Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Joe Bonamassa 24 april 2026 in Ahoy RTM zaal Rotterdam. Voor 100,- Euro het slechtste optreden van de afgelopen 30 jaar. Technisch te perfect en sfeerloos, zodat er geen enkel gevoel overko... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bij aankoop van kaarten voor Kendrick Lamar in de Arena heb ik voor mij en mijn kinderen gekozen voor goede zitplekken op de eerste ring. De kaarten kosten €190 per stuk. Tijdens het concert blee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mojo heeft een waardeloze partij in de arm genomen voor de verkoop van tickets. Ticketmaster is gewoon een oplichter die schandalige prijzen vraagt. Twee tickets voor Simply Red kost bij Mojo te... Voir plus

2,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Wat een service

Gisteren gingen we met 5 vriendinnen uiteten, het duurde lang, er kwamen verkeerde gerechten en op een bolletje ijs moesten we 25 minuten wachten. Waarna we de eigenaar hebben aangesproken dat we dit absurd vonden. We hadden tevens maar 3 rondjes kunnen eten in 2,5 uur. Het smaakte overigens wel zoals altijd heerlijk! De beste man nam dit zo goed op en snapte ons compleet. Na een praatje te hebben gemaakt en toch nog wat kunnen lachen gaf hij ons 2 diners cadeau als vergoeding voor de slechte service. Dit noemen wij nog eens goede service en een super fijne oplossing! Dankjewel mojo en tot snel!

26 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht logistiek: Arnhem geen extra treinen

Als je een concert regelt in Gelredom moet je ook zorgen dat de logistiek werkt. Dus Mojo dien een verzoek in voor extra treinen bij NS zodat een 17 jarige die een duur ticket koopt van Travis niet halverwege het concert de laatste trein van 23.15 uur hoeft te nemen. Dat kan namelijk. Nee, dan krijg je het advies "je kunt beter met de auto komen". Bijzonder in deze tijd.

30 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

My experience was very good

My experience was very good, don’t know why others have so critical judgements. I had contact with Monique and she was very helpful and replied almost direct on the mail.
My order has some delivery time, and they were willing to see if the delivery could be made sooner or another suggestion was to have a similar model that was in stock. I was welcome to visit their nice factory in Tiel.
With some arrangements I was satisfied that they are so cooperative.

For the ones that have judgements, please try to be friendly in your communication.

27 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Platinum tickets bieden niets meer

Platinum tickets gekocht voor big time rush voor een stuk hogere prijs dan de reguliere tickets. Op de normale manier en offficiele verkoop.
Eenmaal aangekomen daar blijkt dat de platinum tickets exact hetzelfde zijn als de gewone tickets alleen voor een flink hogere prijs.
Je krijgt er dus niets extra voor.
Pure diefstal en oplichting

23 juin 2024

Oplichtersbende

Ticket gekocht voor Steely Dan. (150€)
Steely Dan komt niet.
Nu komen de Doobee brothers. Daar heb ik een hekel aan!
Mojo neemt geen verantwoording en ik kan mijn geld niet terugkrijgen.
Nooit meer iets kopen bij Mojo!

3 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Had a very bad experience with…

Had a very bad experience with Ticketmaster where I bought a MOJO concert tickets in a pre-sale for fans only to be ripped off 100e more for the same ticket category then if I waited a next day to buy regular tickets. So thanks MOJO and Ticketmaster for ripping-off fans and luring them to earn even more profit under pretext of a special care and conditions.

8 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Weten niet hoe ze een concert moeten…

Weten niet hoe ze een concert moeten organiseren. Wij zijn naar Joji geweest. Een R&B/TripHop artiest. Er waren drie voorprogramma's. Twee ervan onbekende artiesten die ongepaste muziek maakte die in genre absoluut aansloten op de main act. Elk voorprogramma was 30 minuten met daarna 30 minuten pauze. Zo ben je 3 uur bezig voor een main act van een uur en een kwartier (kwartier korter dan beloofd). Één van de artiesten van het voorprogramma bleef de hele avond hangen en het ergste ervan is dat ie z'n mond niet kon houden. Bleef door de main act heen schreeuwen met z'n hiphop/rap "AY AY AY AY". Hou toch op.. vreselijk. Reageren ook niet op de mail.

22 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hadden tickets voor Harry Styles…

Wij hadden tickets voor Harry Styles gekocht. "Premium seats" dus nog een aardige prijs ook. Zaten we aan de overkant van het podium. Is niet echt premium maar hé dat was nog wel okay. Gingen we zitten. Bleek er een camera vrouw het hele concert voor onze neus te staan. Harry stond voornamelijk in het midden. Maar die camera vrouw ook. Ik heb hier een klacht over ingediend. Krijg ik dit antwoord: Namens de organisatie willen we graag terugkomen op de feedback die je hebt gegeven over de show van Harry Styles op 5 juni 2023.

Jammer om te lezen dat jij het event op deze manier hebt moeten ervaren. MOJO is als concertpromotor verantwoordelijk voor een groot aantal facilitaire zaken die voor het betreffende concert geregeld moeten worden:

- kleedkamers
- opbouw van een deel van het podium
- hijsvoorzieningen
De artiest neemt zelf de overige elementen (podiumconstructie, decor, video walls, verhogingen, geluidsset) van de set en de technische faciliteiten mee. Soms komt het voor dat tijdens de opbouw van het podium de zichtlijnen veranderd worden om productionele redenen. Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw bericht en jouw feedback zullen we meenemen in onze eindevaluatie.

Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Dus ik reageerde met de vraag wat hiervan nou de oplossing is. Want ik heb gevraagd om een vergoeding van beide kaartjes omdat we gewoon bijna niks hebben gezien.

Krijg eerst geen antwoord en na nog een email sturen krijg ik het antwoord:

De afhandeling van de klacht is nu voltooid. We hebben je voorzien van feedback en je op de hoogte gebracht van de voortgang. Je reactie hierop is op 27 juli verzonden. Tijdens deze periode is de klachtenverwerking afgerond en kunnen we je niet langer ondersteunen met betrekking tot je feedback.

​We hopen dat we je hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Nou niet goed afgehandeld dus.

Ik bestel altijd via mojo mijn kaartjes bij pre sale en alles. Dat doen ze top. Maar de service met klachten mag echt 10x beter..

5 juin 2023

Nalatigheid MOJO

MOJO neemt geen verantwoordelijkheid!
Zitplaatsen tijdens het slipknot concert verkocht waarbij alle zichtveld ontnomen is door decord. MOJO geeft in reactie dat alle zichtlijnen prima waren en ontkent volledig mijn verhaal. Zelfs in het bewijslast kan MOJO zich niet vinden. Hierbij trek je als consument mooi aan het kortste eind. Een organisatie die enkel een winstoogmerk behartigt en geen moer geeft om de belevenis van de concertganger.

13 juin 2023

Company disrespectful to customers

at the beginning of the year I went to an event organized by them, on the day I had problems with my seats and me and my family were unable to watch the show.

In February they confirmed that they would refund me and since then they have not paid me yet (June) and on top of that they have not responded to my emails anymore, I already tried many times contact by email and whatsApp.
Company disrespectful to customers

15 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Beloofde artiesten verschenen niet, geen restitutie

Ik heb in februari 2022 2 kaarten gekocht voor het blues festival in Grolloo (€180). Na aanschaf van de tickets werden de volgende artiesten uit het programma gehaald: John Fogerty (van CCR) en Beth Hart.
Ik vroeg Mojo daarom om een gedeeltelijke restitutie.
Helaas te vergeefs.

10 juin 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus