Mammas Pizzeria Avis

TrustScore 2 sur 5

2,0

Vi bestilte 12 pizzaer, men modtog kun 10. Derudover var flere af pizzaerne ikke dem, vi faktisk havde bestilt. Da vi ringede tilbage for at gøre opmærksom på fejlen og finde en løsning, blev røret... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kender i det med skal, skal ikke... Og jeg valgte skal. Vi har før besøgt Mammas Pizzeria hvor vi har nydt både pizza og pasta, og fundet det velsmagende og veltilberedt. Men vores... Voir plus

Jeg bestilte en pizza chef nr 21 den 6/7 med afhentning Hjallesevej i Odense. Da jeg kom hjem med den, var der ingen ruccola på. Jeg skrev ind med billede og beklagede mig. Fik en ny pizza tilgode...g... Voir plus

1. Restaurant

Écrit par l'entreprise

Hos Mammas møder du Italien med alle sanser: Her dufter og smager af det autentiske Italien. Det hele startede, da Franco i 1976 tog en lille del af hjemlandet med til Odense. I 2015 åbnede Mamma’s også restauranten i Esbjerg. Og konceptet er stadig det samme: Vi bruger kun nøje udvalgte råvarer til vores klassiske, italienske opskrifter. Vi stiller høje krav til vores råvarer. Og derfor bruger vi de samme leverandører, som vi startede samarbejdet med i 1976.

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 27 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

trist oplevelse med lasagne

Lørdag den 5.3. Aftensmad med mand og barnebarn. Vældig sød betjening! Bestilte lasagne. Men det var en speciel oplevelse. Masser af tomatsovs (hakkede dåsetomater?), godt gemte lasagnepladestykker og ikke noget kød så vidt jeg kunne se og smage. Æv æv æv.

14 mars 2022

Pizza nr. 20

Pizza nr. 20 er virkelig et hit! Desværre vågnede jeg for 3. gang om natten efter at have fået denne pizza og var ulideligt tørstig. Mon der samlet set er for meget salt i dej og ingredienser?

5 mars 2022

Vi var 10 folk der spiste ved mammas…

Vi var 10 folk der spiste ved mammas til frokost, og forventede en startpris på 80kr for alle pizzaer og pastaretter, som de reklamerer med på deres hjemmeside. Så får vi regningen, og alt det bestilte er sat til fuld pris. Jeg snakker med tjeneren der siger at deres priser har ændret sig i denne uge, og at det der står på hjemmesiden er en fejl. Hvorfor skal deres fejl gå ud over kunderne??? Ringeste service jeg længe har set

4 février 2022

Mammas ved Dalum

Mammas ved Dalum var fantastisk! Maden var fantastisk men intet overgår kunde servicen! 10/10 oplevelse vil gerne tilbage

7 janvier 2022

Elendig service

Elendig service. Bestilte 3 retter til levering. Mammas på Hjallesevej ringer og spørger om det er okay at de leverer 1 time efter først aftalt. De gik vi med til, efter 2 timer ringer vi og spørger hvor maden bliver af. Vedkommende i røret siger de er kørt for 15 minutter siden, yderligere 15 min efter er der stadig ikke leveret. Vi ringer igen og afbestiller. Talentløst foretagende. Det er desværre oftere end sjældent at de ikke kan overholde deres aftaler.

11 décembre 2021

Har været der masser af gange og altid…

Har været der masser af gange og altid været glad for det,men det slutter her, ventede på forret i 30min ,undskyldning det var brændt på ,så gik der yderlig 25min , hvor flere kunder fik før os, så lettede vi os, hvorfor kommer man ikke og undskylder fordi det er gået galt i køkkenet, jeg tror på at det var fordi de havde glemt os af to gange, og de stakkels unge tjener må stå for skud ,fordi man har en dårlig kok og leder.

11 décembre 2021

Vi er skuffet …

Normalt kan min mand og jeg godt lide mammas pizzeria, men det var virkelig, den værste pizza, vi har fået længe, som vi fik i dag 😔👎🏻 Vi bestilte fra Hjallesevej 28, Odense C. Vi fik pizzaer, der var slatne og ikke sprød, alt for meget ost var på pizzaen, det gjorde, vi fik kvalme og ikke kunne spise alt. Pizza dejen var blød og ikke sprød. Ærligt så føltes det som om osten, var den runde billig havarti ost. Vi tror ikke, at jeres ovn var varm nok, da I lavede den. Måske bliver det vores sidste gang, vi køber Pizza fra jer af. Vi er skuffet. Det er en ommer.

23 novembre 2021

Den bedste pizza jeg har fået i flere år

Besøg på Mammas Klaregade i dag og fik den bedste pizza jeg har fået i flere år. Fantastisk tynd og sprød bund og smagen på fyldet sad lige i skabet. Sød og venligt personale, maden fik vi hurtigt, vi kommer hel sikkert snart igen. Tak for dejlig mad og lysten til at spise pizza igen 😊

8 octobre 2021

Havdede bestilt fem pizzaer og betalt…

Havdede bestilt fem pizzaer og betalt online.
De havde overset den ene og var kun klar med fire…. De kunne så blive kolde mens jeg ventede på nr fem.
Ingen kompensation for kold pizza.
Havde jeg ikke betalt online var jeg gået min vej og købt mad et andet sted!

