Tycker det är bra veta hur mycket jag kan äta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir ännu mera nu vilket är bra. Sen blev jag förvånad av mängden protein. Trodde man fick äta mera än måttet visar men... Voir plus
Har använt mealsizer sedan i mars. Har gått ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi är båda nöjda och glada att vi till slut hittade rätt verktyg för att gå ner i vikt och må bra igen. De är lätta att an... Voir plus
👍funkar jättebra och jag kämpar vidare med att få rätta mängder att äta men som gastric bypass opererad är det inte lätt. Det jobbigaste är frukosten då jag helst inte vill äta men mealsizer hjälper... Voir plus
Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tänk kring att ha lite koll på portionerna. Speciellt efter några år efter överviktsoperation då det lätt kan bli lite för mycket eller fel... Voir plus
A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.
Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Jag är så himla nöjd med mina mealsizers! Har i hela mitt liv haft problem att hålla vikten för att jag gärna ätit mer än vad jag ska. Dieter hit å dit, man blir så trött och uppgiven. Nu känns det lättare och jag tror att jag hittat något som håller för mig. Man tänker automatiskt mer på vad man äter och det ser jag som en positiv grej. Matlådan är även den lättare att fylla med rätt mängd mat. Kvaliteten på plasten känns robust och den är lätt att diska. Gillar att det är olika färger på måtten med. Ett mycket bra hjälpmedel!

Réponse de Mealsizer®
Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Funktioniert super, jetzt noch eine Möglichkeit fürs Frühstück und Snacks, dann müsste man sich gar keine Gedanken mehr machen.

Réponse de Mealsizer®
Väldigt smidigt men önskar det fanns alternativ för ännu mindre kalorier.

Réponse de Mealsizer®
Så bra med enkla mått!! Istället för att behöva väga o ha sig!!

Bra produkt, smidig behandling, bra kundservice. Hälsningar från Tyskland

Réponse de Mealsizer®
Perfekte Größe, leicht zu verstauen und Reinigen. Das Peodukt hat eine ausgezeichnete Qualität!!

Réponse de Mealsizer®
Dom gör det lätt att ta rätt portionsstorleken som jag har haft svårt för

Réponse de Mealsizer®
Fine kopper, men vanskelig å velge riktig modell da de forskjellige størrelsene enten er for lite eller for mye kalorier.