Vi købte en bil og sendte denne til Grønland og havde derfor ret til at få momsen refunderet, det har de slet ikke være villige til selvom vi har sendt dem hvordan de skal gøre. Lad være med at købe e... Voir plus
Jag köpte min bil i Lund och hade Marco som försäljare. Otroligt tillmötesgående och pga ett problem med dragkroken fick vi t.o.m. åka till Toyota vilket ledde till extra kostnader som de tog även om... Voir plus
Missade att byta glödlampa vid service. Tappade bort mitt bogseringslock. Kastades runt mellan mejl och telefonsamtal och när jag tillslut åkte ut till Sätra så efter bestämt möte var det ingen där... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Mobility motors Bromma Mycket bra bilservice med gott…
Mycket bra bilservice med gott professionellt bemötande.
oprofessionella otrevliga
Oprofessionella och otrevliga bemötande. Ljuger om bilarnas kvalitet och påstådda problemfrihet. Trots löften om garanti på bilarna, brister företaget i att tillhandahålla adekvat kundsupport när problem uppstår.
Riktigt dålig bil och bilhandlare
Riktigt dålig bil och bilhandlare, VARNING KÖP EJ HÄR!
"Haft" bilen i nu snart 12 månader, varav 2 månader i verkstad. Första gången va direkt efter utag och bilen hamna i "felsäkert" läge, slutade fungera. Jag lämnade in den, och fick en lånebil. Uttryckte oro med tanke på att man har barn, men det va ingen fara utan det va bara en uppdatering av mjukvaran som tog en MÅNAD. 10 månader senare samma fel, jag hamnar mitt på E20 med två små barn och väntar på bärgningsbil. Dom bokar upp en hyr bil på cirkelK i 2 dygn, dom har ingen förståelse för transport sträcka till macken och tillbaka, därefter står utan bil i två dagar, får en besin bil som låne bil i mini format(nissan cube) från Mbil där jag lesar bilen från. Ytterligare 2 dagar till får jag en MG "laddhybrid" från Hedin bil som bärgaren lämnat in bilen på, den bilen vägrar gå i EV läge så det blir tanka igen. 3 veckor senare fortfarande inget svar eller förklaring eller lösning. Det går inte o kontakta maxus, mbil tar inte ansvar, hedin tar inte ansvar. Detta blir sista gången man leasar från nån av dessa firmor och företaget maxus ska vi inte ens prata om.
Under all kritik Sätra anläggningen
Under all kritik Sätra anläggningen. Går inte in i detaljer men avråder starkt att behöva ha kontakt med dem.
VARNING
VARNING! LÄS! VIKTIGT OM DETTA FÖRETAG! Så dåliga att de varit på SVT! UNDVIK DETTA FÖRETAG!
Jag har sålt en bil till MOBILITY MOTORS och när de hämtade upp min bil så glömde jag mitt pass och trådlösa hörlurar av märket JABRA. Har i över två veckors tid nu fått höra av en av deras anställda som bekräftat har mina saker att de kommer posta dessa till mig och varje gång har de kommit med en skum ursäkt till varför dessa inte postats till mig?!
Jag har erbjudit att betala frakten och till och med erbjudit att åka från Göteborg till Malmö för att hämta mitt pass och hörlurar och de har sagt att det är lugnt och att dessa kommer postas till mig.
Nu måste jag om jag inte får dessa kontakta polisen för att ta reda på vad det är för potentiell verksamhet de driver och varför de gång på gång hittar på ursäkter och drar ut på tiden?! Håller de på att förfalska mitt pass? Har de sålt den vidare till kriminella?
Håller den på att användas just nu?! Vad är nästa ursäkt från de att jag inte får mitt pass?! I över två veckor har de påstått att de kommer skicka mig dessa och jag har väntat med att vända mig till polisen i tro att de skulle agera och fortfarande har inget hänt annat än ursäkter! Imorgon kontaktar jag polisen för detta ärende och tar tag i alla tjänster som folk kan läsa om de! Har allt på sms på vilket oseriöst och oprofessionellt företag de driver. Upptäckte också på nätet att de varit på SVT för hur dåligt, oprofessionellt och oseriöst de driver företaget! Varning för detta företag!!!!
Mobility motors Haninge
Säljer rostskadad bil trots att bilen ska vara"rostfritt",de hade ställt sidan med rost extremt nära vägg vilket försvårade inspektion.De vill ej betala för omlackering som kostade mig 3000kr.
De sålde vinterhjul med felande tpsm ventiler som de misslyckats att åtgärda 2 gånger på kort tid och felet kvarstår.När man ringer för att tala med ansvarig så finns det ingen sådan tydligen säger personalen.De svarar knappt när man ringer och åker man till dem så springer de runt och fjantar sig och lägger tiden hellre på att spana in inkomna bilar istället.
Ett gott råd - vill du slippa oro och huvudvärk välj någon annan.
Dessa är riktiga bedragare som testar alla möjliga knep för att slippa ta ansvar.
Anmälan gjord till ARN och en stämning från jurist är att vänta då tålamodet är slut.
Vi upplevde väldigt professionelt…
Vi upplevde väldigt professionelt bemötande av säljare Marko. Hans inlevelse och kunnighet imponerade. Kort skrivet: väldigt nöjda.
Varning
Bedrägeri är deras motto. Efter två dagar vi köpte vår bil har den haft omfattande problem med bland annat katalysator och EGR-kylare. Lååååångt ifrån vad som utlovades att bilens skick är. De har släckt/raderat motorlampan för att sälja och lura folk med sjuka pengar på över en kvarts miljon. Från Mohamed Abbas till Filip Holmqvist med en förnedrande behandling och stackaren Martin Kaiser som ska ha en ”chefsroll” utan befogenheter. Fortsättning följer hos tingsrätten.
VARNING! Oseriös verkstad och personal
VARNING! De har lurade min sambo med funktionsnedsättning när hon köpte en begagnad Qashqai . Vi klagade på en missljud när man gasade men de sa att det var turbon som låter så. Ett år senare vid servisen tog upp det igen men de sa fortfarande att det var turbon. En dag bilen stängde av sig när vi bromsade och stannade vid varje trafikljus så vi lämnade bilen för service och se om det skulle hjälpa men när vi fick tillbaka bilen så hade vi ytterligare ett till fel. Gasen släppte ibland och vi kunde inte köra. Vi lämnade på felsökning och de sa att gasen och turboröret måste bytas. När bilen var klar frågade jag om alla felkoder är borta och då säger personalen att ”vi lämnar inte tillbaka bilen om den är inte säkert att köra” körde 3-5 km så stannade bilen igen med samma felkod som vi lämnade första gången. Vi fick lämna den på felsökning igen och de sa att växellådan behöver bytas. Jag vet att de har inte felsökt bilen första gången utan de bara byte vad de trodde. De ville bara mjölka försäkringspengar. Kommer aldrig lämna bilen på service eller på reparation här igen. KÖP INGEN BIL HÄR ELLER SERVA INTE DIN BIL DÄR HELLER. DE KOMMER LURAR DIG. DET KÄNNS SOM ATT DE SKAPAR NYA PROBLEM I BILARNA SÅ DE KAN MJÖLKA PENGAR. Det är så vi upplevde det.
Inget bra!!
Seg på att slutföra affären, fick ringa och "jaga på" flera gånger!
Bilen registrerades på fel person!!
På frågan om det fanns sommardäck till bilen (dubbdäck på bilen) blev svaret "Ja det finns det" men "glömde" säga att det är utan fälgar!!
Tackar för bra service och engagemang😀
Tackar för bra service och engagemang😀
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Till Saman Al Heidari för mycket trevligt bemötande och hjälp vid utlämnandet.
