Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht voor allerlij projecten. Kwaliteit van de producten zijn goed met de juiste prijs. Ze hebben een mooi assortiment, wat je nodig hebt voor een geslaagt pro... Voir plus
Heldere en duidelijke uitleg op vele vragen zowel telefonisch, schriftelijk alsook in de winkel. Praktische video’s op de Website. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Bestelde artik... Voir plus
Alles vindt ik goed. Duidelijke webshop. Snelle levering. Zeer nette verhouding prijs en hoeveelheid. Ik had eerst bij een bouwmarkt voor 50,- 2K houtrot reparatie opgehaald, Dat was vooral lucht.... Voir plus
Properly made website with all the necessary information one could need for the products they offer. Epoxy is very good quality. My second order they made an mistake with sending a wrong product, a... Voir plus
- Magasin de rénovation
- Fournisseur d'accessoires de bateau
- Magasin de bricolage
- Magasin de revêtements de sol
- Magasin d'articles de loisirs
- Magasin de peinture
Mr.Boat Epoxy is dé specialist op het gebied van epoxy, gietharsen, glasweefsels en aanverwante producten. Al meer dan 15 jaar bieden wij hoogwaardige materialen en deskundig advies aan onze klanten, zowel voor hobbyisten als voor professionals. Onze uitgebreide productlijn omvat alle soorten epoxy, epoxy gietharsen, epoxy vloercoatings, versterkingsweefsels, vulmiddelen en diverse producten voor de verwerking van epoxy. Wij leveren deze producten door heel Europa. Daarnaast zijn wij trotse dealer van de gerenommeerde merken Hydrant en Epifanes Jachtlakken.
Kikkertweg 15, 1521 RE, Wormerveer, Pays-Bas
- +31(0)75-6289809
- info@mrboat.nl
- www.mrboat.nl
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de Mr.Boat Epoxy
Duidelijke website en prima producten.
Via de duidelijk gedocumenteerde website was het makkelijk om de juiste producten te selecteren. Deze werden snel verstuurd.
Het verwerken van de producten (injecteer epoxy en giethars) gaat prima met de bijgeleverde handleiding.
De prijs van de producten is goed.

Réponse de Mr.Boat Epoxy
Snel geleverd en prima spul
Snel geleverd en prima spul met goede gebruiksaanwijzing

Vakkundig,
Vakkundig,
Goede en snelle levering.
Mijn ervaringen met Mr Boat is zeer goed.
Al mijn boten (3) gemaakt met Epoxy en Weefsels van, Mr boat
De 4de is in de maak .
MJ Giesing

zoals het hoort
geleverd zoals afgesproken, netjes verpakt, handschoenen en houten spatel extra voor de eerste poging

Réponse de Mr.Boat Epoxy
Uitstekende service en snel.
Ik ben sinds 2022 bezig met reparatie van een houten zeilboot en de service van Mr.Boat is altijd professioneel en snel en goede handleidingen.

Duidelijke website, supersnelle levering
Duidelijke website, eenvoudig besteld, goede informatie over besteltraject. Supersnelle levering! Aan te bevelen

Super snelle service
Super snelle service , product voldoet aan de eisen en makkelijk in gebruik.

Réponse de Mr.Boat Epoxy
Nuttige informatie en begeleiding bij…
Nuttige informatie en begeleiding bij het gebruik van de materialen.
Snelle levering en ook symphatiek in de communicatie.

Website is erg toegankelijk
Website is erg toegankelijk, fijn dat er voorbeelden bij staan

Goed bedrijf
Goed bereikbaar. Netjes in communicatie. Geven goed advies. Spullen zijn van goede kwaliteit en altijd keurig verpakt.

Réponse de Mr.Boat Epoxy
snelle levering en zoals altijd top…
snelle levering en zoals altijd top materiaal