Dårlige parkeringsforhold med p bøder til følge ødelægger en ellers god oplevelse. Dette må være en opsang til Esbjergs Erhvervsliv om at benytte en andet p selskab en europark. Jeg gider efterhå... Voir plus
Var i Musikhuset for at gøre Benjamin Hav, han/de var kanon og underholdende, Meeeen stedet er virkelig uegnet til et sådan arrangement. Folk stod i kø for at købe drikkevarer, mens en af barerne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har spist i cafeen inden forestillingen, maden er bestemt god - men betjeningen er under normal niveau iforhold mange andre steder jeg er kommet. Nuvel okay ikke at servere dessert men at ligne e... Voir plus
Vi var et selskab på 12 personer den 12/11 2024 til et super foredrag ved Mikkel Beha. Musikhuset Esbjerg lever bare ikke op til at have næsten fuld hus. Stolene i salen er bare rigtig dårlig og ma... Voir plus
- Salle de concert
- Club de comédie
- Théâtre dramatique
- Salle de réception
- Salle de concert live
- Attraction touristique
Écrit par l'entreprise
Musikhuset Esbjerg har et bredt og alsidigt kulturudbud. Alt lige fra opera og ballet til stand-up og teaterforestillinger.
Havnegade 18, 6700, Esbjerg, Etats-Unis
- info@mhe.dk
- www.mhe.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig opfølgning
Havde bestilt 2 billetter som under corona bliver rygget en række bagud og længere mod siden, hvilket var fair nok under omstændighederne, men da det bliver rykket igen retter jeg henvendelse ikke på mail, da det var umuligt at komme igennem på telefon og iøvrigt stadig er. Denne mail bliver desværre aldrig besvaret.
Retter herefter henvendelse personligt i musikhuset, som kommer med et flabet svar at billetterne da kostede det samme, så derfor måtte de da være lige så gode.
Beder dem om at forklare hvorfor der aldrig var blevet svaret tilbage på min mail, men dette er åbenbart for stor en opgave, og er heller aldrig sket.
Så hver varsom hvis i skal have fat på deres kundeservice, den er ikke ligefrem nået at råbe hurra for.

Réponse : Musikhuset Esbjerg
very nice and comfy place to have fun
Det er ikke i orden at i ændrer min…
Det er ikke i orden at i ændrer min plads fra række 1 til række 3
Jeg har problemer med mine ben, og bestiller kun biletter når jeg kan
få plads på række 1.Vi vil have pladser som bestilt første gang.
"Niels Hausgaard, torsdag 03/06/2021, 19:30."
Det er så de sidste billet i har solgt til mig

Réponse : Musikhuset Esbjerg
Ehrlich gesagt sind die Produkte von…
Ehrlich gesagt sind die Produkte von guter Qualität und zu vernünftigen Preisen, und die Behandlung mit den Kunden ist sehr angenehm
Jeg har adskillige gange prøvet at…
Jeg har adskillige gange prøvet at komme igennem deres telefon, men fuldkommen umuligt. Efter at have hørt” tak for Deres tålmodighed”rigtig mange gange, slap min op. Måske der skal ansættes mere personale til at besvare telefonopkald, ihvertfald helt uacceptabel lang ventetid.

Réponse : Musikhuset Esbjerg
De bedste anmeldelser herfra :-)
En anmeldelse på vegne af mine forældre:
Mine forældre har netop haft fornøjelsen af at nyde en dejlig aften på Musikhuset Esbjerg med både middag på restauranten “Kunsten” samt en efterfølgende forestilling (“Så længe mit hjerte slår”).
3-retters menuen var dejlig og med rigtig fin betjening. En rigtig god oplevelse. Selve forestillingen var også en stor fornøjelse - og med rigtig gode siddepladser.
Sidst men ikke mindst sendes der stor ros til Musikhusets kundeservice, som hele vejen igennem har ydet en fantastisk service, således at mine forældre har kunnet nyde denne dejlige aften.
De bedste anmeldelser herfra.