Marathon Avis 33

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Deltog i Boston maraton. Jacob og Tina var guider. Virkelig fuld opmærksomme på alle deres gæster og altid med smil på læben. Det var en fantastisk oplevelse.

À propos de l'entreprise

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Marathon Travel Club tilbyder rejser til maratonløb over hele verdenen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu en tilfredsstillende rejse....

Har for sjette gang været med Marathon Travel Club på endnu en rejse til et af de seks majors marathon. Denne gang Boston. Det har igen været en god oplevelse - med et fint hotel, hvor beliggenheden ift. Målområdet var perfekt.
Men jeg vil gerne kom med en kæmpe ros til Marathon Travel Clubs to guider Jacob og Tina. De var i den grad sociale med de rejsende , hvilke gav en god stemning og mulighed for at få råd og vejledning. Er ikke selv fantastisk god til engelsk så jeg får tryghed ved at have nogle kompetent og nærværende danske guide ved min side. Disse kriterier opfyldte Jacob og Tina perfekt.
5 stjerner til guiderne på turen og MTC.

Jesper Laursen

20 avril 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at både hotellet og beliggenheden fungerede så godt.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Jacob og Tina - det bliver de helt sikkert glade for at høre.

Mvh Marathon Travel Club

Deltog i Boston maraton

20 avril 2026

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du havde en så god oplevelse til Boston Marathon. Det er et løb, der betyder noget helt særligt for mange, og det gør os glade, at vi kunne være med til at gøre turen vellykket.

Vi er også rigtig glade for din ros af Jacob og Tina. De gør en stor indsats for, at alle føler sig godt taget hånd om, og vi giver selvfølgelig din feedback videre til dem.

Mvh Marathon Travel Club

Great service

Great service

4 février 2026

Hi Michael

Thanks for the 5 stars!

Hope you've had a great marathon.

Best regards
Marathon Travel Club

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i New York med Marathon Travel og…

Var i New York med Marathon Travel og havde den vildeste tur. Alt fungerede optimalt og var arrangeret til perfektion. Stor tak til Per & Simone. Virkeligt søde, behjælpelige samt informative rejseguider som MarathonTravel og Ruby Rejser kan være stolte af. 🌟🌟🌟🌟🌟

2 novembre 2025

Hej Henrik

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord!
Det glæder os, at jeres tur til New York blev en stor oplevelse, og at alt forløb som planlagt.
Vi giver naturligvis jeres ros videre til Per og Simone - de vil uden tvivl blive glade for at høre det.
Tak fordi I rejste med os, og vi håber at byde jer velkommen på endnu en uforglemmelig rejse i fremtiden.

Marathon Travel Club

Professionelle og dygtige guider

Professionelle og dygtige guider, som tager sig tid til kunderne.

27 avril 2025

Kære Casper

Tak for de fem stjerner! Det sætter vi pris på.

Vi giver helt sikkert rosen videre til vores guider – det vil de blive rigtig glade for. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med info før

Meget tilfreds med info før, under og efter

6 avril 2025

Hej!

Tak for din fine anmeldelse! Det er så godt at høre, at du var tilfreds med vores info under hele processen.

Vi håber at se dig igen på en af vores andre maratonrejser i fremtiden. 😊

Tokyo Marathon

Er lige kommet hjem fra Tokyo, alt spiller og jeg er godt tilfreds med Marathon Travel.

2 mars 2025

Hej John,

Tak for din fine anmeldelse! Det er så godt at høre, at alt har spillet på din tur til Tokyo, og at du er tilfreds med vores service.

Vi håber at se dig igen på en af vores andre maratonrejser i fremtiden. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Er lige kommet hjem fra New York…

Er lige kommet hjem fra New York Marathon. Har haft en fantastisk tur. Gode udflugter med engagerede og dygtige guider. Kan varmt anbefale at rejse med Marathon travel.

7 novembre 2024

Hej Dorthe
Tak for de 5 stjerner, det sætter vi pris på! Vi er altid klar til at hjælpe dig på din næste Marathonrejse😊

Mvh.
Kathrine // MTC

Maraton New York

Turen var godt organiseret, dejligt hotel med en rigtig god beliggenhed i forhold til løb men også i forhold til de ting man skal opleve i New York.
Der var organiseret nogle gode ture og det var nogle gode guider vi havde med ferien.

3 novembre 2024

Hej Palle
Tak for din fine anmeldelse! Godt at høre du har haft en god tur 😊

Mvh.
Kathrine // Marathon Travel Club

Imødekommenhed

God information og let at bestille rejsen inden afrejse. Behagelig og rolig bustur til Berlin med gode og venlige guider undervejs. Præcis ankomsttid, både på ud- og hjemturen.
Gode informative råd og vejledninger vedr. selve løbet. Guiderne er meget venlige og empatiske mennesker, som altid gerne vil dele historiske minder fra andre løbsoplevelser.

29 septembre 2024

Hej Anders
Tak for den flotte anmeldelse! Og dejligt, at du havde en god tur. Vi er også meget glade for vores gode guider!
Skal du afsted en anden gang er vi også altid klar til at hjælpe :)

Bjørn // MTC

Velorganiseret

Velorganiseret fra start til slut

5 novembre 2023

Hej Torben,

Mange tak for din 5-stjernet henvendelse, det betyder meget.

