MP Biler A/S - Rødekro v. Morten Hjerrild Avis 67

TrustScore 4 sur 5

4,2

Kan særdeles anbefales, Morten er yderst behagelig, han finder den bedste og mest udstyrede bil til kunden. Købte en Audi A6 Allroad 3.0 272 han fandt den bedste tilgængelige på markedet Det gik... Voir plus

1. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

MP Biler A/S beskæftiger sig med import, leasing, salg, køb og bytte af nyere brugte biler. Dine ønsker i centrum. Stil, smag og behov er individuelle valg fra person til person og derfor er vores vigtigste rolle at lytte og omsætte dine ønsker til en realitet i din nye bil. Vi finder din drømmebil uanset om du er til leasing eller ganske alm. køb.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Uprofessionel og useriøs forhandler

Havde en aftale med Morten om at se en bil med henblik på køb. Han stoppede pludselig med at svare, trods flere forsøg på kontakt, og nu er bilen solgt uden nogen besked. Meget uprofessionelt og ekstrem dårlig service.

19 octobre 2025

Meget god autoforretning i Rødekro

Stod og manglede en anden bil da vores kørselsbehov havde ændret sig, havde ikke mere brug for den større CW model.Så ved Morten fandt vi en rigtig mindre bil. Med et lav km tal. Den blev leveret klargjort og olie skiftet , nysynet, der opstod et problem ved synet da der var lavet en fejl fra motorstyrelsens side, men det løste Morten til fuld tilfredshed.
Så det er en autoforhandler midt i Rødekro vi vil anbefale. Her i går kom bilen ud i regnvejr ,fandt ud af at viskeren i bag ikke virkede , den skiftede Morten med en ny, endnu en god service.

24 janvier 2025

I profesionelle og trygge hænder

Af helbredsmæssige årsager havde vi brug for en bil med automatgear.
Morten guidede os professionelt og med stor tålmodighed til den helt rigtige bil for os.
Da han ikke havde den i egen garage skaffede han den hjem til os.
Vi købte en bil ubeset, havde end ikke siddet i sådan en model, men Morten mente den lige ville passe til vores behov udfra det vi fortalte og han fik helt ret.
Vi er super glade for bilen og vi er super glade for handlen. Vi kommer gerne igen næste gang der skal købes bil.

20 septembre 2024

Kan kun sige super service vi handlede…

Kan kun sige super service vi handlede for første gang ved en forhandler son blev morten og vi købte en peuguet 3008 og han va mega go til at gaide os igennem alt
Og nu hvor vi desvære har haft en del bøvl så stor han stadig ved sit ansvar og laver det hele så helt klar 5 stjerner herfra og kunne vi give 100 så fik han også det
Tak morten
Mvh Karen og Rene og lille jose

10 juin 2024

Intet at sætte finger på.

Super godt sted at handle bil. Kommer gerne igen når det er så vidt. Morten er seriøs og ærlig. Vi købte en ID3 efter 14 dage var der gået en føler i aircondition. Det blev fluks repareret. Top service.

21 août 2024

Hurtig handel med Morten

Hurtig handel med Morten , dygtig bilforhandler. Som jeg varmt vil anbefale til andre der søger bil. Kan kun give stor ros til Morten som aflevere den nye bil på mit arbejde og tog den gamle med🚗🚗 .
Hilsen Else

11 octobre 2023

Ærlig og seriøs

Jeg har kun positivt at sige om MP Biler Rødekro. Morten svarer hurtigt på spørgsmål og meget foregik online inden vi kørte til Sønderjylland for at se bilen. Handlen forløb enkelt og alle aftaler blev overholdt.

28 juillet 2023

God service og kommunikation

Spurgte på en bil en hverdagsaften og fik svar allerede samme aften.
Bilen stod klar til prøvetur, da vi ankom dagen efter. Yderligere skulle der kun gå to dage til at bilen var klargjort og stod klar til afhentning.
Generelt har der været god og hurtig kommunikation fra Morten, som er en rolig sælger med begge ben på jorden.
God oplevelse - en klar anbefaling herfra.

17 juin 2023

Fantastisk god service😃

Jeg har ved Morten købt den fineste lille turbo VW polo🤪 Morten er en virkelig behagelig og rar mand. Manden er helt nede på jorden, er ydmyg, og ikke en kæphøj og pralende bilsælger. Han har bare styr på sine ting👍🏼 Bilen blev nysynet og serviceret inden køb. Leveringstiden lød på 48 timer, det må man sige er meget hurtigt! Og en ting som viser at han vil gøre sine kunder glade hurtigt med deres nye bil😃

30 novembre 2022

Købte en Citroen C4 Grand Picasso...

Købte en Citroen C4 Grand Picasso fra MP biler slut 2021. Processen gik fint, men desværre har der været en del fejl på bilen. Det har værkstedet til gengæld været fantastiske til at afhjælpe. Så generelt set en kanon oplevelse fra et personaleperspektiv - jeg var bare uheldig med bilen 😅

7 mai 2022

Kan kun give de bedste anbefalinger

Kan kun give de bedste anbefalinger. Købte for nylig en Ældre Renault hvor der desværre var nogle defekter på. Morten sørgede for at bilen kunne blive lavet hurtigst muligt. Super service hos denne forhandler og deres samarbejdspartnere. Vil helt sikkert handle her igen når bilen skal skiftes ud.

20 avril 2022