Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Købte en spinnestang fredag eftermiddag og lørdag middag lå den klar til afhentning på GLS udleveringssted i Odense. Søndag fisketur, hvor stangspidsen knækkede. Sendte ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten. Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super butik og nethandel Har handlet meget ved Lystfisk.dk og er aldrig blevet skuffet. Lynhurtigt nethandel, ekspert rådgivning af passionerede lystfiskere som behandler alle ens uanset om man er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min pakke ankom lynhurtigt efter jeg havde bestilt en fiskestang, hjul og nogle blink fra deres hjemmeside. Hjulet var blevet spindet op med line og fiskestangen var præcis som beskrevet på hjemmeside... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pêche

Informations provenant de diverses sources externes

Lystfisk.dk er en net- og fysisk butik, drevet af ivrige lystfiskere. Vi ved hvad der rører på sig, og kan derfor sikre dig at du får de bedst mulige råd, for at netop din fisketur bliver en succes. Vi strækker os for at give dig den bedste mulige oplevelse med dit netkøb, helt fra første besøg på vores hjemmeside, til modtagelse og brug af varen. Derfor har vi også et af landets største udvalg, til super skarpe priser. Hvis du ikke kan finde det på vores hjemmeside, så ring ind og forhør dig. Vi kan skaffe næsten alt!

Coordonnées de contact

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Fantastisk service

Fantastisk service! 🤩
Jeg havde i oktober måned bestilt en rygsæk med stol til julegave, pakken ankom og jeg hentede i pakkeshoppen. Juleaften åbner mit barnebarn gaven, som så viser sig at være en forkert udleveret pakke fra pakkeshoppen af 📦 Indholdet var tilmed fra Temu 🙃 Barnebarnet var ikke super begejstret….
Jeg skynder mig at kontakte lystfisk som fortæller mig, at pakken er kommet retur - gudskelov. De lover at sende pakken afsted igen uden fragt, og pakken modtog jeg dagen efter. Super fantastisk service man ikke møder mange steder! 🥰

29 décembre 2025

Snyder med priser

Snyder med priser.
Reklamerer med fx 25% på en specifik vare ifbm Black Friday, men varen findes ikke til den pris. Don’t go there!

28 novembre 2025

radiotavshed

Bestilte den 2. november. Pengene trukket den 3. november. Her den 13. november har jeg stadig ikke hørt en lyd. Heller ikke besked om afsendelse. Det er ikke ok og vist også ulovligt iflg markedsføringsloven for en dansk internetbutik. Kineserne gør det. Men ikke danske e-butikker

13 novembre 2025

Hej Mogens,

vi er godt nok kede af din 1 stjernede anmeldelse på Trustpilot

Vi har modtaget din ordre 2/11-2025 kl. 17:09

Ordren er pakket 3/11-2025 kl. 10:22 og videresendt samme dag

Pakken er leveret i den af dig valgte pakkeshop dagen efter, altså 4/11-2025 kl. 09:07

(7-Eleven Frederiksværksgade)

Der er sendt besked til dig på mail og telefon fra GLS om afhentning

Vi synes bestemt vi har levet op til vores egen målsætning om hæderlighed og hastighed

Tænker du kan nå at afhente din pakke inden den sendes tilbage til os.

Track & Trace finder du her:

Team lystfisk.dk
lystfisk.dk - Messingvej 16 - 8940 Randers SV - tlf. 22 66 68 12 - www.lystfisk.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Sidder her med et smil på læben efter…

Sidder her med et smil på læben efter at være blevet ringet op af en medarbejder hos Lystfisk i Randers.
Havde bestilt kystgrej og her jeg bestilt en Flourcarbon i 0,26 hvilket medarbejderen lige ville informere mig om var for tyndt i hans optik det er sgu god service at redde en kunde fra en fejlvurdering

Mvh Trex Fishing

3 novembre 2025

!Helt formidabel kundeservice!

Helt formidabel kundeservice! Vejledte mig godt i forhold til køb, og leverede ekstra service ved at skrive lidt noter på blink - hvad der var godt til hvilke fisk. Hele tiden hurtige svar, og mega hurtig levering til dagen efter. 10 ud af 10, glæder mig til at købe derfra igen!

