Simpelthen til grin at holde denne "biks" åben, kedeligt tørt smørebrød, og elendigt betjening som ikke kan høre og forstå hvad man bestiller. Var der forbi før i tiden, men denne gang var nok sidst... Voir plus
Aldrig mere mad hos Monarch. Jeg vender tilbage til madpakken det er både meget, meget bedre, og langt billigere. Fik fish and chips, som ville have fået en englænder til at bryde grædende sammen, og... Voir plus
Monarch Knudshoved/Nyborg Vi kommer der aldrig igen. Hvis det var muligt at give 0 stjerner ville jeg gøre det. Jeg købte såkaldte fish&chips, men det var 3 tørre fiskefingre + meget kedelige pom... Voir plus
Lufthavnsboulevarden 14, 1. sal, 2770, Kastrup, Danemark
- dk.info@ssp.dk
- www.monarch.dk
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den dårligste burger jeg nogensinde har…
Den dårligste burger jeg nogensinde har fået, fik jeg hos Monarch Ejer Bavnehøj. Og dertil elendige pommes frites. Men det havde nok været lige så dårligt uanset hvilken Monarch jeg havde besøgt. Aldrig mere mad hos Monarch
Spildte 210 kr på to gange pasta…
Spildte 210 kr på to gange pasta bolognese. Meget dårligt måltid - eller mangel på samme. Bar præg af at være frost-mad, der havde fået en hurtig tur i mikroen. Kødsovs var meget vandet.
Kaffe og tærte, som vi købte for at få NOGET at spise var ok.
Fuldstændig ublu priser på halvdårlig…
Fuldstændig ublu priser på halvdårlig mad.
Beskidt,spindelvæv hang i hjørner og der var mad og drikke rester op af væggene...Første og absolut sidste gang jeg spiser der.
Absolut dårligste mad du kan købe i…
Absolut dårligste mad du kan købe i Danmark . Sindssygt dyrt og du får intet for pengene.
Monarch ejer Bavnehøj
Meget dårlig mad, burger med 15 pommes til 129 plus køb af drikkelse ved siden af.
Hold jer langt væk
Monarch Karlslunde
Simpelthen så elendig mad! En burger hvor det kostede 10kr ekstra for at få én skive ost med! Maden smagte af ingenting. Snitzlel der var meget meget kedelig, pomfritter der slet ikk var i nærheden af nok til den dyre pris! 10kr for dyppelse! Så skuffet. Spiser der ikke mere! Øv øv øv
Ekspedienten var det eneste positive!
Den ene stjerne tilegnes den søde ekspedient i kassen, som gjorde hvad hun overhovedet kunne for at rette op på den elendige mad, den høje pris, de 30 minutters ventetid og den dårlige stemning. Da hun gav os pengene tilbage, blev hun til gengæld svinet til af en sur kollega i køkkenet....
Knudshoved, 7. juni 2019
meget dårlig oplevelse fik Pasta…
meget dårlig oplevelse fik Pasta Bolognese til 105 kr plus sodavand , pasta var penne rigate de var ikke rigtig kogt og bolognese har ikke set meget til kød næsten kun tomat pure og tyk kold og kedelig ( har lige været ude på en restaurant i går aftes og der skulle du give 85 kr for samme mad ) Ustrup Øst
Sønderjyske Motorvej 683
6500 Vojens
Monarch Karlslunde
Monarch Karlslunde, det værste, mest uspiselige og dyreste hundeæde jeg har fået i lang tid. Hold jer væk!
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. (4/11-18 omkring middagstid) Købte et par franske hotdogs til hjemturen. Da vi er kommet ud på motorvejen og begynder at spise, er der hår i begge to og pølserne er hårde som om de har lagt på varmen i flere dage. Elendigt 👎👎👎
Vi var på besøg på Monarch Ejer Bavnehøj Øst
Vi var på besøg på Monarch Ejer Bavnehøj i går21-09-2018
Det er dårligt der og meget dyrt 2 x Bøfsandwich og 2 vand 321 kr
også var det ikke til at spise kold og ud lækker , hold jer væk fra dem
Tommy P
Aldrig mere Monarch
Aldrig mere Monarch. Vi var 3 inde og spise på Monarch ved Nyborg. Bestilte 2 bøfsandwich og en burger vi fik alle en stor sodavand til 477 kr. Ikke nok med at båden var tør og kedelig så var der ikke en gang noget med til pomfritter. Det skal man så betale 25 kr. Ekstra for..... Og svaret man fik " det koster jo også ekstra på Mcdonalds" jo jo men Mac tager jo så ikke lige 109 kr for en burger og der er ingen sodavand med i den pris...
Aldig mere Monarch
Monarch Ejer Baunehøj besøgte vi for 2 dage siden. Øv for en skuffelse, aldrig har jeg fået så dyr og så dårlig mad som i den her kæde. Vi bestilte snitzel til 129 kr pr kuvert x 3 + sodavand. Kødet var skamstegt så vi klagede over det. Vi blev tilbudt nyt kød, så kunne vi spise pomesfrits og beansisesovs i mens de lavede ny snitzel og så spise den bagefter. Det nægtede vi og sagde at det jo ikke er det man bestiller, vi ville have 3 helt nye menuer, og sådan blev det. Nu havde jeg god tid til at iagttage personalet. 1 lavede maden og 1 passede kassen. Ham ved kassen holdte 4 rygepauser på 25 min og imens passer ham i køkkenet så både køkken og kasse. Der er ikke noget at sige til det brænder på. Undskyldningen fra kassemedarbejderen var at det skete når de havde travlt ... travlt ?!? Der var stortest ingen kunder og han var ude at ryge, så det var nok mere at han overlod det hele til sin kollega og så kl 18 hvor folk spiser aftensmad. Den nye menu var stegt fint så det var ok, men tror seriøst de bruger samme friture til fisk for det smagte sådan. 3 andre kunder klagede mens vi var der og nogen blev sure over at hi så meget for maden og så skulle betale ekstra for ketchup hvis man ville have det. Hvad sker der også for at skulle betale ekstra for ketchup, remulade osv. ?!?
Så jeg vil råde folk til at undgå Monarck og køre et andet sted hen og spise, hellere kører lidt længere og få noget bedre mad.
Man skal give en stjerne men de de fortjener ingen.
Ustrup øst, farvel og tak!
Ustrup øst, uhumske toiletter, elendig mad.
Toiletterne var både ulækre og o stykker.
Købte en bøfsandwich uden rå løg og en "fish n' chips" menu, samt 2 x 1/2 L sodavand.
Bøfsandwich var bygget forkert på alle tænkelige måder. Bøffen var kold, slet ikke nær nok sovs og størrelsen var alt for lille til en pris på 115 kr.
Den eneste grund til at de kan få en stjerne er fordi Trustpilot ikke giver mindre.
Det er sidste gang jeg sætter mine ben der.
Karlslunde. Møgbeskidte toiletter.
Karlslunde. Aldrig har jeg set så møgbeskidte toiletter som den 6/5-18. Påtalte det i kiosken. Injurierende svar: “Hvad kan vi gøre”? Jeg er flov over at være dansker, når vi byder vores turister sådanne forhold. 0 stjerner.
Snyd med returpant
Ikke kun maden er dårlig og dyr. Man bliver også snydt for pant på flasker, når man afleverer dem. På regningen er der anført flaskepant, men de vil ikke udbetale panten, når man afleverer flaskerne. Dette er ikke tillad i.flg regulativ om returpantsystemet.
Boycot Monarch
Monarch skulle slet ikke have nogen stjerne 👿De serverer det dyreste og værste mad man kan tænke! Indtørrede pommesfritter, overpanerede schnitzler og fisk - bvadr. Personalet presser hele tiden på for at sælge mere af deres elendige føde! F.eks “det er altså en meget lille portion pommesfritter der hører til - vil du ikke have en større portion” Til overpris! Eller “vil du virkelig have en tynd frossen bøf i din burger? Vil du ikke hellere have en rigtig bøf?” Til overpris!!!
Monarch er de værste - og hvorfor har de stort set monopol på motorvejsmad? Bvadr - næste gang jeg tager på tur, tager jeg madpakke med!!
Monarch aldrig mere.
Baunehøj Øst. 2 uspiselige ristede pølser og så til en pris af 64 kr. Fik pengene retur og kørte til den næste rasteplads, som ikke er en Monarch og fik 2 spiselige ristede og så 14 kr. billigere. Var dagen før inde på Monarch Knudshoved, fik fishnchips, ok mad, men alt for dyr, ikke pengene værd. Toiletterne så ikke ud til at være rengjort den dag. Min erfaring med Monarch er, at man skal holde sig væk, og håbe på at en anden virksomhed vil få chancen til at drive restauranternes ved vore motorveje. Vi kan ikke være det bekendt over for de rejsende på vore motorveje. Desværre er 1 stjerne det mindste man kan give.
Aldrig mere.