbejdspartnere, der har hjulpet os med fuld opsætning i Billy.dk og oplæring i at benytte det korrekt for vores forretning.
Meget tilfreds
Har benyttet Lysehøj Revision gennem flere år nu - gennem økonomisk trængte tider og det modsatte. Jeg er fortsat kunde og glad for at være det. God hjælp til bogføring, revision fra forskellige ansatte samt rådgivning fra Christian. Alt sammen til fair priser.
Der var bare ikke noget at anmærke på…
Der var bare ikke noget at anmærke på opgaverne de løste for os,tak
Ordentlighed
Jeg er yderst tilfreds med firmaet - her Lone Lysehøj - som tager så godt vare på mine behov. Føler mig tryg og godt behandlet.
God Revision, til rimelige priser.
God revision, god service, og til meget rimelige priser :)
SUPER god og kompetent service
SUPER god og kompetent service.
Jeg brugte Lasse Lundstrøm, og giver hermed mine bedste anbefalinger.
Der er ikke noget der bliver overladt…
Der er ikke noget der bliver overladt til tilfældigheder.
Meget tilfreds med den service jeg fik fra Lysehøj. Meget søde og kompetente mennesker som hjalp mig hurtigt gennem de problemer jeg havde med min bogføring
Lysehøj
Lysehøj
De er super komponent.
Har brugt Christian og Lone af flere omgange igennem de sidste 14 år.
Aftaler bliver overholdt, prismerne er fair.
og så råder de over mange kompotente medarbejder.
De kan kun anbefales.
Brian Clemmensen.
Altid god service
Altid god service. Ejeren Christian har altid tid til at snakke med én, og er god at sparre med. Utrolig hjælpsomme medarbejdere.
Intet dårligt at bemærke!
Meget konstruktiv rådgivning og løsning…
Meget konstruktiv rådgivning og løsning på de akutte problemer, jeg stod med. 3 årsregnskaber udført på en gang - tilsat lidt revisor-tryllestøv :-)
Min fulde tillid og varmeste anbefalinger !
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.