23 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte lidt woblere mandag nat/morgen…

Bestilte lidt woblere mandag nat/morgen (kl 4), da der stod levering dagen efter - Jeg var slemt skuffet tirsdag, da jeg endnu ikke havde modtaget noget med min ordre var sendt.

Så skal man ikke have levering indenfor 24 timer, hvis det ikke holdes...

Nu kunne jeg ikke komme ud at fiske tirsdag som planlagt

7 juillet 2025

Réponse : lystfisk.dk

Hej Frederik. Vi beklager meget at vi ikke fik sendt din pakke samme dag som du bestilte. Der manglede en vare som skulle komme ind samme dag, men først kom dagen efter. Vores procedure er at ringe til vores kunder hvis der er mangler, hvilket så lige nøjagtigt glippede i dit tilfælde. Det beklager vi endnu engang. Skulle du ikke have brug for dine varer, sender vi gerne en returlabel og giver dig pengene tilbage hvis du ønsker det. Du kan ringe eller skrive en mail. Tlf 226668112 eller info@lystfisk.dk. Mvh, René

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en fantastisk kundeservice!

Sikke en fantastisk kundeservice fra en rigtig behagelig medarbejder!.
Jeg handlede online, hvor jeg købte en fiskestang og fastspolehjul. Jeg fik anbefalet varerne da jeg ikke selv har den store kendskab til udstyret.
Dagen efter blev jeg ringede op af en medarbejder hos lystfiks.dk, som er ved at pakke mine varer til afsendelse. Han vil sikre sig jeg har valgt den rigtige hjul da han vil anbefale en anden størrelse, samt at jeg huskede line til stangen. Jeg fortæller ha, hvor taknemmelig jeg er for hjælpen da udstyret er en gave til min søn da han har snart fødselsdag.
Pakken kom dagen efter og da jeg åbner boksen kan jeg se medarbejderen har pakket det hele ind i gavepapir! Sikke en skøn overraskelse.
Kan HØJT anbefale hjemmesiden, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Hvis jeg kunne give 6 stjerne havde jeg gjort det. Tak igen for en rigtig god kundeservice.

22 janvier 2025

De opretholder fremragende service

De opretholder fremragende service. Specifikt en medarbejder ved navn morten.
Jeg havde brug for reservedele til et af mine hjul, som jeg ikke kunne finde på egen hånd. Morten var først og fremmest en utrolig flink medarbejder at tale med, endvidere gjorde han alt hvad han kunne for at få reservedelene fra fabrikanten. Og alt lykkedes. Kæmpe cadeau, til en fremragende butik. Vil selv primært handle herfra som udgangspunkt. Kun godt at sige om lystfisk.dk

14 novembre 2024

Top dog

Hurtigt, billigt og mega god service. Ikke sidste gang jeg handler 100%

9 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Normalt har jeg været positiv over at…

Normalt har jeg været positiv over at handle hos Lystfisk.dk, men denne gang skuffede de. Jeg bestilte en god pose blandet grej, hvoraf en Mepps spinner var tydeligt beskadiget/i meget dårlig stand. Det kan selvfølgeligt være en fejl, at de ikke har opdaget det i butikken, eller også havde de ikke regnet med, at nogen ville klage over en lille spinner - og så blev den jo solgt. Min utilfredshed opstår egentligt, da jeg i en mail henvender mig til Lystfisk.dk angående problemet, men intet svar modtager... Forhåbentligt er det et enkeltstående tilfælde.

18 juillet 2024

Hej Sune

Vi beklager mange gange, vi ikke er vendt tilbage på din mail. Din mail var endt i vores spam filter. Jeg har besvaret din mail, og vi sender selvfølgelig en ny spinner til dig omgående. Beklager det sene svar, og den utilfredsstillende vare. Hvis du en anden gang skulle opleve problemer, så giv os endelig et kald. Vi vil meget gerne lære af, og rette op på vores fejl.

Michael - lystfisk.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en Torsdag formiddag og havde…

Bestilte en Torsdag formiddag og havde pakken Fredag morgen.
Fantastisk service da jeg besøgte butikken i Randers. De var venlige og var klar med hjælp og nyttig viden.

13 juin 2024

Réponse : lystfisk.dk

Hej Mathias. Tak for de 5 stjerner! Vi ønsker dig en god sommer og knæk og bræk. Mvh, Team lystfisk.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus