Motorbiten i Falun AB Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Dålig service hade garanti på snöskotern jag köpte men fick betala grejorna som gick sönder efter första åket så köp ingen snöskoter på detta ställe för ingen garanti gäller på denna plats😡

L'entreprise a répondu

Var till Motorbiten igår då min sambo skulle köpa sig sin första snöskoter, Vi "hon" fick jätte bra mottagande och säljaren pratade till henne som köpare och inte enbart till mig bara för att jag är... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bara goda vitsord från mig. Snabb, kunnig service från säljaren (Marina). Allt funkade klockrent från intresse till leverans av min Sea-Doo. Hade sedan oturen att få en defekt vattenskoterbrygga.... Voir plus

1. Concessionnaire de quads
  2. Atelier de réparation de quads
  3. Concessionnaire cyclomoteurs
  4. Concessionnaire de scooters
  5. Atelier de réparation de scooters
  6. Concessionnaire de véhicules à moteur
  7. Atelier de réparation de trottinettes
  8. Vendeur de motoneiges

Informations provenant de diverses sources externes

Dalarnas roligaste motorbutik, även på webben! Can-Am, Lynx, Sea-Doo, CF-Moto, Ligier och mycket mer. Vi säljer nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör. Besök vår webbshop idag och beställ reservdelar direkt från sprängskiss till din Can-Am fyrhjuling, Lynx snöskoter och Sea-Doo vattenskoter.

Bas

TrustScore 2 sur 5

82 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Were interested in finding the spare…

Were interested in finding the spare parts for me and sent me a link to the installation guide, that showed how to install the parts. Plus a fast delivery,

28 décembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Thanks for your review! Welcome back!

Fast service

Perfekt service, fast delivery

11 décembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Tack för ett fint omdöme!

Quick delivery

Quick delivery, good quality product.

11 décembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Thanks for your review, Andreas. Welcome back!

CTEK-laddare till Li-bilbatteri

Köpte CTEK-laddare till Li-bilbatteri. Bra pris, snabb leverans, som man vill😁!
KG i Skåne

7 décembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Hej KG! Tack för att du tog dig tiden och gav oss ett omdöme. Välkommen tillbaka!

Jag fick utmärkt hjälp och bra svar…

Jag fick utmärkt hjälp och bra svar till alla mina frågor både när jag beställde vattenskoter och 4hjuling. Snabba på att ge offert! Rekomenderas!

18 novembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Hej Andreas! Tack för ditt omdöme!

5 av 5

Beställde BRP olja. Bra pris, fraktfritt & snabb leverans.
Bra & enkel hemsida gör det smidigt att beställa.

15 novembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Hej! Tack för din recension. Välkommen tillbaka!

Beställde olja till brp

Beställde olja till brp , bästa pris och dessutom fraktfritt, har delar till mina tivänner att de kan beställde olja där , dessutom till snabb frakt, fem stjärnor till er
Mvh Stefan

14 novembre 2020

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Hej Stefan! Tack för din recension. Välkommen tillbaka!

Rekommenderas!

Bra pris på den Ctek jag köpte och väldigt snabb leverans!

Tack för ett fint omdöme! Välkommen tillbaka!

Det gick väldigt snabbt efter…

Det gick väldigt snabbt efter beställningen. Är nöjd med beskrivningen. Rekommenderar starkt 👍

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Tack för omdömet. Kul att du är nöjd och välkommen tillbaka!

Full pott och mer än väl godkänd i klassen

Jag beställde två laddare till lägsta pris på nätet, fraktfritt, och dessa landade hos ombudet två dagar senare. Mycket bra service, embalaget toppen och snabbt levererat.

Hej Tommy,

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Ingen returavi med i beställningen. När jag sedan tog kontakt med företaget fick jag ett dåligt bemötande. Dels skulle ja betala returen själv sen var som väldigt snabba på att berätta att det skulle dras av pengar för varan. Varan var inte ens provad och i nyskick. Kommer aldrig mer beställa från motorbiten.

Hej Jennie,

Tråkigt att du känner dig dåligt bemött. I detta fall så tog du kontakt med oss och ville skicka tillbaka en produkt. Vi svarade omgående med en "standardtext" som står i våra köpvillkor med guide hur du går till väga för att returnera din produkt. I den standardtexten så står det även detta stycke:
"På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt. ".

Det betyder inte att vi kommer göra avdrag på din produkt om den är i fint skick precis som du beskriver. Varför vi har den texten med är för att vi ibland får tillbaka t.ex ett oljefilter som kunder har provmonterat i sitt fordon och det är fullt av olja när vi får tillbaka det och inte kan sälja det igen. I dessa fall gör vi såklart avdrag på priset men den bedömningen görs ju först när vi sett varan som kommit i retur och är inget vi har som ett normalt förfarande utan detta är ytterst sällan vi gör.

Att vi inte erbjuder fri returfrakt stämmer mycket väl, det skulle inte hålla i längden ekonomiskt tyvärr. Allt fler företag går ifrån fri retur just pga detta. Även detta går att läsa i köpvillkoren som man accepterar när man lägger sin beställning.

Hoppas detta redde ut lite av dina frågetecken och jag beklagar att du känner dig dåligt bemött när vi skickade guiden hur du gjorde retur. Guiden som vi kopierar hittar du under våra köpvillkor.

Har du några vidare funderingar så tveka inte att höra av dig på mail@motorbiten.com eller slå oss en signal!

Vänliga hälsningar,
Anders, Motorbiten

Bought spare parts for my atv

Bought spare parts for my atv. 10 different products. Nothing was i stock (I did not expect it to be) within 24h they contacted me with delivery dates for all the parts. Super happy with there communication about the whole order. I really recommend them

Réponse de Motorbiten i Falun AB

Thanks Mårten for your review. Welcome back!

Allt fungerade som det ska

Allt fungerade som det ska, bra kontakt och snabb leverans.

Inget att klaga på

Snabbt! Billigt!

Snabb leverans

Snabb leverans. Smidigt att beställa.