Har få nyligt bestilt 2 lykkeposer,ved et fejl jeg have bestilt 2 x dreng og ikke dreng og pige som jeg skulle,derfor returnerede jeg en lykkepose tilbage med b post til 43 kr. Da jeg fik ikke... Voir plus

Kjempefornøyd med migogminsøster.dk hjemmeside. Nydelige klær, super rask levering-til og med til Norge! Ingen frakt, eller super billig frakt når du ikke kjøper så mye! Veldig hyggelig med en liten... Voir plus

Bestilte varer kl ca fem om eftermiddagen en fredag og fik en mail lidt senere at varerne var sendt afsted. Lørdag formiddag lå pakken allerede i postkassen. Sådan driver man forretning! Super glad og... Voir plus

har handlet hos migogminsøster.dk nogle gange. De har gode tilbud og svarer altid super hurtigt på forespørgsler vedr størrelser. De har en lav fragtpris og sender lynhurtigt. Og så er varerne altid p... Voir plus

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

perfekt

Perfekt som altid

1 janvier 2013

Réponse de MigogminSøster.dk

Dejligt at høre - tak fordi du giver dig tid til at skrive os en anmeldelse :)

Vh. Mette

Super sevice og hurtig levering.

Jeg blev meget overrasket over at modtage min pakke efter kun 1 dag, især da det var et køb jeg lavede få dage inden jul... og så havde de endda givet sig tid til at vedlægge en lille håndskreven jule hilsen :-)

27 décembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Så dejlig en anmeldelse at læse - tak for den :)

Fin indpakning

Fin levering og fin gaveindpakning!

Réponse de MigogminSøster.dk

Tak for den flotte anmeldelse. :)

Er imponeret!!

Simpelthen en super service og et firma med overskud til at vedlægge ordren et sødt håndskrevet kort ;-)
Bestiller helt klart der igen ;-)

Réponse de MigogminSøster.dk

Det lyder bare godt - det er rigtig dejligt at høre :)

Perfekt

God kontakt, hurtig levering, fint udvalg :)

Tak for de 5 stjerner :)

God handel!

God og hurtig handel, fin indpakning. Tilfreds med handlen!

21 décembre 2012

Dejligt at høre.

god, hurtig og personlig

Det er helt hyggeligt når man får en pakke ind af døren, med en personlig hilsen i. Det er som om man har været i butikken. Der er god og hurtig levering - dejligt :-)

18 décembre 2012

En helt fantastisk service.

Migogminsøster.dk er en et godt og troværdig sted at handle. Det betød meget, at de sender en lille sød besked med, med håbet om, at jeg kunne bruge pakken. Og så oven i købet, håndskrevet :)

17 décembre 2012

Super nem hjemmeside

Rigtig gode tilbud, mulighed for gratis fragt! Modtager personlig hilsen på postkort ved modtagelse af pakken og min søn er rigtig glad ved den lille jule pixi bog i sendte med sidst! Alt i alt lækkert tøj til gode penge, rigtig god service og hurtig modtagelse!

13 décembre 2012

Tilfreds

Jeg er meget tilfreds, super fin indpakning + en sød lille hilsen + en fin lille bog som datteren ELSKER. kun ros herfra ! TAK!

12 décembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Ej hvor er det godt at høre :) Selv tak - og tak for din anmeldelse :)

kun positivt

kun positivt om at handle fra dette sted.
og var endda så heldig at få en lille bonus gave med i min bestilling. det er da bare dejligt at se når man åbner sin pakke

10 décembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Skønt vi kunne bidrage med lidt positivitet - det gør os glade :) Tak for din fine anmeldelse.
Vh. Mette

Hurtig levering - handler gerne hos jer igen :)

Jeg havde bestilt 2 par bukser, på tilbud og forventede derfor lidt længer leveringstid, Men fik varen efter blot 3 dage. Super service og takker mange gange for den lille Pixie bog som børnene blev meget glade for!

8 décembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Dejligt at høre at børnene blev glade for bogen :) Normalt er 3 dg. levering et fyfy hos os ;) uanset tilbud eller ej. Men der er nogle gange for meget run på til at vi kan nå det - så det er bare skønt at høre at du syntes de 3 dg. var helt fint.
Tak for din tid til at skrive en anmeldelse :)

Fantastisk

Super dejligt at handle med Jer igen Lynhurtig levering :-) Kigger snart forbi igen.

6 décembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Hej Vicky - tusinde tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for :)

Perfekt

Nen bestillingssystem og hurtig levering.

23 novembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Kære Helle, dejligt at høre og tak for din flotte anmeldelse :)
Vh. Mette

Skønt firma - ventetid for forsendelse af varer kunne optimeres! 1-2 dage max!

Dejlige produkter, dog en smule lang ventetid på forsendelse af vareordre.
Ellers, skønt med et personligt lille kort som tak for købet. Dette giver firmaet sjæl. Jeg vil helt sikkert besøge MigogminSøster igen.

22 novembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Tak for anmeldelsen. Dejligt at du mener vi giver firmaet sjæl, - det er netop det vi ønsker - at gøre det personligt.
Vi sender hver dag, så vores leveringstid er altid 1-2 dage. Dog kan der opstå situationer hvor leveringstiden bliver lidt forlænget. Jeg kan desværre umiddelbart ikke genkende denne situation, for jeg ville rigtig gerne give dig en forklaring, hvis ikke du allerede har fået det.

Altid hyggelige pakker:)

Lynhurtig levering, lidt godt til ganen og et hyggeligt håndskrevet kort:))

21 novembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Dejligt at høre - tak for den :)
Vh. Mette

Super service og hyggelig indpakning :)

Vil klart anbefale alle at handle hos migogminsøster.dk, altid super service, lækre varer og gode tilbud. Super lækre lykkeposer.
Har efterhånden handlet hos migogminsøster.dk en del gange og er hver gang super glad og overrasket over hvor meget de gør ud af deres indpakning. Altid med en lille gave til børnene og lidt lækkert til den søde tand.

20 novembre 2012

Réponse de MigogminSøster.dk

Mange tak for anmeldelsen - den gør glad :)