Wij hebben hier besteld door een advertentie op Instagram. We hebben meerdere dingen besteld, maar het was echt goed en voor herhaling vatbaar.
L'entreprise a répondu
Afhandeling is prima, kwaliteit laat te wensen over, evenals de smaak. Maar daarom is het natuurlijk ook goedkoop.
L'entreprise a répondu
Vlotte levering, goed produkt, prima prijs. Ik ben tevreden met Min20.
I ordered 10kg of chicken breast. it arrived within 2 days and completely frozen. so good shipping. the chicken tastes good when cooked.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kroketten besteld stond 48 in een zak
Nou mooi niet zitten er ongeveer 14 in
Ze willen geen compensatie doen dus ben er klaar mee erg misleidend
Nu hebben ze snel de tekst verwijderd dus mensen kijk uit hier

Réponse de Min20
Prima vlees voor een scherpe prijs.
Ook nog snel geleverd, top.

Réponse de Min20
Echt top! Alles goed verpakt en afgeleverd! Vlees is super lekker en geweldige prijzen! Ik ben een fan van!

Réponse de Min20
Gehakt is bruin, ruikt nog goed. Maar is dus niet goed verpakt. Ook geen icepacks in de verzending voor €14.99. bestelde voorheen altijd bij Rund&kip, maar omdat deze duurder is dan min20 gaf ik het een kans. Niet voor herhaling vatbaar.

Réponse de Min20
We hadden nog nooit iets via dit bedrijf gekocht. Vanwege de goede prijs 9 kilo rundergehakt aangeschaft. Bij 1 deel stond dat het verkleurd maar nig helaal goed was. Daar hebben we niet zoveel van besteld... klinkt toch een beetje dubieus. Het andere deel zou helemaal goed zijn. Nou... echt niet! Deze gehakt stinkt enorm. De smaak is absoluut niet de smaak van gehakt (ik ben dol.op gehakt).het lijkt qua structuur nog het meest op de hamburgers van mc donalds maar de smaak heeft ons hele gerecht verknalt (2 grote lasagnes) we hebben een kleine porties geprobeerd. We zijn niet ziek geworden maar hebben de lasagne wel weggegooid. Naast de gehakt hebben we ook ben en Jerry's ijs gekocht. Die waren niet in topconditie maar wel helemaal prima voor het geld. Vlees zou ik hier echt niet meer kopen. We hebben echt ruim 100 euro weggegooid. (De voedselbank wil dit ook echt niet)

Réponse de Min20
Cevapcici niet lekker. Vreemd gekruid. Geprobeerd in de oven, pan en gril. Eigenaardige heftig gekruide smaak. 4.8 kilo weg gedaan omdat het simpel weg niet lekker is.
Jammer. Kortom niet eetbaar.
De kipfilet 10 kg is overigens wel goed en lekker.

Réponse de Min20
Goede winkel. Vlees is goed gekruid. Levering komt bevroren aan. Netjes individueel vacuum verpakt. Bezorgtijd zoals afgesproken.
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering
Via een advertentie op Facebook voor het eerst 10 kilo kipcorns voor €70 besteld om het eens uit te proberen.
Het was iets meer dan verwacht, het past nog maar net in m’n vriezer! Topwinkel, wij zijn er erg blij mee!
Perfecte producten voor een scherpe prijs
Geleverd zoals vermeld op de website. Smaakte ook erg goed!
En savoir plus sur les différents types d'avis.