Har beställt delar vid några tillfällen och det har alltid varit snabb leverans. En gång så beställde jag diverse prylar bland annat några packningar till oljepluggen. När leveransen kom så leta... Voir plus
Snab leverans och bra pris på produkten. Rock Oil Foam Luftfilterolja Syntetisk luftfilterolja för skumgummifilter. Mycket god ”klisterförmåga” gör att den sitter kvar samt ger filtret en mycket... Voir plus
The product description says the product is compatible with my motorcycle but it’s not. PS: changing my review. After explaining my situation to the shop owner, he generously proposed to send me t... Voir plus
100% Fick hjälp med att leta fram reservdelar som inte skulle gå att köpa i Sverige, enligt två andra leverantörer. Men efter lite detektivarbete så visade det sig att det fans en vevstake på hyllan... Voir plus
MC Doktorn är ett serviceföretag och återförsäljare av mc-delar och tillbehör i Blekinge. Egen import av Suzuki original reservdelar, vi har ett stort lager av rena reservdelar, slitdelar och mc-däck. Butik och verkstad på ett och samma ställe, i Ronneby, Blekinge. Vi skickar ordrar dagligen både med DHL och Postnord. Personlig service är viktig för oss. Välkommen.
Emaljervägen 7, 37230, Ronneby, Suède
En gång så beställde jag diverse prylar bland annat några packningar till oljepluggen. När leveransen kom så letade jag bland alla påsar och kartonger men packningarna var inte med ( tyckte jag).
Skickade en e-post att dessa saknades. Dröjde inte många minuter innan han ringde och talade om för mig att packningarna ligger i samma påse som styrlåset jag beställt för att de inte skall försvinna.
Bra koll och service!
Kommer fortsätta beställa mina reservdelar där.

Réponse : Mc Doktorn
Ni har alltid det man behöver o är snabba att leverar.

Réponse : Mc Doktorn
Jag hade eb del fel beställd och de ringde mig direkt och berättade mig. De hade ta hand om beställningen och ändrade det. Mycket bra service och snabb leverans

Réponse : Mc Doktorn
Hej! verkar vara fint material, ett stort minus var att
det 20 mm centrumhålet INTE var i centrum Måste därför spännas fast utvändigt på kuggar i svarven
och centreras i botten av kuggen i backskiva med induviduell backspänning vilka få har tillgång till. Jag fick dock låna en större svarv och löste det på 3 timmar. Så nu är jag nöjd.

Réponse : Mc Doktorn
Ännu en gång ett mycket lyckat köp inför vinterns skrivande. Även fick jag bra tips och hjälp på ett bra och en fin beskrivning.
Tack MC DOKTORN.
PS kommer och shoppar mera i vinter.