Ik ben zeer tevreden Snelle levering en ik ben netjes op de hoogte gehouden hierover, de triplesplit unit is volledig naar verwachting wat mij betreft een dikke aanrader
Lisez les avis des autres
Wij hebben onze airco bij mr-airco gekocht, dit hebben wij online geregeld en Udo Joosten heeft ons hier heel goed mee geholpen, geen vraag was te veel en kregen op alle vragen snel en duidelijk a... Voir plus
Ik heb veel pech gehad met het nieuwste model van Gree Airy. Maar de service was top. Werd kosten noch moeite gespaard om probleem op te lossen.en ook zo snel mogelijk. Heb nu inmiddels Mitsubishi ha... Voir plus
Snel en prettig contact, snel offerte en na opdracht binnen een week keurig geplaatst door twee bekwame en super aardige monteurs. Wat wil je nog meer? Toen we na opdrachtverlening nog van gedachten v... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Welkom bij ons jonge en dynamische airco bedrijf in Epe! Bij ons vindt u niet alleen deskundige installateurs, maar ook een handige webshop waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft om uw huis of bedrijfspand te koelen en te verwarmen. Onze installateurs zijn experts op het gebied van airconditioning, en hebben jarenlange ervaring met het installeren van verschillende soorten systemen. Of u nu op zoek bent naar een split-unit airco voor uw slaapkamer, of een complex systeem voor uw kantoorpand, wij staan klaar om u te helpen. Maar we zijn niet alleen installateurs - we zijn ook gepassioneerde techneuten die altijd op zoek zijn naar de nieuwste en beste oplossingen voor onze klanten. Daarom bieden we ook een uitgebreid assortiment aan producten in onze webshop, waaronder airconditioners, ventilatiesystemen, warmtepompen en meer. Of u nu een doe-het-zelver bent die graag zelf aan de slag gaat, of een professional die op zoek is naar de beste materialen voor een project, onze webshop biedt alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. We hebben een groot assortiment aan producten van topmerken, en we zijn altijd beschikbaar om advies te geven of vragen te beantwoorden. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op, of breng een bezoek aan onze webshop om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!
Coordonnées de contact
Kweekweg 24, 8161PG, Epe, Pays-Bas
- 0578-202033
- info@mr-airco.com
- www.mr-airco.com
mitsubishi single split
Gekozen voor mr airco omdat het contact met Ugo heel soepel ging, de prijs prima, en de reacties op de verschillende sites heel goed was.
En dat alles is wel gebleken, ook de montage door twee zeer vriendelijke monteurs ging ook weer heel soepel.
Ik raad mr airco dan ook zeker aan!

Snel in huis
Snel in huis en paste precies in de dakdoorvoer waardoor het een stuk stiller is geworden op de slaapkamer.
Super snelle levering
Airco incl. installatie. Prijs/Kwaliteit = Top
Snelle reactie op aanvraag. Prettige communicatie en korte levertijd & montage. no-nonsens bedrijf.
Installatie netjes en vlot uitgevoerd, overleg over de wijze van aanleg, mogelijkheden etc. Denken prettig mee. Prijs/Kwaliteit van het geleverd werk dik in orde
Goede en snelle service
Communicatie is wat onduidelijk
Communicatie is wat onduidelijk, met name vwb datum levering.

Betrouwbaar en vriendelijk
Goed geadviseerd, direct actie ondernomen op het product wat ik besteld had, kwamen zeer vriendelijk over.Dus in de toekomst naar Mr Airco

Réponse : Mr Airco
Uiterst vriendelijk en behulpzaam paar…
Uiterst vriendelijk en behulpzaam paar onderdelen
Nabesteld zonder problemen
Goede snelle levering
Vlekkeloos, detail, snel, vriendelijk en een top product
Super fijn adviesgesprek gehad waarbij alles in detail rekening wordt gehouden met je woonsituatie. De installatie zelf was ook vlekkeloos verlopen, snel, vriendelijk met een goed werkend product.

Goede ervaring?
Vervoerder had van alles verprutst. Pakketpunt werkte trgen. Gelukkig goed op de hoogte gehouden door Mr Airco, heel responsief bij vragen en ben zeer goed geholpen.
Snelle levering, alles goed geregeld. Was alleen handig geweest als ik het tijdstip of dag van levering had geweten.

Vriendelijk en snel
Ik had de airco al besteld, maar bedacht plots dat ik geen levertijd had zien staan. Gebeld, het komt gelijk morgen binnen. Super vriendelijk en snel.

Vriendelijk en snel
Ondanks dat er iets mis was gegaan was dit binnen een dag goed opgelost.
Ik ben snel en goed geholpen.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.