Vildt kedelige pizzaer…. Obs: når der står med frisk basilikum, så er det to blade….
Jeg kommer aldrig igen.

26 juin 2021

Ingen anmodning om visning af coronapas!

Min veninde og jeg havde bestilt bord til om aftenen 1. maj, og vi havde naturligvis coronapasset klar til at fremvise, vi blev dog aldrig bedt om at vise det! Ud af de 3-4 tjenere, som var på arbejde den aften, observerede vi, at det kun var den ene, som bad gæster om at fremvise coronapas, det er simpelthen for dårligt !!!! Det er en ommer Mammas!!!!

2 mai 2021

Nok den dyreste frysepizza jeg i mit…

Nok den dyreste frysepizza jeg i mit liv har fået.
99kr for en pizza som hverken har tilberedt kød, bacon eller ordentligt bagt bund. Tomaten smager af en solid omgang tomatpuré og dræber den ellers ikke eksisterende smag af de andre råvare.
En frysepizza fra Aldi har bedre kvaliteter end den pizza jeg hentede på Dalumvej.

25 avril 2021

VI KOMMER IGEN

Bestilte forleden med en veninde fra restauranten på Hjallesevej. Det var en god oplevelse fra ende til anden; sød pige i butikken og en helt ualmindeligt fantastisk pizza. Godt saltet dej, god mængde fyld og en overkommelig pris. Vi kommer igen :)

17 avril 2021

Mamma's annullerede min ordre - men tog alligevel fuld betaling

I tirsdags d. 1/2-21 bestilte vi 4*tapas, da vi fik gæster og ville gøre det nemt og lækkert. Jeg bestilte på Mamma's hjemmeside. Her stod der, at jeg ville modtage en bekræftelse på e-mail i løbet af 5-10 minutter. Efter 20 minutter er intet sket. Jeg ringer til afdelingen på Dalumvej, hvor jeg havde bestilt take away fra. Her kommer en ung mand til, som forklarer, at deres skæremaskine var gået i stykker 10 minutter før min bestilling. Han havde afvist min ordre online, men jeg havde jo intet hørt fra dem. Som jeg sagde til ham, så kunne jeg i princippet havde ventet uendeligt, når de ikke vælger at kontakte kunden direkte, dette var en opfordring fra min side af. De havde allerede trukket 608 kroner på min konto, hvilket jeg ikke kunne forstå, da de havde afvist ordren.
Torsdag opdager jeg, at mine penge stadig ikke er tilbage på min konto. Jeg kontakter igen Mamma's på Dalumvej. Her beklager de fejlen, det er ikke nok for mig, så jeg beder dem omgående om, at tilbageføre mine penge. Medarbejderen vil kontakte chefen og vende tilbage. Her får jeg at vide, at der havde været opstået en fejl ved bookingsystemet Deliverit. De er kede af det og beklager igen. Jeg fortæller, at det er muligt at straksoverføre i dagens Danmark. Dette afviser de, da det ikke er muligt ved dem. Jeg appellerer til, at de giver et plaster på såret, dette overhøres igen med svaret om, at de er kede af min oplevelse og beklager.
Virkelig den dårligste kundeservice ever, og kunne jeg give 0 stjerner eller minus stjerner så havde Mamma's helt sikkert fået det, selvom deres mad normalt er ok.

6 février 2021

Langt under niveau!!

Bestilte mad fra Mammas Pizzaria på Hjallelsevej i går aftes.

Pizzaen var ISKOLD, og baconen og pølser var nærmest ikke tilberedt. I Scampi retten var der totalt 3 rejer i.

Ligeledes var der ingen bæger med hvidløg og chilli med. Samtidig var der pepperoni på pizzaen og der var noteret at der IKKE skulle pepperoni på.

Alt i alt, skuffende, og ikke godt nok.

Normalt har vi altid været glad for at spise på restauranten, men i de her tider hvor det ikke var muligt, så tænkte vi at vi måtte prøve jeres takeaway. I øvrigt ventede vi i 2 timer på maden ligeså!!

31 janvier 2021

Hvis de kunne få 0-stjerner fik de det

Hvis de kunne få 0-stjerner fik de det!
Bestilte kl 17.05. Bliver bekræftet til afhentetning 18.36. Bliver senere ringet op og får advide at maden først er klar 19.40. Da jeg ringer for at brokke mig, får jeg advide at jeg bare kunne bestille i bedre tid. Magen til dårlig service skal man lede længe efter, uheldigvis er dette anden gang i træk, at vi bliver udsat for det. Hallo mammas kom nu forhelvede ind i kampen, og lad vær med at leg kongerne af Odense.
I kan beholde jeres ulækre mad for jer selv.

Ses aldrig igen

Nu har i famne også trukket pegene, selvom jeg afbestilte maden. Magen til frækhed.

23 janvier 2021