Dejligt at høre, at turen var velorganiseret fra start til slut og jeg håber du havde en fantastisk tur 😊

Bedste hilsner,
Ema // Marathon Travel Club

God pakke og service

23 avril 2023

Hej Morten,

Tak for de 5 stjerner, det sætter vi pris på! Vi er altid klar til at hjælpe dig på din næste Marathonrejse.

Bjørn // Ruby Rejser

Godt arrangeret

Godt arrangeret, og gode guider, som var tilgængelige under opholdet.

Hej Helene,

Vi er super glade for at høre, at du havde en god rejse og ikke mindst en god løbeoplevelse på din tur med os! :)

De bedste hilsner,
Kristian // Marathon Travel Club

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har rejst med Marathon Travel Club…

Jeg har rejst med Marathon Travel Club (MTC) til Marathon siden 2018. Senest til London og Berlin maraton, som kan være vanskelig selv at skaffe adgang til. Begivenhederne har hver især været helt fantastiske.
u
Vi har altid valgt hotellerne med flest stjerner og alt omkring løbene har altid fungeret perfekt. Herunder indlogering, forplejning aftenen før (carb load/pastaparty), tidlig morgenmad på løbsdagen og efterfølgende omklædning og bad efter løbet.

Allerede om lørdagen arrangerer MTC oftest et kort træningspas og fællesløb til start- og målområde, så alle er orienteret i forvejen og får mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre danske løbere. Oplevelserne fra løbet kan deles til en fælles middag om aftenen.

Britt vil altid være savnet. Heldigvis har Annette flot taget over. Jeg kan derfor anbefale MTC, og ser allerede frem til de næste arrangementer.

Hej Daniel,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er superglade for at høre at du har haft en fantastisk løberejse med os!

Vi går meget op i fællesskabsfølelsen på vores maratonrejser, og det er derfor selvfølgelig ekstra dejligt at høre, at de fælles initiativer på vores rejser værdsættes! :)

De bedste hilsner,
Kristian // Marathon Travel Club

Absolutely nice travelling:-)

Hi Liza,
Thank you for the 5-star review, we really appreciate that!
We are always ready to help you on your next holiday :)

Best regards
Bjørn // Marathon Travel Club

Noté 1 sur 5 étoiles

Fy for et rejsebureau

Har da aldrig oplevet sådan et snyde rejsebureau, vi har rejst med dem for første og sidste gang!!
Når man forlanger dokumentation for det man har bestilt, vil de ikke fremsende det, jeg har forlangt vi får vores penge tilbagebetalt. men vi får bare at vide vi kan klage til Ankenævnet vi er blevet snydt for 2 x 2.000 kr.
Den besvarelse i er kommet med stemmer ikke over ens med det i skrev i mailen!
I vil ikke sende dokumentation til mig. I skrev jeg bare kunne klage til ankenævnet.

30 septembre 2022

Hej Mikael
Vi har allerede svaret på den anmeldelse, som du har skrevet under et andet navn d. 14. november 2022.
Du har modtaget dokumentation for det bestilte, og vi kan dermed ikke gøre mere for dig. Derfor kan vi kun henvise dig til Pakkerejse-Ankenævnet.
Vh. Caroline // Marathon Travel Club

Noté 4 sur 5 étoiles

New York 2022

Vi følte os godt taget imod fra start til slut og fint vejledt ved behov undervejs.

Vi glæder os allerede til næste tur.

Hotel Edison er dog ikke et hotel ville vi vælge igen.

2 novembre 2022

Hej Monica

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi glæder os til at sende jer afsted igen! :-)

Caroline // Marathon.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Marathon 2022

Marathon 2022
Det største svindler rejsebureau vi har rejst med. Det er både første og sidste gang!!
Vi bestilte turen til London Marathon og på det link som mam skulle bruge til at sige om man ville have transport fra cph til Heathrow eller ej. Vi trykkede nej og der stod også 0 kr. på ordrebekræftelsen, men alligevel har vi betalt for transporten.
De tjener rigtigt mange penge på hotellerne, vi bookede selv ekstra overnatning til måske 1/3 sf deres pris.
Hvis man vil løbe London Marathon skal man bare gå ind på Londons Marathon hjemmeside og melde sig til charity. Så kan man smide de penge i som det koster gennem Marathon travel. Så kan du løbe løbet med det samme, i stedet st vente 4-5 år.
Info:
Vi har efterspurgt dokumentation. Omkring transporten da vi har fravalgt det, men det vil i ikke fremsende!!

2 octobre 2022

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse, som vi dog er meget kede af at læse.

Der står udtrykkeligt på vores hjemmeside, at fly og transfer er inkluderet i prisen, og det er også derfor, transporten er sat til at koste 0 kr. Hvis I i stedet havde trykket, at I selv ville arrangere transport, ville I have fået en rabat på 2.000 kr. pr. person.

Du har modtaget dokumentation fra os, idet det allerede i din ordrebekræftelse står, at du har flybilletter til og fra London.

Vi bliver selvfølgelig nødt til at tjene penge på hotellerne, men når I har kunnet finde en ekstra overnatning så meget billigere, skyldes det formentlig, at mange hoteller er dyrest lige omkring selve løbet.

Vi håber, at I alligevel havde en dejlig ferie.

Caroline // Marathon Travel Club

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid godt tilrette lagt god service

13 octobre 2022

Réponse de Marathon

Hej Michael. Tak for din gode anmeldelse, den er vi rigtige glade for! Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden god gang :) Helena // Marathon Travel Club

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus