Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Voir plus
Det er 4. gang jeg har bestilt et produkt hos Memozz.dk og de leverer ALTID et flot resultat og en god oplevelse på vejen til bestilling. Er hurtige til at reagere både på forespørgsler og på ænd... Voir plus
Stor ros for at være overvågen omkring ordren, tjekke op på om den nu var rigtig, og vildt hurtigt levering. Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning... Voir plus
Endnu en gang en super service fra Memozz, som jeg klart kan anbefale, og gør hvis jeg kan komme til det. Jeg har efterhånden købt en del, både til barnedåb, fødselsdage, julegaver og bryllupper, fø... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Danemark
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Demande des avis aux clients
Super godt og flot produkt som altid…
Super godt og flot produkt som altid samt lynhurtig levering.
Absolut smukkeste bordflag
Absolut smukkeste bordflag jeg nogensinde har set. Ingen tvivl om hvor god og lækker kvalitet det er, både med gravering og selve flaget. Jeg vender tilbage og bestiller et konfirmations flag til maj. Desuden sindssyg hurtig ekspedition og hurtig levering, under 24 timer fra bestilling til levering.
Flot arbejde og hurtig tilbagemelding.
Flot arbejde og hurtig tilbagemelding.
og hurtig levering
At der var nogen der tog hånd om min…
At der var nogen der tog hånd om min bestilling og vurderede mit behov så jeg følte at der var en fantastisk og personlig betjening.
Og så modtog vi varen ret hurtigt og der er vi heller i tvivl om kvaliteten.
Det er absolut ikke sidste gang vi køber hos jer. :)
Hurtig og professionel behandling
Super god service
Super god og en meget personlig og nærværende service.
Helt klart dem jeg bruger næste gang også.
Supergod og fantastisk service!
Supergod og fantastisk service!
Blev helt glad i låget, selvom jeg ikke har modtaget varen endnu :D Men har købt hos jer før, hvor det var samme oplevelse.
Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender.
Min eneste anke er at I ikke sender til Grønland, men det kommer forhåbentligt senere ;)
Så flot produkt og meget hurtig…
Så flot produkt og meget hurtig levering.
Waooo siger jeg bare
Waooo siger jeg bare, bestilte et flag som jeg ville gi til barnedåb, på soklen var indgraveret vægt, længde, billede af babyen osv. Det var SÅ SMUKT.
Hurtig levering
Hurtig service og fine vare til…
Hurtig service og fine vare til fornuftige priser 🤩 Bestilte et dåbsflag sent igår aftes, og det blev allerede sendt 12 timer efter 👍 Glæder mig til at modtage det.
Super god og hurtig service☺️
Sååå fin og hurtig levering af ordre.
Sååå fin og hurtig levering af ordre.
Varen er helt perfekt - der er ikke et øje tørt
Tak for jer for tredje gang!
Det er nu tredje gang jeg bestiller et dåbsflag igennem memozz.dk og jeg må bare sige at jeg aldrig er blevet skuffet tværtimod!
Førstegang jeg bestilte et flag kom det hurtigt og var helt perfekt.
Anden gang var de igang med at opdatere noget på deres hjemmeside/betalingsside så min betaling blev ved med at blive afvist så jeg måtte ringe til deres kundeservice.
Jeg blev mødt af en venlig og hjælpsom mand der sørgede for det hele og sendte uden beregning en forhåndsvisning og jeg modtog flaget den første hverdag efterfølgende.
Tredje gang fik jeg flaget efter en hverdag og de havde været så søde at putte flaget i et opbevaringsrør uden beregning fordi opbevaringsrøret skulle have en skade. Jeg kan ikke helt se hvilken skade men det må jo være endnu et bevis på at de ikke går på kompromis med deres standard til alt!
Af hjertet tusind tak for jer!