5 Stjärnor!!
Snabb, professionell service! Blev väldigt väl bemött av deras personal. Fixade mitt problem samma dag som jag kom förbi med bilen. Prisvärt -nöjd!!!
Detta måste vara det värsta bilföretag vi har!
Detta måste vara det värsta bilföretag vi har!
Dom har lagt 20 st servicar på en bil som gått drygt 2000 mil.
Bytat från helsyntetisk olja till vanlig 10-40 utan att rådfråga ägaren om det var okej.
Sen har dom överfyllt så att stickan visar två centimeter över Max.
När jag påpekade det så erbjöd dom sig att gå igenom bilen för 1700:-
Tror dom verkligen att jag låter dom göra något med denna bilen igen, även om det vore gratis. Men att ta betalt för något som dom gjort fel säger mkt om dom som företag.
Hela deras attityd var nedvärderande och inte alls hjälpsamma. Vägrade t,e.x säga vilket märke det var på oljan.
Men så himla bra att jag spelade in vårt tfnsamtal, så fler kan få höra vilken skitattityd de har. Klippet kommer läggas upp inom kort.
Sen var bilen på besiktning och fick en tvåa på ojämn bromsverkan.
Då bytte dom bägge bromsoken, bägge bromsslangarna, bägge skyddskåporna och bromsklossar med en nota på nästan 12 000:-
Det var inget ok som satt fast, (jag har varit i kontakt med bilprovningen, och då skulle dom skrivit det) dom visste bilen hade stått länge, dom provade inte att bromsa ett par gånger hårt eller att smörja upp det. Nej för allt dom ville var att blåsa sig till ytterligare pengar av en gammal dam som absolut inget kan om bilar.
Droppen var när dom anklagade henne för att ha fyllt på extra olja när hon varken har olja hemma eller vet hur man gör.
Sen så lyckades dom även sälja ett nytt batteri till henne, trots att det som satt i var i stort sätt nytt.
Det var tomt, men dom testade det inte eller provade att ladda upp det.
Det dummaste ni kunde göra var att förolämpa mig och säga åt mig att jag inte skulle lägga mig i för jag hade ingen aning om någonting om bilar för det kunde ni höra.
När jag svarade att jag utan problem kunde montera ner och plocka av ett ok så skrattade han och sa att jag ljög. Undrar om han ångrar dom orden nu..
Jag har delgett denna information till 9 bilmekaniker och 23 "hemmaskruvare" och alla är eniga med mig om att ni har bluffat er till pengar från en gammal dam som inte visste bättre.
Fy vad fult gjort, skäms på er!!
mobility motors i bromma
undvik att lämna bilen till service där man får olika priser på samma service , man blir uppringd dagen innan för ombokning, efter det lämnar man bilen till service och får man bilen tillbaka med en annan pris än det utlovade i offerten, jag rekommenderar inte att serva bilen hos dom, du kommer ångra dig! bara skurkar jobbar där! skurk bolag. UNDVIK
Nissan Malmö
Köpte ny bil i Nov och nu i April månad har dom fortfarande inte fixat dom fel som var på bilen.
Dom återkommer inte som lovat. Säljar hade inte koll på hur arm rest, motorstartar funkar, Navigation mm.
Varje gång jag har varit ina med bilen är jag lovet likadan bil som jag har, men for det inte.
Dom ringar inte tillbaka när man lämnar besked!
Skall ALDRIG köpa Nissan igen och kommer att rekommendera andra heller att göra det skall beretts till alla om hur usel servicen är hos dom och hur att dom inte internt kan ta reda på grejor.
Urusel servise på Mobility Motors …
Urusel servise på Mobility Motors Skärholmen med personal som ger felaktig information och verkar inte alls veta ngt om bilar. Varnar alla att köpa bil där eller att lämna sin bil på service, du kommer förmodligen att bli lurad och få felaktig information.
En savoir plus sur les différents types d'avis.