Bestilte flagstang om fredagen, hvor der stod ferie og 3-4 dags levering. vi modtog flagstange, allerede onsdag ugen efter. Virkelig flot stykke arbejde og levede fuldt ud til de oplysninger der er gi... Voir plus
Det er 4. gang jeg har bestilt et produkt hos Memozz.dk og de leverer ALTID et flot resultat og en god oplevelse på vejen til bestilling. Er hurtige til at reagere både på forespørgsler og på ænd... Voir plus
Stor ros for at være overvågen omkring ordren, tjekke op på om den nu var rigtig, og vildt hurtigt levering. Jeg svarede deres spørgsmål tirsdag morgen og onsdag 10.51 lå pakken klar til afhentning... Voir plus
Endnu en gang en super service fra Memozz, som jeg klart kan anbefale, og gør hvis jeg kan komme til det. Jeg har efterhånden købt en del, både til barnedåb, fødselsdage, julegaver og bryllupper, fø... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Personlig gaver med gravering til dåb, navngivning og bryllup. Memozz Classic, Memozz Spin, Bordflag, Børnebestik, dåbsrør og sparebøsser
Rørholtvej 6, 9330, Dronninglund, Danemark
- info@memozz.dk
- www.memozz.dk
Demande des avis aux clients
Super godt/flot arbejde :-) TAK
God service og hurtig ekspedition
Det hele er bare så meget i orden
Pænt flag med fin og tydelig skrift
Flot arbejde ✅ Hurtig levering✅
Mega flot stykke arbejde og god service. Fra bestilling til levering, gik der max. 3 hverdage😊
Har handlet der før, og gør det igen.
Har handlet her mange gange til alle 9…
Har handlet her mange gange til alle 9 børnebørn og er 5 stjernet tilfreds hverdag. Hurtig levering.
Hurtig levering og super flot resultat…
Hurtig levering og super flot resultat 😊 har købt et dåbsflag med indgravering og er meget tilfreds.
Super hurtig service !!!!
Personlig og fin gave.
Tak fordi i gjorde en dåbsgave super fin.. blev en personlig gave jeg er rigtig glad for og stolt over.
Flot arbejde og hurtig levering
Super service, og dejligt man kan få lavet noget særlig.
Som altid fik jeg fantastisk service hos Memozz.
Vi skulle bruge en speciel brik, og inden for få dage havde vi et design og den var lavet og sendt afsted til os.
Dejligt med super service, og de lytter til hvad man har brug for.
Vil helt sikkert anbefale alle at handle her.
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og produkterne lever altid op til forventningerne. Rigtig god kvalitet.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Elsker elsker elsker mine memozz'er. Fantastisk kundeservice hurtig levering. Intet at sætte en finger på.
Har fået lavet flere ting
Har fået lavet flere ting, og hver gang bliver jeg overrasket over hvor skønne de er
Fortjener mere end 5 stjerner
Man kan desværre ikke give mere end 5 stjerner 🥳 tirsdag kl 10 bestilte jeg en personlig nøglering og onsdag kl 8 ankom den med GLS. Det er dælme hurtigt. Og nøgleringen er SÅ flot.
Tusind tak for hjælpen 🥳🫶
Mega fede ting og hurtig levering 😊
10 stjerner!!!
Leveringen var hurtig og til tiden. Produktet god kvalitet, smukt lavet og overall bedre end jeg egentlig havde forventet. Min kæreste bliver så glad. 10 stjerner hvis jeg kunne!