MJ Multimedia Avis

2. aussi dans
  3. Fabricant de matériel informatique
  4. Magasin d'accessoires informatiques
  5. Ordinateur et accessoires

MJ Multimedia är ett privatägt svenskt företag som har funnits i branschen sedan 1997. Vi erbjuder ett brett sortiment av datorer, datortillbehör, hemelektronik, programvara och andra IT-relaterade produkter från välkända tillverkare. Med över 150 000 produkter i sortimentet är vår ambition att kombinera ett stort produktutbud och konkurrenskraftiga priser med personlig service, snabba leveranser och trygg e-handel. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag. Oavsett om du söker en enskild produkt, utrustning till arbetsplatsen eller hjälp att hitta rätt lösning vill vi göra det enkelt att handla och få hjälp när du behöver den. Sedan starten 1997 har både produkterna och tekniken förändrats kraftigt, men vår grundidé är densamma: ett brett sortiment, tydlig information och personlig hjälp när det behövs. Vi arbetar med etablerade tillverkare och distributörer och erbjuder produkter inom allt från datorer, komponenter och tillbehör till nätverk, lagring, skrivare, programvara och hemelektronik. Vår webbutik är byggd för att göra det enkelt att jämföra och beställa ur ett mycket stort sortiment. Vi erbjuder flera betalningsalternativ och leveranssätt för att passa både privatkunder och företagskunder. För företag kan vi även hjälpa till med produktval och lösningar för exempelvis datorarbetsplatser, IT-utrustning, programvara och andra tekniska behov. Utöver vår webbutik erbjuder vi programmering och systemutveckling för företag. Vi utvecklar skräddarsydda lösningar, integrationer och automatiseringar anpassade efter verksamhetens behov. Det kan exempelvis handla om integration mellan olika affärssystem och tjänster, automatisering av arbetsflöden, import och export av data eller specialanpassade funktioner för e-handel och andra verksamhetssystem. Etablerad sedan 1997. Erfarenhet du kan lita på.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

5 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Bra produkter och tager sitt ansvar

Fick precis hem en fantastisk projektorduk. På grund av leverantören (Bring) blev det strul att få varan och det blev fördröjt, men Markus gjorde allt han kunde för att lösa situationen och mer där till. Kan varmt rekommendera.

22 juillet 2026

Réponse de MJ Multimedia

Stort tack för det fina omdömet och rekommendationen! 😊 Härligt att höra att du är nöjd trots att det inte gick helt enligt plan med leveransen av duken. Mvh Markus

Beställ inget från detta företag !

Beställ inget från detta företag !
Beställde SSD med specifikation passande min Raspberry Pie dator. De kunde inte leverera och istället ville de leverera annan SSD som inte uppfyllde kraven eller avbryta ordern. Under tiden hade minnespriserna ökat och de önskade slippa stå för en överenskommen order. Mitt förslag på lösning, som dessutom var enligt konsumentverkets rekommendationer följdes inte.
Svaret från multimedia att de erbjudit ersättningsprodukt är osant . Produkten de erbjöd var mycket sämre ur många aspekter och enbart typen av krets var likt den jag behövde till min Raspberry dator

22 avril 2026

Réponse de MJ Multimedia

Vi beklagar att du inte är nöjd med hanteringen. På grund av den globala komponentbristen kunde vi inte ge ett säkert leveransdatum. Vi erbjöd därför en likvärdig ersättningsdisk, återbetalning eller möjlighet att fortsätta invänta den ursprungligen beställda produkten, i enlighet med gällande konsumentlagstiftning. Mvh Markus

Order togs bort, ingen kommunikation

Beställde, fick bekräftelse, fick notifikation om fördröjd leverans, fick en till notifikation om fördröjd leverans, sedan märkte jag att min order tagits bort. Inget meddelande, ingen förklaring. Produkten finns fortfarande tillgänglig på deras website.

23 janvier 2026

Réponse de MJ Multimedia

Vi beklagar upplevelsen! Om en restnoterad produkt utgår kontaktar vi alltid kunden med information om detta. Om vårt meddelande inte nådde fram i det här fallet beklagar vi självklart det. En borttagen produkt kan av tekniska skäl fortfarande visas via en sparad direktlänk, men är då tydligt markerad som borttagen och går inte längre att köpa. Mvh Markus

Köpte ett tangentbord

Köpte ett tangentbord, snabb leverans. Prisvärt!

29 mars 2022

Réponse de MJ Multimedia

Tack för det fina omdömet! 😊 Kul att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Mvh Markus

Scam

Scam, mycket stavfel. Inga pengar åter. Får inte varan

10 juin 2020

Réponse de MJ Multimedia

Vi beklagar att du fått den upplevelsen. Vi känner inte igen ärendet utifrån uppgifterna i omdömet, men självklart får man som kund antingen sin vara eller pengarna tillbaka om en beställning inte kan levereras, exempelvis om produkten har utgått. Mvh Markus