2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Synshal er lukket

Havde i god tid bestilt tid til periodisksyn hos Masterbilsyn, modtog SMS dagen før og på dagen hvor der stod jeg havde tiden, men da jeg kom til synshallen var den lukket, og der stod en seddel om der var lukket 4 uger. Kan godt forstå Masterbilsyn er under skærpet tilsyn af myndighed og har sur smiley. Kommer ikke til at bruge dem igen.

21 janvier 2026

Reklamerer med lørdagsåbent

Reklamerer med lørdagsåbent, chatrobotten bekræfter men her kl 9:30 efter at have ventet i 30 min er kontoret stadig ikke åbnet.
Irriterende
Jeg har ikke bestilt tid idag men ville chance og vente på et afbud.

19 avril 2025

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra.

Altid søde og flinke folk og meget kompetente medarbejdere. Yder altid god service. Jeg er en fast og glad kunde. Kan varmt anbefales!

14 mai 2024

Jeg har lige været til syn idag med min…

Jeg har lige været til syn idag med min kones bmw x1
Jeg havde tid 14:40 og var det 20 min før tid ,en flink medarbejder fra master stod udenfor og spurgte om han kunne hjælpe med noget ,ja jeg har tid om 20 min sagde jeg ,men den tager vi bare med det samme sagde han .
Super service med nul ventetid .
Tak til master bilsyn

6 mai 2024

Super service

Jeg fik en rigtig god modtagelse af Jan, som sørgede for syn af bil, mens jeg nød en kop kaffe i deres hyggelige lokale. Det er bestemt ikke sidste jeg kommer her og får synet bil - kan varmt anbefales.

12 mars 2024

Super god service!

Super god service!

Meget imødekommende og venlige mekanikere.
Jeg kom til en halv time før, og bilen blev grundigt gennemgået for fejl og mangler.

Samme oplevelse havde jeg også sidst, og kan kun anbefale dem. hvis man kunne give flere stjerner, havde jeg gjort det.

Tak for jeres service, og på gen-Syn!

5 septembre 2022

Fik min bil fra 2017 kasseret på grund…

Fik min bil fra 2017 kasseret på grund af at lygterne ikke stod helt korrekt i indstillingen. Det kostede et omsyn! Kørte til en anden synshal, som sagde at de aldrig ville kassere en bil på grund af forkert lygte indstilling, men blot påtale det overfor kunden. Så for mig virkede det lidt som om at Master bilsyn gerne ville tjene lidt ekstra penge på et omsyn

1 juin 2022

Fantastisk oplevelse af en yderst…

Fantastisk oplevelse af en yderst professionel synsmand. Du kommer ind og får en velkomst med smil og respekt. Jeg afleverer bilen og han gennemgår grundigt for fejl og mangler.
Den blev godkendt og fortæller selvfølgelig hvad der skal udbredes om nogle måneder.
Jeg vil anbefale alle som læser med om at tage til Vallensbækvej 44 hvis i skal have synet bilen. Jeg skal ihverfald fremadrettet bruge dette sted.

23 mai 2022

super god service

super god service

havde haft en stresset morgen og dukkede op 1 time for tidlig uden at jeg var klar over det ... men blev mødt med smil og fik hjælp
så istedet for at jeg skulle føle mig dum pga min fejl ...havde jeg følelsen at her var kunderne vigtige
bliver min faste bilsyn fremadrettet ... det er rimelig sikkert

26 avril 2022

God og grundig service

Jeg har i dag haft min bil til syn hos Master Bilsyn ApS på Vallensbækvej 44. Min bil blev synet af Hamit som gav en super god service og var meget grundig og god til at informere omkring hvad han havde tjekket bilen for. Jeg kan kun tale godt om Master Bilsyn, det er absolut et besøg værd

21 avril 2022

God service og grundig gennemgang

God service og grundig gennemgang.

Vi har lige fået synet bil hos Master bilsyn på vallensbækvej i Brøndby. Vi har kun godt at sige om stedet. Venlig betjening og god service, og ikke mindst grundig og kompetent gennemgang af bilen.

2 avril 2022

Vil kun anbefale stedet

Vil kun anbefale stedet. Professionelt service, glade medarbejder og gode priser.
Jeg har brugte deres periodisk bilsyn flere gang, og fik mange af mine bekendte til at bruge dem, og alle roser dem også.

8 décembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit