Opfølgning på Ivan Andersens indlæg
Opfølgning på Ivan Andersens indlæg:
Da jeg nægtede, at betale for et varmeanlæg der ikke virkede, blev jeg stævnet af John Riber / Morud VVS & El ApS.
Det betyder kolossale sagsomkostninger til advokater, retsgebyrer - bare syns- og skønsmand koster kr. 34.698,30. Så det bliver et sekscifret beløb i en eller anden størrelse.
Efter at have opvarmet med oliekaminer ca. i halvanden vintersæson, blev det tid til en syns- og skønsforretning. Der var fremmøde af undertegnede, to stk. advokater (modparts advokat frøs på fødderne pga. manglende varme) samt John Riber /
Morud VVS & El ApS Åbakkevej 5 5462 Morud Fyn Telefonnr.: 65964800 E-mail: postsnabelamorud-vvs-el.dk CVR-nummer: 16669474
I den ca. times tid mødet varede, var det ikke på nogen måde muligt for mig at få øjenkontakt med John Riber - jeg ville helst tro, det havde noget med samvittighed at gøre. Psykologisk set findes der "personligheder", som ikke har det store
problem med ugerninger - bare de ikke skal se på deres ugerninger...
Syns- og skønsmand fremstillede en rapport der viser, at der skal foretages reparationer/ændringer, for kr. 17.437,50, før anlægget kan opvarme, som John Riber / Morud VVS & El ApS var bestilt til at udføre.
Denne rapport fra syns- og skønsmand fik John Riber / Morud VVS & El til at fremkomme med forlig, hvor der skulle fratrækkes kr. 17.437,50 og et stadigt ikke fungerende varmeanlæg.
Denne sag kunne sagtens være undgået, da jeg før stævningen havde kontakt med Morud VVS & El's brancheforening, som tilrådede mig at betale 80% af fakturabeløbet på kr. 59.147,64 og så restbeløbet, når varmeanlægget virkede. Dette forslag blev tilbudt John Riber / Morud VVS & El uden nogen respons, andet end at stævne mig for det fulde fakturabeløb senere.
Ivan og Birgitte
29 janvier 2021