Miniature har en helt fantastisk kvalitet. Barnebarnet er bla. udstyret med regntøj og det er både pænt og funktionelt. Det holder bare tæt, hvor andre mærker giver op - jeg er ansat i den daginstit... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vores datter på 6 år har modtaget en trøje, nederdel med indershorts, shorts og bukser fra sommer kollektionen, og jeg tør godt sige at hun kommer til at leve i det tøj! Så lækker en kvalitet og pasfo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kun de bedste anbefalinger herfra! :-) Bestilte en jakke på deres hjemmeside lidt over midnat d. 8., fik besked om, at den var afsendt d. 8. klokken 9 og modtog pakken dagen efter. Desværre var jakken... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pa... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de maillots de bain
  3. Magasin de sports d'hiver
  4. Magasin de vêtements d'hiver
  5. Magasin de vêtements de plein air

Écrit par l'entreprise

Hos MINI A TURE får du premium og holdbart kvalitetsovertøj produceret i primært genanvendte materialer. Dansk design af lækkert, funktionelt overtøj i en holdbar kvalitet, der holder til alle slags udendørs aktiviteter. Vores overtøj har mange tekniske kvaliteter såsom vind- og vandtæt og åndbart. Hvorfor handle hos MINI A TURE: - Fri fragt ved køb over 499 DKK - Gratis retur - 30 dages returret - Vi er den officielle brandshop med flest farver og størrelser. - Vi leverer hurtigt - kun 1-2 hverdage. - Vi er medlem af e-mærket, som er din sikkerhed, når du handler på nettet. Så du kan trygt handle hos os.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oplevede at jeg have lagt en vare i …

Oplevede at jeg have lagt en vare i kurven skulle lige finde en anden vare som jeg også skulle købe og da jeg så ville betale var den første vare jeg havde valgt væk og udsolgt syntes at det er rigtig dårlig stil at når man har valgt en vare og lagt sin i sin kurv så er den væk og udsolgt i mellemtiden jeg var på siden i max 10 min..
når man så bagefter ringer til kundeservice bliver telefonen ikke svaret men man kan lægge sit nummer men man bliver aldrig ringet op det er så dårlig stil. bestemt ikke anbefalings værdigt.

24 octobre 2017

Hej Anette.
Beklager mange gange at du har haft en dårlig oplevelse på vores web-shop. Vi havde desværre en del tekniske problemer på hjemmesiden og derfor blev den også lukket ned.
Det er bestemt ikke normalt at telefonen ikke bliver svaret eller at vi ikke ringer retur, men grundet web-problemet har vi været meget belastet på telefonen.
Jeg vil anbefale dig at skrive en mail til miniature@miniature.dk, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.
Mvh Mini A Ture / Carina

Altid super god service!

Altid super god service og hurtig afsendelse! Jeg har handler her flere gange, og der har aldrig været noget at sætte fingeren på. De er også hurtige til at vende tilbage på de mails jeg har haft sende dem.

23 octobre 2017

Réponse de MINI A TURE

Tak for din fine anmeldelse. Vi forsøger at gøre det bedste vi kan :-)
Mvh Mini A Ture / Carina

Har ventet over 8 dage

Har ventet over 8 dage. Stadigvæk ingen vare 👎👎👎

11 septembre 2017

Kære Rikke

Vi har afsendt den i torsdags med Post Nord. Jeg kan se at de har haft den undervejs siden og først i dag har leveret den til dit ønskede afhentnings sted.
Hvis du ikke har modtaget pakkennummer fra Post Nord, så må du gerne kontakte os på web@miniature.dk og så kan jeg sende det til dig.

Vi vil selvfølgelig også kontakte Post Nord, da det er utilfredsstillende for os også.

Mvh Mini A Ture

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har lige modtaget den fineste og lækre UV-badedragt. Bestilte sent søndag aften og tirsdag morgen da jeg vågnede havde jeg allerede modtaget en SMS om at min pakke kunne afhentes i den valgte pakkeboks.
Vi har også en sommeranorak og andet tøj fra Mini A Ture, som vi er helt vildt glade for.
Mini A Ture får mine varmeste anbefalinger.

22 juillet 2017

All good

Ordered a raincoat and trousers from the UK. Very good quality products and the sizes are accurate. Parcel arrived with UPS in 3 days. Very quick and good service. Will use again and recommend. Thank you.

21 juillet 2017

Super service

Super service, mange flotte varer og de sender avgårde kjapt med UPS, rett hjem til døren:)

27 juin 2017

Super fin oplevelse og selvom de havde …

Super fin oplevelse og selvom de havde advaret på mail om forsinkelse af min ordre pga. lagersalg, så ankom tøjet få dage senere. Jeg handler her gerne igen!

19 avril 2017

Hej Louise

Mange tak for din fine anmeldelse.

MINI A TURE

Må indrømme de denne gang var en rigtig …

Må indrømme de denne gang var en rigtig øv oplevelse at handle på miniature. Jeg købte varer da udsalget gik i gang og på grund af en fejl var 4 af de ting jeg havde bestilt udsolgt... Dette var super ærgerligt da det bl.a. var overtøj til mine tvillingepiger til næste vinter, hvilket ellers er en stor udskrivning 😫

15 avril 2017

Hej Malene

Vi er kede af din oplevelse under vores online lagersalg. Vores site gik ned og kunne ikke nå at opdatere lagertal pga. overload af de mange besøgende. Vi beklager selvfølgelig, at det ramte din ordre i den grad.

MINI A TURE

Lækre varer og hurtig levering!!

Lækre varer og hurtig levering!!
Kvalitetstøj der holder farver og pasform efter adskillige gange i vaskemaskinen. Dejlig varme vinterjakker og skønne lette forårsjakker.

14 avril 2017

Hej Andersen

Tak for din fine anmeldelse.