Lisez les avis des autres
Utrolig fine og smukke smykker. Fortryder jeg har købt noget fra Mie før. Har lige fået dem, så kan ikke tale for hvordan kvaliteten holder, men lige nu ligner de noget man skulle give tusinde af kr... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mie Christiansen Jewelry er en smykkevirksomhed opstartet i 2019. Vores smykker håndlaves i Aarhus med ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler. Hver en perle er derfor unik - præcis ligesom de kvinder, der bærer dem. Vi går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af vores smykker. Derfor får du hurtig levering og smykker i god kvalitet pakket fint ind med omhyggelige hænder og en stor portion kærlighed. Hos Mie Christiansen Jewelry finder du perlesmykker, guldsmykker og sølvsmykker til gode priser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Har du ønsker til længden af din halskæde eller armbånd, så kan vi imødekomme dine behov, så du får præcis det smykke du drømmer om. Vi glæder os til at sende vores smykker afsted til jer.
Coordonnées de contact
Aarhus C, Danemark
- miechristiansenjewelry@hotmail.com
- www.miechristiansenjewelry.com
Demande des avis aux clients
Fabelagtig god "butik"
Fabelagtig god "butik". Købte et par VIRKELIG smukke ørenringe til min kommende svigerdatter hos Mie. Da jeg lige inden var faldet for hvad der viste sig at være en falsk hjemmeside, var jeg både lidt mistænksom og i tidsnød, men en mail til Mie som blev besvaret nærmest omgående fik mig overbevist, og efterfølgende kommunikation omkring levering var uden sammenligning god <3
Kan kun varmt anbefale at købe smykker her!
Super service..
Excellent service
One of my earrings broke, and Mie made sure I got a new pair quickly. They are so beautiful and I wear them all the time! Thank you for great service and nice jewellery!
Smukkeste øreringe 🤍
Jeg bestilte Medeira øreringene, og de var endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig, og jeg glæder mig til at bære dem til mit bryllup 🥹. Derudover modtog jeg dem i den fineste indpakning, og det er tydeligt, at både hendes smykker og virksomhed er af god kvalitet 🤍
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Fineste smykker, hurtig levering, flot indpakning ♥️
De er nøjagtigt som vist på billederne. Jeg er så glad for at jeg valgte smykker fra Mie.
Fin hjemmeside med flotte smykker.
Virkelig smukke øreringe i top…
Virkelig smukke øreringe i top kvalitet. Hurtig levering.
Har min allervarmeste anbefaling
Jeg skrev mig på venteliste til et par Cleora perleøreringe og et par dage efter fik jeg en mail om, at de var på lager igen.
Jeg bestilte dem og de blev afsendt samme dag.
Jeg modtog herefter de smukkeste øreringe i god kvalitet, så fint pakket ind og med et lille takkekort.
Mie Christiansen Jewelry har min allervarmeste anbefaling!
Bedre service skal man lede længe efter! 😍
Jeg synes efterhånden at service er en mangel vare mange steder. MEN ikke hos Mie!
Jeg havde fået et par øreringe i 30 års fødselsdagsgave fra mine kollegaer. Desværre efter knapt 6 måneder og 7 ganges brug var den ene stik allerede brækket. Det skal lige siges at jeg tager alle mine smykker af både når jeg skal i bad og når jeg sover.
Jeg forklare hele situationen til Mie på en mail og at min kollega som købte gaven ikke længere har ordre nr eller kvitteringen men jeg vedhæfter et billede af øreringen som er brækket.
Jeg får hurtigt svar midt i Black Friday travlhed og en forestående jul, at Mie enten kunne sende et par nye øreringe eller lave et gavekort på beløbet. Jeg valgte et gavekort på beløbet og har netop modtaget den smukkeste perlekæde jeg længe har set 🫶🏼🥹
TAK for fantastisk service Mie og TAK for at lave så smukke smykker.
Utrolig smukke og fine smykker
Utrolig smukke og fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe og de levede op til forventningerne!! Så smukke. De blev leveret hurtigt og kom med en lille hilsen, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre. Jeg har allerede udset mig flere fine smykker derfra og jeg kan kun anbefale at handle hos Mie 🤍🤍
Så fine smykker og altid god service
Så fine smykker og altid god service. Jeg elsker at handle hos Mie Christiansen Jewelry.
Hurtigt, nemt og god service
en VARM oplevelse.
hurtig håndtering og levering, smukkeste indpakning og med personlig hilsen og chokolade lagt ved. en VARM oplevelse.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Smukke smykker. De bedste anbefalinger.
Virkelig smukke håndlavede smykker
Virkelig smukke håndlavede smykker. Fik de fineste øreringe, smukt pakket ind og med en fin hilsen. Jeg kommer helt klart igen, og har udset flere ting til ønskelisten 😊 Lynhurtig levering var der også.
Super købsoplevelse.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.