Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goeie klantenservice en ze reageren snel!! Heb hier een hoesje besteld en het is erg goeie kwaliteit helemaal blij mee 🫶🏽 zeker een aanrader om hier te bestellen! Er zat wel een kleine fout in het h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben altijd al helemaal fan geweest van leuke gepimpte telefoonhoesjes, dus toen ik de website ontdekt had, ging ik zowat uit m’n dak! Ik ben hier enorm blij mee en de hoesjes zijn ook van enorm goe... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Telefoon koord binnen een maand al kapot geknapt. Amper gebruikt. Ze kunnen me alleen maar 25% korting geven op een volgende bestelling.. lijkt me logisch dat ik niet weer een bestel toch, dan moet ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super snelle levering en de hoesje beschermen echt fantastisch heb hem al heel vaak op de grond laten vallen en er zit nog geen een barst in mijn telefoon en de hoesjes zien er ook echt heel mooi uit

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,3

Tous les avis

(1 076)

368 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stevig hoesje

Goeie levering, mooi en stevig hoesje, gaat lang mee! Heb hem intussen al bijna 2 jaar en nog steeds nauwelijks beschadigd. Heb nu een nieuwe besteld ivm nieuwe telefoon, en ook die is binnen een week geleverd.

7 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte omschrijving op hun website wordt niet correct afgehandeld.

Ik doe zelden de moeite om een negatieve review te schrijven, maar ik ben zo teleurgesteld in mijn interactie met de Support van Mim Amsterdam, dat ik andere klanten toch wil waarschuwen.
Ik had een hoesje gekocht voor de Samsung A14. Toen deze geleverd werd, bleek de uitsparing voor de hoofdtelefoon niet te passen om mijn A14. Ik contacteerde Support en het duurde maar liefst 6 emails om tot de constatatie te komen dat ik een A14 4G heb en dat hun hoesje voor de A14 5G bestemd is. Dit stond nergens op hun website gemeld. En Support wil het hoesje niet terugnemen of terugbetalen "omdat het niet meer in de originele verpakking zit". Da's nogal logisch, hoe kan ik het hoesje testen als ik het niet uit de originele verpakking mag halen!.
Toekomstige klanten zijn dus gewaarschuwd: omdat er A14 staat op het hoesje, betekent nog niet dat het past voor jouw A14!

22 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte klantenservice en geen goede kwaliteit

Zeer slechte klantenservice en totaal niet klantvriendelijk. Na een aantal dagen diepe krassen in mijn hoesje (normaal gebruik) waarna ik contact opnam met de klantenservice. Vervolgens kreeg ik een reactie dat dit volledig mijn eigen schuld was. Daarna heb ik hierop een reactie gegeven en heb ik nooit meer wat van Mim Amsterdam gehoord. Totaal geen aanraden!

26 juin 2026

Super!!

Heb hier 2 hoestjes gekocht voor mijn telefoon en een AirPods hoesje. Helemaal top. Ik zou het zeker aanraden want hij beschadigd niet en ze hebben veel mooie kleuren en printjes. Voor iedereen wat!!

11 juillet 2026

Echt fantastisch

Heel snel verzonden goed ingepakt heel mooi hoesje super stabiel en zit heel fijn
Dit is de eerste keer dat ik hier bestel maar ik vind het echt zo'n fijn bedrijf en de hoesjes zijn echt top zeker een aanrader

10 juillet 2026

Het is GEWELDIG!

Het is GEWELDIG, het hoesje wat ik besteld heb is zo leuk! En hij past ook perfect! De kwaliteit is ook zo goed! Mijn bestelling duurde aleen iets langer om te bezorgen maar het maakt niet echt uit.

10 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede ervaring

Snelle levering, goed geïnformeerd over je bestelling en hoever ze zijn. Hoesjes zijn stevig, maar gaan moeilijk van je telefoon af. Pinpas/pasjes achter je telefoon is dus geen optie.

8 juillet 2026

Tevreden klant

Makkelijk zoeken op de site, snelle levering en goede verpakking. Wat zal mijn kleindochter blij zijn met haar cadeau 🎁

4 juillet 2026

mystery hoesje

ik heb een mystery hoesje gekocht en ik had niet verwacht dat die hoesje zo mooi en stevig ging zijn voor maar zo een laag prijs ik raad het echt aan iedereen die niet zo een grote budget hebben want ze geven jou altijd een prachtige hoesje!

3 juillet 2026

Echt een top hoesje!

Het was snelle levering want het klopte dat als je voor 2 uur besteld dat het dan die dag al verzonden word! En het is precies hetzelfde als het plaatje en hoe het omschreven is het is echt een top hoesje!

2 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Het hoesje leek al gebruikt

Het hoesje leek al gebruikt. Er zaten al wat schraapjes op. Ook heb ik een screenprotector gekregen en die bleek ook beschadigd. Ik wilde graag een nieuwe screenprotector maar dat kreeg ik niet. Ik kon wel 15% korting krijgen...

30 juin 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus