manchester taxi service Avis 109

1,6

1. Service de taxi

Manchester taxi service is THE OFFICIAL black cab provider, we specialize in airport transfers from Manchester airports into Manchester & further afield. At our company our number one focus is the customer. We’re not like those companies who just follow the sat nav and then drop you off. We want you to have the most enjoyable experience possible. Safety is core to what we do at Taxi Manchester. Passenger safety is the highest of importance we are always reviewing ways we can make journeys safer for our customers. Contact us at our Manchester Taxi number Or Book with Manchester taxi Online in advance Securely. Quick pick up, quality service and competitive prices.

1,6

Mauvais

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Je fais appel à Manchester Taxi…

Je fais appel à Manchester Taxi Service Excellente compagnie! Le taxi est venu me chercher à l'heure et je suis arrivé en toute sécurité et confortablement à l'aéroport à l'heure pour mon vol. Le chauffeur très professionnel, ponctuel et sympathique super service , je recommande à tout ceux qui ont besoin d'un service Taxi. Merci bcp

22 mars 2021
Logo de manchester taxi service

Réponse de manchester taxi service

Thank you for the 5-stars! Hope to see you again soon!

très satisfaite pour la prestation 😊un…

très satisfaite pour la prestation 😊un conducteur modèle et sérieux dans sa conduite très sympa ponctuel il respecte les mesures sanitaires respectueux rien a dire sa voiture est très confortable et très propre a recommander vivement 🙂merci pour votre sérieux et votre professionnalisme

22 mars 2021
Logo de manchester taxi service

Réponse de manchester taxi service

Hello ibtissam,

Thank you for the wonderful review and for taking the time to share your feedback with manchestertaxiservice. Our priority is customer service and we are ecstatic that we met that mark! Kind people like you make our job a pleasure.

Afficher les avis dans toutes les langues. (109 avis)