Jeg fik lavet et meget overskueligt regnskab. Der var overskud til at vi kunne vende min spørgsmål i telefonen og på mail også selvom det hele skulle indleveres 1. Juli.
Jeg har været kunde i 4år og har altid fået en virkelig god behandling, service og fleksibilitet. Som mindre selvstændig kan hverdagen være travl med mange bolde i luften. Lysehøj hjælper mig... Voir plus
Som selvstændig bogholder er det virkelig rart at have en livline når regnskaberne ind i mellem driller. Jeg har været så heldig at finde Lysehøj og hans dygtige ansatte til netop dette. Ingen spørgsm... Voir plus
Vi har været kunder hos Lysehøj Revision gennem 8 år og har altid oplevet en nærværende og engageret support. Også i tilfælde med stort tidspres har vi kunne regne med Lysehøj, som arbejder dy... Voir plus
Møllevej 19, 4140 , Borup, Danemark
- 20952000
- christian@lysehoj.dk
- www.lysehoj.dk
Demande des avis aux clients
God oplevelse.
Venlige og imødekommende mennesker. Hurtige, præcise aftaler og meget konkurrencedygtige på prisen.
Klar anbefaling herfra.
Virksomhedsordning
Min tredje revisor. Først her blev min virksomhedsordning håndteret korrekt. Professionelt, hurtigt og effektivt.
Jeg kunne godt bruge lidt mere…
Jeg kunne godt bruge lidt mere opmærksomhed, selvom jeg er en meget lille kunde 😊. Med venlig hilsen. Maler Alexander
Fantastisk service i høj kvalitet
Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger af revisorfirmaet lysehøj! Høj kvalitet og fantastisk service. Derudover er de altid til at komme i kontakt med, hvis der er spørgsmål eller lignende.
Det betyder rigtigt meget at man ikke bare føler sig som et "nummer i bunken", men at man derimod bliver taget imod som det menneske man er.
Kan klart anbefale Revisorfirmaet…
Kan klart anbefale Revisorfirmaet Lysehøj. Super service og alt klart til hjælp ved spørgsmål.
Ordered tyres at good price
Ordered tyres at good price. Tyre's delivered in good time. What's not to like
Fantastisk service fra hele holdet i…
Fantastisk service fra hele holdet i Lyshøj, der gør rigtig meget for at man som kunde føler sig vigtig og værdsat.
Fortjener 10 stjerner.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. God service. Kan klart anbefales.
Super hurtig og engageret service
Super hurtig og engageret service, kan de ikke klare opgaven med det samme vender de hurtigt tilbage, jeg kan kun sige at jeg er en meget tilfreds kunde
This is a professional company saved my A....
This is a professional company, saved my A.....
this company is very professional, My former account that I paid, let me down, I contacted Lysehøje in the last moment to help me report the yearly report Virk.dk. I specially take my hat down for Malene Larsen, a professional with the the hart in the right place, I strongly recommend this company.
Er faglig kompetente og meget serviceorienterede
Revisionsfirmaet Lysehøj ApS er faglig kompetente og meget serviceorienterede.
Jeg kan regne med dem - og de vender altid hurtigt tilbage.
Deres priser er i øvrigt rimelige. Jeg kan anbefale dem :-)
Alletiders service af Revisorfirmaet Lysehøj
Har nu benyttet Revisorfirmaet Lysehøj i snart 5 år og har kun haft gode oplevelser med firmaet. Jeg vil anbefale revisionsfirmaet til alle mindre firmaer som har revisionsbehov.
Altid venlige medarbejdere der er gode…
Altid venlige medarbejdere der er gode til, at forklare tingene i et let og forståelig sprog.
De to kurser vi har været på, har været meget lærerige.
Fair priser.
Kan sagtens anbefales selvom, virksomheden ikke ligger i deres nærområde. Vi driver virksomhed på Bornholm ikke noget problem. Årlig gennemgang af regnskab kombineres med en forlænget weekend.
Den bedste revisor ever
Den bedste revisor ever - de er langt mere end bare et revisor firma og har stillet op for mig helt vildt igennem årene. Tak!
Sandra
Fotograf
Super god og kompetent service!
God forståelse for små selvstændige
God forståelse for små selvstændige. Altid et godt råd udstrakt hjælpsomhed fra nogle kompetente og professionelle folk. Jeg har brugt dem en del år nu og det har faktisk sparet mig ret mange penge.
Super hurtig revision og meget venlig…
Super hurtig revision og meget venlig velkomst med bilag osv.
Kvalitet og stemning i top.
Lysehøj har lavet min årsopgørelse for mit lille firma i rigtig mange år, og jeg har altid været ovenud tilfreds. Udover at fagligheden er i top er stemning så hyggelig. Jeg føler det næsten som et personligt bekendtskab.