Vi hade kontakt med Daniel och Tommie när vi sålde av en grävmaskin. Allting gick otroligt smidigt och engagemanget var väldigt stort! Kommunikationen mellan oss o köparen var snabb och noggrann!... Voir plus
Tog kontakt med maskinpunkten för att få hjälp att sälja av lite fordon samt redskap, väldigt trevlig personal samt ett mycket bra kundbemötande. Affären gick jätte smidigt inga konstigheter alls. Väl... Voir plus
Bought a New Holland WE150 wheeled excavator from Maskinpunkten in February 2025. Everthing went smoothly, the sales person Andreas answered quickly and provided me with all the extra informati... Voir plus
- Marché en ligne
- aussi dans
- Atelier d'usinage
- Concessionnaire de poids lourds d'occasion
- Courtier automobile
- Vendeur de machines de construction
Maskinpunkten är ett ledande företag som specialiserar sig på att förmedla högkvalitativa maskiner och lastbilar över hela världen. Utöver att erbjuda en bred portfölj av objekt till försäljning, står vi också till tjänst med förmånliga finansieringsalternativ genom flera finansbolag för att skapa en så smidig upplevelse som möjligt för våra kunder. Med en global närvaro och omfattande expertis inom branschen, strävar vi alltid efter att tillhandahålla objekt av högsta kvalitet, och vi lägger stor vikt vid att erbjuda en pålitlig och smidig service som överträffar våra kunders förväntningar. Oavsett om du letar efter en specifik maskin eller lastbil eller om du behöver hjälp med finansiering, så kan du lita på Maskinpunkten för att möta dina behov. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra tjänster och göra det lättare för våra kunder att göra affärer med oss. Besök gärna vår hemsida för mer information om vårt företag och vad vi kan erbjuda dig
Slottsmöllan 10E, 30231, Halmstad, Suède
- 0760804150
- Info@maskinpunkten.se
- www.maskinpunkten.se
Demande des avis aux clients
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Upplägget fungerade så som det…väl fungerande
Upplägget fungerade så som det avtalades.
Jeg synes vores handel med de 3 stk…
Jeg synes vores handel med de 3 stk brugte MAN trækkere gik fint og smertefrit.
Det eneste der er noget rod, det er at i vil have bevis på at de biler vi køber skal registreres i Danmark, det kan vi ikke før de er kundesolgte og hvis vi sælger dem videre så får vi ikke den dokumentation, men det er et svensk problem i auktionshusene, når vi køber fra Scania, Volvo, MAN og MB har vi aldrig de problemer.
Snabbt och bra som vanligt.
Riktigt bra bemötande
Riktigt bra bemötande, bra förståelse och tydlig kommunikation.
Hjälpte oss i en väldigt tuff situation till det bättre!!
Snabb och bra service!
Snabba och lätta att ha att göra med utan problem alls!
Jag är nöjd med servicen samt erbjudanden jag fick från företaget. Jag vill alltid utan tvekan händla hos dem i framtiden!
Snabb och smidig affär
Snabb och smidig försäljning
Mycket trevlig personal samt stor…
Mycket trevlig personal samt stor kunnighet. Samtliga affärer vi gjort med Maskinpunkten har varit oss till stor belåtenhet.
Snabb och smidig affär trevlig säljare.
Som säljare har jag fått ett bra…
Som säljare har jag fått ett bra bemötande och smidiga affärer.
Maskinpungtens personal är trevliga och…
Maskinpungtens personal är trevliga och kunniga på många områden. Jag har själv varit i kontakt med dom och dom har sålt 2 av mina bussar utan några som helst problem
Mästare i Service och Samarbete – En Strålande Upplevelse
Maskinpunkten är verkligen enastående när det gäller försäljning, kommunikation och service. Deras professionalism och dedikation till kundernas behov är överlägsen. Samarbetet med dem är smidigt och fritt från krångel. En fantastisk partner som levererar på alla fronter – ett företag som verkligen förstår konsten att erbjuda kvalitet och engagemang.
Oseriös maskinhandlare
Oseriös maskinhandlare
Köpte en timmer kran via dessa förmedlare, inget stämde med var säljaren uppgav dessutom så höll inte säljaren vad som vi kom överens om.
fick ingen uppgift om vem som sålde, tillslut fick jag kontakt uppgifter och säljaren var lika besviken om jag
Vi kommer inte att anlita Maskinpunkten
Trams försälare

Réponse de Maskinpunkten
Good customer service and professional team
Good customer service and a professional team. They provide accurate information and ensure a smooth process.
Maskinpunkten har levererat enastående…
Maskinpunkten har levererat enastående resultat och uppfyllt alla löften på ett exceptionellt sätt. Jag rekommenderar starkt företaget för deras världsklass service och förmåga att hålla vad de lovar.