Super oplevelse! Lækkert, rent og indbydende sted. Carsten er utrolig behagelig og får én til at føle sig tryg med det samme. Voks af ben og Brazilian var overraskende skånsomt – klart den bedste beh... Voir plus
Har gået ved Isabella i næsten et år nu, og hun er bare skide skøn og pisse dygtig. Kan varmt anbefale dette vidunderlige menneske. Hun er enormt professionel, og samtidig helt nede på jorden. Kunne... Voir plus
Jeg har nu været hos Carsten/Moisture til forskellige slags behandlinger, og hver gang er jeg gået meget tilfreds og meget glad derfra. Jeg vil til enhver tid anbefale Moisture til andre. St... Voir plus
Jeg er nu blevet vokset fast hos Isabella i en del måneder efterhånden, og hun er simpelthen så dygtig til brazil. Omhyggelig, præcis, og resultatet holder flot fra gang til gang. Udover det er hun al... Voir plus
Extremely good!
Oh my, I have been going to wrong places before, Carsten is going to be the only one whom I will trust the procedure from now on :)
It was my first time at moisture, spontaneous but such a lucky choice!
Carsten pays attention to the details very much, and he gave me personal recommendations straight to the point, my previous kosmetologist did not give a damn about many things, as I can see now.
Really recommend to visit Moisture :)
Altid en eminent oplevelse
Jeg vil til enhver tid anbefale Moisture til andre.
Stemningen er personlig, uformel og tryg - du ved at du er i de bedste hænder uanset, hvilken behandling du får foretaget.
Jeg oplevede tilmed at deres voksbehandlinger var væsentlig mindre smertefuld end hvad jeg tidligere har prøvet andre steder.
Kun positive ord om Moisture herfra *****
Virkelig god behandling
Kan klart anbefales!! Malak, elev, var yderst professionel og har lavet et super godt stykke arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen.
Altid en fornøjelse
Professionelle og virkelig behagelige mennesker - altid en rigtig god oplevelse. Rigtig skøn atmosfære og upåklagelig service. Og et godt produktudvalg.
FANTASTISK!
Personalet er professionelt, serviceminded, venligt, og gør deres ypperste for at du får en god behandling.
Fra booking online til mødet med personalet bliver du mødt med stor imødekommenhed og hjælpsomhed. Behandlingen er ordentlig udført, og resultatet er helt tiptop. Du får i øvrigt en masse rådgivning og lokalerne er pæne og rene.
Kan kun varmt anbefale MOISTURE, og det er helt sikkert et sted jeg igen besøger! :-)
Et besøg værd !
Det er altid til at få en tid dagen efter.
Omgivelserne og den maksuline indretning passer mig godt, og den personlige service er altid i top.
De kan sågar huske de små historier fra sidste gang.
Absolut anbefalelsesværdigt !
Fantastisk skønhedsbehandling
Kan klart anbefale dette sted til alle. Fra det første spørgsmål vedr. hvilken behandling jeg skulle have, til booking og behandling bliver man mødt af en sjælden imødekommenhed og hjælpsomhed. Behandlingen er helt i top og bliver udført top professionelt. Så en virkelig god oplevelse fra start til slut og et sted jeg helt sikkert besøger igen :-)