Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik gennem Aalborg kommune hurtig hjælp, da vi spottede en rotte på vores terrasse Allerede dagen efter kom der både et menneske og en hund fra Mortalin ud og fik lokaliseret mulige steder, og de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

dårlig oplevelse, med betaling. I sender regning til forkert adr, også sender i regning videre til en virksomhed som nærmest levere rockerlinge inkaso metoder. Collectia. ved ik om gælden stopper til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'extermination des nuisibles
  2. Inspection sanitaire

Informations provenant de diverses sources externes

Miljørigtig bekæmpelse, overvågning, kurser vedr. skadedyr. Fødevaresikkerhed: elektronisk egenkontrol og -systemer. Intern audit og HACCP

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,1

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Super ubehøvlet personale og lederen er…

Super ubehøvlet personale og lederen er heller ikke til at snakke med jeg anmelder da i hvert fald ikke rotter til kommunen længere det har mortalin da i hvert fald ødelagt, får kommunen til at udsende henstillinger uden først lige at tage kontakt til ejer for at få løst problemet, går ind i en garage hvor der sidder en godt nok åben hængelås men dette indikere da at det er et sted vi ikke ønsker folk går ind

Kan kun anbefale folk at holde sig langt væk

8 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Service helt i top fra både hund og mennesker

Allerede dagen efter kom der både et menneske og en hund fra Mortalin ud og fik lokaliseret mulige steder, og der blev sat fælder op
Fælderne blev efterset hver uge, en rotte fanget og nu, efter 14 dage uden fangst, er fælderne fjernet
Vi er meget meget tilfredse med den hjælp og service vi har fået. Utroligt dygtige - og venlige - folk
Tak til Mortalin - og Aalborg kommune

3 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

At udrydde rotter med en alm

At udrydde rotter med en alm. smækfælde i en kasse er en nytteløs indsats.
Jeg finder det utrolig ringe at det er måden jeg kan få hjælp på.
Total ubrugelig service.

1 avril 2026

Réponse de A/S MORTALIN

Hej, tak for dit feedback. Hvis du ønsker at vi skal gøre noget ved det er du velkommen til at kontakte os på service@mortalin.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

kan ikke kende forskel på rotter og…

kan ikke kende forskel på rotter og mus.

betydende i for forkerte insteuktioner og behandlinger af jeres skadedyrs problem.

kan absolut ikke anbefales!

12 mars 2026

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Silva, jeg er ikke helt sikker på hvad du mener. Du er velkommen til at skrive til service@mortalin.dk og beskrive problemet, så skal jeg gerne tage kontakt til dig og se om vi kan få det afklaret.

Super dygtig rottefænger

Super dygtig rottefænger. Satte 2 elektroniske rottefælder op i vores ulækre krybekælder.
Samt 1 fælde på loftet. Flot service.
Tak for det!😄

24 novembre 2025

MORTALIN

opgave på grammatip og dårlig rotte gift det ødlage mit hus og ødlage mit gulv og loft og det dårligste det virkede ikke

10 novembre 2025

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Emil, jeg er ikke helt sikker på hvad du mener, så vil du skrive til service@mortalin.dk, så må vi se hvad vi kan gøre. mvh Mortalin servicekontor

Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig om jeg ville anmelde rotter…

Aldrig om jeg ville anmelde rotter igen, når det er det firma der rykker ud! Ubehøvlet rottekæmper kommer ud, og truer folk med anmeldelser til kommunen, gang på gang, selvom man udfører den vejledning man har fået, selv af deres chef til punkt og prikke!
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, så havde de fået det!

29 septembre 2025

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Daniel, vi kan ikke anmelde dig til kommunen, da det er kommunen vi kører for. Det er kommunen der afgøre hvad og hvordan rotte anmeldelserne skal håndteres hvis der er udfordringer. mv Mortalin

Kæmpe respekt til jer!

