Moonstar er meget professionelle og gør arbejdet over forventning. Kasim får ting til at ske, og imødekommer virkelig klienternes behov. Du kan med ro i sind, lade Kasim lave dit webdesign for han f... Voir plus

Som tideligere praktikant hos Moonstar Webdesign, har jeg været med til at lave opgaver for kunderne, samt set og fulgt med i hvad Moonstar laver. Moonstar gør et fantastisk arbejde! De har meget e... Voir plus

1. Designer web
  2. Agence de communication
  3. Service SEO
  4. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Informations provenant de diverses sources externes

HØJE STANDARDER OG MERE END OTTE ÅRS ERFARING KREATIV & PROFESSIONEL MoonStar web er et webbureau med speciale i design, udvikling og drift af unikke digitale løsninger.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Virkelig god oplevelse at arbejde med Moonstar

Vi er virkelig tilfredse med det arbejde som Kasim og hans team har lavet fra start til slut. Vi stod overfor en opgave med både mailsystem og hjemmeside som skulle flyttes til ny webhost og bygges op i et nyt CMS. Moonstar sørgede for at hele processen kørte super nemt, bekymringsfrit og hurtigt.

Det har været sådan en fornøjelse at samarbejde med Moonstar, da de har indfriet vores ønsker 100% både med hensyn til det grafiske og det tekniske.

13 juin 2024

Fantastisk service hele vejen

En suveræn service fra Moonstar fra start til slut, så du føler dig i trygge hænder i hele processen. Der bliver lagt stor vægt på at møde kundens behov og levering af højeste kvalitet. Kun mine varmeste anbefalinger herfra!

26 avril 2024

Fast and great experience

Fast and great experience of delivery of a great website for my Driving School. Got in contact with Moonstar Webdesign, after another company couldn’t deliver what was promised. Moonstar helped me all the way and delivered a better product and service than promised. Highly recommended

20 mai 2023

Fantastisk arbejde!

Moonstar gør et fantastisk arbejde! De har meget erfaring og styr på design, samt udvikling af hjemmesider og SEO. De er hurtige til at rette og ændre på tingene, som kunderne spørger efter. De går altså ikke og venter flere dage på at eksempelvis få rettet en tekst på deres hjemmeside.
De sørger altid for at være i kontakt med kunderne undervejs i processen, samt inddrage dem i alt hvad der laves.

28 avril 2023

Good

They are very good helpsome fair and fast. Im definitly very happy for there services.

10 mai 2023

Professionel service

Jeg kan varmt anbefale Kasim fra Moonstar Webdesign.
Han er dygtig, professionel og yder sit bedste for sine kunder. Han udføre altid opgaverne udefra kundernes ønsker. Hvis man har et problem er han altid klar til at løse dem.

30 décembre 2021

Jeg kan varmt anbefale at arbejde…

Jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med Kasim og hans medarbejdere. De er super professionelle og dygtige samt vældig søde. Man føler man er i gode hænder og at de kun ønsker dig det bedste.

12 décembre 2021

Vi er rigtig glade for at bruge…

Vi er rigtig glade for at bruge Moonstar. De arbejder hurtigt og effektivt! Vi har ofte dialog online, hvilket giver mulighed for at diskutere forventninger og behov. De hjælper hurtigt, hvis vi har problemer. Fem stjerner herfra!

7 décembre 2021

Er Meget fleksibel

Er Meget fleksibel, og super dygtig til Seo.
Hvis der er et problem med din hjemmeside bliver det hurtigt ordnet med Moonstar

7 décembre 2021