2,9

Moyen

Super lækker mad

Super lækker mad , god og venlig betjening 😊
Får du maden bragt ud, kommer de altid hurtigt og med et smil på læben ⭐⭐⭐⭐⭐

31 octobre 2025

Måske den dårligste kundeoplevelse jeg…

Måske den dårligste kundeoplevelse jeg nogensinde har oplevet. Dårlig mad, VIRKELIG dårlig kundeservice og helt vildt langsom betjening. Ham vi fandt ud af var manager havde mere travlt med at tale med nogle af sine venner og vi måtte vente i mere end 30 minutter på maden. Da vi brokkede os kunne han pludselig godt lave maden færdig på 4 minutter. Det blev serveret med en rigtig dårlig attitude og der var flere andet der sad og klagede over den dårlige og meget langsomme betjening. Bestemt ikke et sted vi kan anbefale, ikke engang til vores værste fjende. Håber der er nogen der får øjenene op for hvor dårlig denne forretning behandler sine kunder. Det var forretningen i Flensborg galleri

13 octobre 2025

Wow I have order for from them 3 times…

Mama mia resturant Wow I have order for from them 3 times now and I will keep going back the food is so flavorful nice size portions and large I mean large delicious pizza all of them if you want real flavor go to this resturant now days most resturants have tasteless food over priced and cooked poorly not Mama mia pizza it's Italian heaven.

10 septembre 2025

Okay.

Maden var sgu fin, men ham der afleverede den havde en dårlig attitude, bare fordi jeg ikke lige havde hørt døren, da han ringede på. Han kom også 10-15 minutter for tidligt, så det er lidt svært at regne ud.

Håber at i får nogle smil på snart.

7 juillet 2025

Udbringning af gammel mad

Jeg skulle se en fodboldkamp kl. 20.00, så kl. 17.00 bestilte jeg take away til kl. 19.45.
20 minutter efter - altså kl. 17.20 - løb der en dybt forvirret person rundt inde i min opgang, som ringede på alt, hvad der kunne ringes på.
Jeg gik ud og spurgte, hvad han ville? Han ville aflevere mad, som jeg havde bestilt. Jeg viste ham på min telefon, at det først skulle leveres kl. 19.45 og bad ham komme igen på det rigtige tidspunkt.
19.45 kom han igen, men det var med den samme mad?!? Samme pose, samme kvittering, maden havde bare ligget i posen i 2,5 timer.
Jeg troede selvfølgelig, han kom med frisk og ikke gammel mad, så jeg opdagede det først, da han var kørt.
Maden var halvkold og virkelig elendig. Jeg bestiller aldrig derfra igen.

23 novembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit