1. Entreprise de logiciels
  2. Fournisseur de CRM
  3. Service technologique pour l'organisation d'événements

Mightycause is a comprehensive all-in-one fundraising platform empowering nonprofits to effectively manage donors, retain supporters, and raise funds. Our robust suite of features includes peer-to-peer fundraising, donor management systems, customizable donation forms, embedded donation widgets, detailed data reports, recurring giving, and much more. Having helped raise over $1.6 billion, Mightycause supports causes of all sizes, from large community-led giving days to new nonprofits launching their first campaigns.

3,2

Moyen

Beware—MightyCause Engages in Fraudulent Practices!

I am the owner of a registered nonprofit organization and created a MightyCause account to fundraise for our charitable work. After receiving just two donations totaling $250, MightyCause suddenly closed my account without any prior notice, explanation, or justification. I did not receive a single email regarding the closure, nor have I been able to access the funds donated to my organization.

For the past 30 days, I have sent 12 emails requesting clarification and access to my legally obtained funds, yet MightyCause has completely ignored all my inquiries. There is no customer support phone number, no direct method to escalate complaints, and no transparency regarding how they handle nonprofit funds.

This is a clear case of financial mismanagement, fraud, and misappropriation of charitable donations.

As a result, I am preparing to file formal complaints with the following regulatory authorities:

Federal Trade Commission (FTC) – for deceptive business practices

Federal Bureau of Investigation (FBI) – Internet Crime

Complaint Center (IC3) – for potential financial fraud

Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) – for mishandling of funds

State Attorney General’s Office – for nonprofit fraud

Better Business Bureau (BBB) – to warn other nonprofits and donors

I strongly warn other nonprofits to avoid MightyCause at all costs. Their unethical and potentially illegal conduct puts charities at risk of losing donations with no recourse. If you are a victim of their fraudulent actions, I encourage you to report them to the authorities immediately.

MightyCause cannot be trusted to handle nonprofit funds ethically, and I will continue to pursue legal action until this issue is resolved.

8 mars 2025