1. Magasin de matériel d'équitation

Mini-Jump is dé specialist in lichtgewicht en duurzame hindernissen voor hobbyhorsing, pony’s en honden. Bij Mini-Jump vind je unieke springhindernissen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, pony’s, hobbyhorses en honden. Of je nu een stokpaardje, hobbyhorse, een shetlander, een agility-hond of een springpony hebt: onze hindernissen maken elke training of speelmoment makkelijker, leuker én veiliger. De kleurrijke hindernissen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor: - Lichtgewicht: makkelijk te tillen en op te zetten, zelfs voor jonge kinderen. - Duurzaam: weerbestendig en een levensduur tot wel 40 jaar. - Compact: ruimtebesparend in opslag en vervoer. - Onderhoudsvrij: nooit meer schuren of schilderen.

4,2

Bien

Geweldig

Geweldig!
Super fijne lichtgewicht hindernissen. Ze gaan hier ondertussen alweer een aantal jaren mee! Eigenaresse is een super lieve behulpzame vrouw, complimenten!

Réponse : Mini Jump

Wat super om te lezen dat de hindernissen al jaren mee gaan bij jullie, Lise!
En wat een fijne woorden, daar doen we het voor. Dank je wel! Als er ooit iets is waarmee we je nog kunnen helpen (andere kleurcombo’s of maatwerk), laat het ons weten!

Mini Jump heeft snel en correct…

Mini Jump heeft snel en correct geleverd. Ook snelle reactie op vragen, top!

3 janvier 2026

Réponse : Mini Jump

Dankjewel Maartje! Snelle levering én goeie service = onze missie.
Fijn dat alles soepel ging. Veel plezier met trainen en als je tips wilt voor leuke parcours-ideeën, we denken graag mee!

Snelle levering en goed contact

Snelle levering en goed contact! Ben heerlijk aan het trainen met onze honden! Op naar 2 🐴🐴🥰

6 janvier 2026

Réponse : Mini Jump

Bedankt Annemieke! Superleuk om te horen dat je al lekker bezig bent met de honden. Laat gerust weten hoe het gaat of als je nog uitbreidingen zoekt voor je parcours.

Dit moet je hebben!

Dit moet je hebben!
Met mijn minipaarden train ik graag afwisselend en deze hindernissen zijn vaak onderdeel van die training.
Ze zijn lichtgewicht, dus het klaarzetten is zo gepiept. Zelfs mijn kinderen bouwen heel graag een parcours voor mij.
Ook met de stokpaarden wordt hier goed gebruik van gemaakt.

Réponse : Mini Jump

YES Sanne, dit is waarom we dit doen! Dat jouw kids zo graag parcours bouwen klinkt als een feestje! Dank voor je enthousiaste review.

Stevige gebruiksvriendelijk…

Stevige gebruiksvriendelijk hindernissen! Kunnen goed tegen een stootje.

Réponse : Mini Jump

Dankjewel Maaike! Fijn om te horen dat de hindernissen stevig én gebruiksvriendelijk zijn. We proberen altijd kwaliteit te leveren waar je écht wat aan hebt, thanks voor je vertrouwen!