Støvsugeren bestilt 18.nov. Og beløbet overført. Kunne ikke forstå der ingen ting skete og pengene heller ikke hævet. Ringede, talte med en flink mand( den havde ikke været på lager) og fik den så lev... Voir plus
Lisez les avis des autres
Efter ordren var lagt tog det lige 2 dage før varen blev afsendt. Men kundeservice svarede heldigvis hurtigt. Efter jeg havde modtaget min JONR p20 pro, havde de en kampagne på hjemmesiden, hvor... Voir plus
Top bedrijf, Theresiastraat 69-A 2593 AA Den Haag, jaren geleden een positief review geschreven, dit bedrijf blijft positief scoren. Bijzonder service gericht, aanpak van het probleem was in no-time... Voir plus
Fik repareret min MacBook Pro hurtigt og smertefrit, oven i købet til nok den bedste pris mulig ! Over 50% biligere end 3 andre tilbud jeg fik fra andre virksomheder ! Det skal os lige nævnes at... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de téléphonie mobile
- Magasin de pièces et de composants électroniques détachés
- Magasin d'électronique
- Magasin d'ordinateurs d'occasion
Écrit par l'entreprise
Hos MacMedic i Aabenraa, kan du købe brugt og nyt Apple. Vi har desuden eget værksted på adressen. For dig betyder det at ventetiden er kort, og at du kan få indblik direkte til teknikeren på stedet. Vi bruger altid originale dele, hvilket for dig som forbruger betyder at du kan være tryg, hele vejen igennem processen. Vi giver 24 måneders garanti på alle produkter. Det samme gælder reparationer.
Coordonnées de contact
Ramsherred 23A, 6200, Aabenraa, Danemark
- Kontakt@macmedic.nu
- www.macmedic.nu
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi har stadig til gode at se om…
Vi har stadig til gode at se om produktet lever op til det lovede, men indtil videre er det fint.
Havde en rigtig god og behagelig…
Havde en rigtig god og behagelig oplevelse - fantastisk kundeservice som reagerer hurtigt og ansvarsfuldt.
Godt produkt og god levering 🤗🤗
alt perfekt
God kundeservice
En lille ting i støvsugeren var knækket, så den virkede ikke. Det var ikke macmedic fejl, men en fejl fra fabrikanten. De svarede på min reklamation på mail med det samme og sendte straks et nyt rør. Bedre kundeservice kan man ikke få. Det nye rør virker nu uden problemer og alt er godt.
Hurtige svar fra kundeservice
Efter jeg havde modtaget min JONR p20 pro, havde de en kampagne på hjemmesiden, hvor varen var nedsat med 500kr. dette var dog en fejl i deres IT-system. Dog refunderede de alligevel 100kr. som et plaster på såret.
Kan varmt anbefale MacMedic.
Meget langsom levering.
Bestilling gik som planlagt og pengene blev ret hurtigt hævet på min konto. Men der gik over 3 uger før jeg fik varen leveret. Det synes jeg ikke er rimeligt når pengene bliver hævet med det samme.
Fint produkt, som virkede da jeg modtog det. Men jeg manglede det beskrevne kabel, så måtte genbruge et gammelt istedet. Men efter et tlf kald fik jeg rabat på manglende kabel. Så alt er godt nu
Great Customer Service
I have purchased several items from MacMedic simply because I love the high level of customer service and the quality of the Apple products available. Highly recommended!
Top bedrijf
Top bedrijf, Theresiastraat 69-A
2593 AA Den Haag, jaren geleden een positief review geschreven, dit bedrijf blijft positief scoren. Bijzonder service gericht, aanpak van het probleem was in no-time verholpen en daar werd niks voor in rekening gebracht. Heerlijk, wat een fijne mensen!
Hurtig ekspedition
Hurtig og god service
Hurtig ekspedition, god service og alt i orden.
vi kommer igen til MacMedic.
Havde spildt vand i min mac
Havde spildt vand i min mac, jeg kontaktede forsikringen og fik super god vejledning i hvad der skulle ske med min mac, så følte den var i meget trykke hænder.
Vi troede først det ikke kunne betale sig, men fordi de kan nogle tricks, lykkes de at lave den billigst muligt.
Super god service jeg kun kan anbefale og har allerede gjort flere gange
Ny Mac og ny yndlingsbutik
Min MacBook gav efter et langt liv op, og jeg skulle bruge en ny MacBook Pro. MacMedic leverede et service niveau jeg sjældent har oplevet. Vildt god kommunikation, produktet kom i fantastisk stand og hele oplevelsen var generelt en succes. Hvis man er fra storbyen og vant til at vente i kø eller føle sig nedprioriteret, så er det klart turen værd at tage til MacMedic eller bestille online! Jeg er meget tilfreds.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.