Kæmpe respekt til jer. Kontakter jer for at få hjælp til at fjerne et hvepsebo, som et anden firma af flere omgange ikke har kunne bekæmpe seneste uger. Jeg får forklaret, at vi er så lang henne på året, så de dør ud om kort tid alligevel, så I vil ikke tage penge for at komme ud for at behandle det, da det alligevel går i sig selv inden længe, og det vil ikke have effekt. Det er virkelig god stil af jer. Det kan godt være, I ikke tjente på os denne gang, men vi vil klart ringe til jer næste, gang vi står med en udfordring. Det er super god stil af jer, Tak :)

23 septembre 2025

Rottebesøg

Har lige haft besøg af kommunens rottebekæmper i Århus. Jeg er meget tilfreds med den undersøgelse der blev lavet. Alle rum blev undersøgt samt en veludført røgprøve. Der var brud.

22 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mortalin ved Jammerbrugt Kommune ved…

Mortalin ved Jammerbrugt Kommune ved Brovst fik jeg besøg af en kvinde som lugtede af alkohol og da hun var hurtig færdig, hvor hun ikke gennemgik alle fælder, gik kvinden ud til bilen hvor der var anden kvindelige ansat fra Mortalin der kom med dåseøl som de drak på gaden inden de kørte igen. useriøs firma og uansvarligt at kører rundt i Mortalin bil som spritbilister så pas også på trafikken når man møder en Mortalin bil

10 septembre 2025

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Morten, det er en alvorlig anklage. Vi kører ikke 2 i bilerne og derfor undre det mig også. Og vi drikker aldrig i arbejdstiden. Jeg vil håbe at du tager kontakt til os hos Mortalin. Og gerne direkte til mig på 88420000. Jeg skal vide præcist hvor og hvornår dette skete! mv Eddy

Tusind tak til Christian

Tusind tak til Christian, der har været forbi hos mig og min nabo i dag.
Rotter skal bekæmpes: Det kræver indsats på flere områder.

Ingen slinger i valsen der: Christian fandt hurtigt rottereden, flere fælder blev sat op og vi blev, på bedste vis, informeret og orienteret om, hvad vi skulle gøre 🥰

På gensyn til dig kære Christian om ca.14 dage - Jeg er sikker på, at vi får løst problemet 🌻

Gitte Strandgaard i Malling

12 juin 2025

Réponse de A/S MORTALIN

Tak for din tilbagemelding Gitte. Må jeg spørge hvilken by du bor i? Vi har flere Christian og jeg vil godt sende din besked videre. mvh Eddy

Noté 1 sur 5 étoiles

Tager ikke nye kunder ind

Tager ikke nye kunder ind. Så de kan ikke hjælpe med mit skadedyrs problem. Super utilfredsstillende! Ingen hjælp til hvad jeg ellers kan gøre for at bekæmpe

17 décembre 2024

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Mille, vi har helt abnormt travlt lige for tiden, og kan lige knap nå vores faste kunder. Jeg kan henvis til nogle af vores kollegaer i brancher, det kan være de har mere tid. Beklager vi ikke kan hjælpe dig i denne omgang. mvh Eddy

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde set en rotte og anmeldte det…

Vi havde set en rotte og anmeldte det til Norddjurs kommune, som henviste til Mortalin. Først kom der en dame flere gange og ved hendes hjælp fangede vi rotten. 1 måneds tid efter var den gal igen, så ny anmeldelse og damen kom dagen inden sin ferie med fælder, som hendes kollega efterså og ringede tilbage hver gang. Super service

13 août 2024

Dårlig kunde service

Dårlig kunde service, ville opsige min aftale med Mortalin rigtig mange års samarbejde - men de nægtede at lade mig slippe for at betale helt frem til 30.09.2024 - og henviste til en underskrevet kontrakt som var over 10 år gammel. Tja ikke så meget at sige end at sådan ville jeg ihvertfald aldrig behandle mine kunder.

11 décembre 2023

Réponse de A/S MORTALIN

Hej Nickolai, i Mortalin lever vi af service og vores service udføres af dygtige serviceteknikere. For at vi ikke har kunder der forlader os fra dag til dag, så har vi nogle varsler som man skal overholde ved en opsigelse, for at vi kan give vores medarbejdere jobsikkerhed. Dette er helt normalt i mange brancher. Du kan slippe før tid ved at betale 50% af kontraktens værdi, som der også står i vores betingelser. Men jeg beklager hvis du oplever at dette er dårlig kundeservice.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus