Meridian-Fit Fizioterapija LjubljanaAvis

TrustScore 4 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

Meridian-Fit je najboljša fizioterapevtska klinika, ki omogoča dostop do sodobnih fizioterapevtskih storitev vsem prebivalcem Ljubljane in okoliških regij. Fizioterapevtske storitve naše klinike vključujejo manualno terapijo (športno in terapevtsko masažo, trigger point terapijo), fizikalno terapijo (TECAR, laser in elektrostimulacijska terapija, magnetna terapija, presoterapija, udarni valovi) in kinezioterapijo (vaje, terapevtske vaje). Klinika Meridian-Fit je specializirana za celostno zdravljenje bolečin v križu (Išias, hernija, piriformis sindrom), bolečine v vratu (skolioza, cervikalgija), bolečine v roki in zapestju (sindrom karpalnega kanala), bolečine v kolenu (poškodba meniskusa, sprednje križne vezi, bakerjeva cista), bolečine v kolku (burzitis kolka), bolečine v rami (kalcinirajoči tendinitis), bolečine v peti (petni trn, Hallux valgus) in bolečine v komolcu (teniški in golf komolec). Meridian-Fit je samoplačniška fizioterapevtska klinika, ki uporablja sodobne metode zdravljenja za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin ter za podporo dolgoročnemu zdravju gibalnega sistema. Rehabilitacijo izvajamo po trifaznem postopku, ki vključuje diagnostični pregled, fizioterapijo in kineziološko vadbo. Takšen pristop nam omogoča, da odpravljamo simptome, ter prepoznamo in odpravimo vzroke težav. Pacientom omogočamo hiter dostop do storitev brez čakanja, saj je pravočasna obravnava ključna za uspešno rehabilitacijo. Cena posamezne obravnave znaša od 40 € do 80 €, odvisno od vrste in obsega terapije. Ekipo klinike Meridian-Fit sestavljajo univerzitetno izobraženi fizioterapevti, kineziologi in diagnostiki z izkušnjami na področju gibanja in rehabilitacije. Vsakemu pacientu omogočimo individualno obravnavo ter program prilagodimo njegovim potrebam in ciljem. Naše delo temelji na natančni diagnostiki, ciljno usmerjeni terapiji in aktivnem pristopu k gibanju. Cilj obravnav je doseganje dolgoročnih rešitev za zdravje gibalnega sistema. Katere fizioterapevtske storitve izvajamo v kliniki Meridian-Fit? Manualna terapija TECAR terapija Presoterapija Laserska terapija Globinski udarni valovi Trigger point terapija Terapevtska masaža Športna masaža Suho iglanje (dry needling) Terapevtski ultrazvok Elektrostimulacija Terapija z ventuzami Kineziotaping Magnetna terapija Kinezioterapija Diagnostična obravnava

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(4)

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Odlična manualna fizioterapija v Ljubljani

V Meridian-Fit sem bil zaradi bolečin v križu. Priporočam predvsem zaradi tega, ker večino terapi izvajajo z manualno terapijo (ne priklopijo te samo na naprave) in v kombinaciji z kineziološkimi vajami, s čimer so uspešno odpravili bolečine in mi omogočili ponovno igranje tenisa. Hvala vam šeenkrat.

2 avril 2026

Rama in plezanje

Jaka je super. Ker je tudi sam nekoč plezal je takoj vedel v čem je težav z mojo ramo ter mi na koncu pokazal še en kup "antagonističnih" vaj z elastiko, ki jih sedaj delam pred plezanjem.

30 avril 2025

Top fizioterapija v Ljubljani

Odlična fizioterapevtska klinika v Centru Ljubljane - še posebej priporočam če imate težave z križem. Zdravljenje mojih bolečin je potekalo transparentno in učinkovito. Pohvalil bi osebni odnos terapevtov in lastnika klinike, ki ustvarjajo zelo sproščeno in pomirjujoče vzdušje. Terapije so potekale 1 na 1 (skozi celoten proces me je vodila ista terapevtka) in sva jih s terapevtko individualno prilagajala mojim ciljem (na začetku ponavadi manualna terapija potem pa vaje).

Hvala še enkrat celotni ekipi.

3 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Odlična izkušnja pri bolečinah v križu

Meridian-Fit je po moji izkušnji najboljša fizioterapevtska klinika v Ljubljani. K njimi sem prišel z bolečina v križu zaradi hernije diska. Fizioterapevtka Vesna Lešnjak mi je z individualnim pristopom, pri katerem je kombiniral manualno terapijo (masažo z rokami, iglice, ventuze) in vaje pomagala da so se bolečine bistveno zmanjšale in sem lahko ponovno začel z različnimi športnimi aktivnostmi. Zelo priporočam vsem

11 mars 2026
Logo de Meridian-Fit Fizioterapija Ljubljana

Réponse de Meridian-Fit Fizioterapija Ljubljana

Hvala za povratno informacijo. Veseli nas, da ste bili zadovoljni z našo stooritvijo.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus