1. Plombier

Hos MS VVS er vi stolte af vores høje faglighed. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra klassiske installationer til totalrenovering. Uanset om du står over for et nybyggeri, en mindre renovering eller en komplet ombygning, kan vi tage hånd om dine behov og levere en løsning, der holder. Vi sparrer hele vejen, fra de første tanker til det færdige resultat. Vi tror på, at godt håndværk starter med god dialog. Derfor lytter vi, spørger ind og rådgiver grundigt. Vores mål er ikke blot at løse en opgave, men at bidrage med at leve op til dine forventninger – og helst lidt til. Vi kalder det at bygge drømme – og vi gør det med hænderne skruet rigtigt på og en høj faglig stolthed.

4,0

Bien

Fantastisk VVS-arbejde og helt igennem pålidelig service!

Vi har fået lavet VVS-arbejde i hele huset i forbindelse med lidt forskellige opgaver, og det har virkelig været en KÆMPE god oplevelse fra start til slut.

De var hurtige til at reagere, nemme at få fat på og kom som aftalt hver gang. Man kan tydeligt mærke, at det er nogle meget pålidelige og ordentlige håndværkere, der virkelig går op i deres arbejde.

Alt arbejdet blev udført både hurtigt og rigtig flot. De var grundige, professionelle og gode til at forklare, hvad der blev lavet undervejs, så man hele tiden følte sig tryg i processen.

Prisen var fair, og der var ingen problemer eller overraskelser undervejs. Hele forløbet har bare været nemt og trygt fra start til slut.

Vi kan kun give dem vores varmeste anbefaling, virkelig dygtige og pålidelige folk!

12 avril 2026

Jeg kan varmt anbefale MS VVS efter mit…

Jeg kan varmt anbefale MS VVS efter mit nylige VVS-projekt. Fra start til slut har kommunikationen været klar, venlig og professionel. De kom til tiden, arbejdede effektivt og efterlod alt pænt og ryddeligt, da arbejdet var færdigt.

Kvaliteten af deres håndværk er i top — alt virker som det skal, og de har løst opgaven med stor omhu og ekspertise.

Stort tak for en god service! Jeg vil bestemt bruge dem igen og anbefale dem til andre, der mangler en dygtig og pålidelig VVS’er.

4 février 2026

Måske Danmarks bedste VVS'ere

Vi har haft kastet os ud i et større renoveringsprojekt, som første-gangs-købere, og dertil havde vi brug for at få lavet komplet ny VVS til hele huset. Vi har haft den KÆMPE fornøjelse af at haft Matias og Sebin fra MS VVS til at fixe det hele og det har været den BEDSTE oplevelse. Magen til pålidelige, ordenlige og kompetente håndværkere skal man lede længe efter. De har været hurtige og udført alle opgaver så flot. Kan på det varmeste anbefale dem. Vi kunne ikke være mere glade for at have haft dem på. Kæmpe tak til dem!

2 octobre 2023