À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Utjekket og kommercielt elendigt

Som led i et arrangement for en række medarbejdere bookede vi et par borde Museo natklub.

Generelt dårlig oplevelse. Sjusket betjening, klamme faciliteter og yderst ubehøvlet og uintelligent personale.

Arrangementet var booket på forhånd og klubben var orienteret om deltagerantal osv. I døren kunne dørmændende ikke tildele entré til en række af vores mandlige medarbejdere, men uden udfordringer til alle kvindelige - uanset alder!

De borde vi havde købt og betalt kunne klubben så alligevel ikke levere og vores gæster måtte undvære. Her kunne klubben ikke en gang tilbyde økonomisk kompensation for de manglende ydelser. I stedet blev vi som ledelse truet med fysisk udsmidning af deres klub.

Hele selskabet forlod omgående etablissementet og fandt bedre forhold.

Et kommercielt mareridt, som jeg hverken som virksomhed eller privat person vil så meget som overveje at genbesøge.

20 juin 2025

1 stjerne er for meget

1 stjerne er for meget. Den absolut mest diskriminerende klub i hele københavn hvis man er en mand, vagterne er fra en anden planet og gør hvad det passer dem, eller nærmere hvad der passer pigerne på klubben. Siger pigerne vuf til en vagt, vuffer vagten.
Klubben ved det godt, og det samme gør vagterne. Stedet er så arrogant og diskriminerende, at det gør ondt. HOLD JER LANGT VÆK FRA MUSEO.

Glem alt om retigthedder på den her klub- de er iskolde og fuldstændigt ligeglad med hvad du siger. Så skulle der opstå den mindst twist på stedet, er du som fyr garanteret at blive smidt ud. Aldrig en krone mere på denne klub, føj. Heldigvis er flere ved at få øjnen op for dette- forhåbentligt deres ry snart er så dårligt at stedet går konkurs. Gør mit på daglig basis for at snakke denne klub ned. Selvtak.

23 février 2024

Hold jer langt væk fra Museo Natklub

Hold jer langt væk fra Museo Natklub
Deres dørmænd er fuldstændig psykopatiske / farlige mennesker med et lavt selvværd !!! de 3 dørmand valgte i går at gennem tæske / ta kvælertag & smide min kæreste ned ad trappen !!
Blot fordi han ville beskytte en ven ,der havde købt en Magnum flaske samt bord til 11.000 som døsede lidt hen & derfor blev smidt ud på en sindsyg brutal måde & åbenbart er det fint nok med ejeren af klubben, da jeg kan læse flere steder at det er normal kutyme hos dem.
Historien vil snart kunne læses i ekstra bladet !!! USSELT STED

6 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

I needed to make an account to show…

I needed to make an account to show this night club is the worst, I am a danish man with a lot of male and female friends who party here. But this may be worse than the “ shi….“baddest tourist bar open, don’t go here and expect a good time. Have a good time and expect the end here

10 mai 2024

Hold jer væk fra Museo

Hold jer væk fra Museo, deres dørmænd er enormt uprofessionelle og uhøflige, og opførte sig som nogle total idioter. Jeg en kvinde som var sammen med en ven og vi blev flere gange bedt om at skifte kø, hele tre gange, Hvergang sagde de det her er VIP kø i skal gå derhen, og efter noget tid hvor vi venter på at blive logget ind og de ikke lukker os ind selvom vi stod som de eneste adskilt fra "VIP køen" valgte vi at gå. Jeg har tidligere flere gange festet på Museo med venner, men denne seneste oplevelse efterlod et rigtig dårligt smag. Jeg en kvinde der selv arbejder som værtinde på flere klubber, og tidligere arbejdet for brands som Dior, Chanel m.m. som brandambassadør i magasin, og går derfor meget op i min udseende, da jeg nærmest lever af det. Derudover er jeg og min partner stille og rolig personer, og har heller ikke nogen dårlig historik hverken her eller andre steder, så den form for bizar dårlige og uprofessionel opførsel fra personalets side overfor deres kunder, kom som et chok. Om de har kedet sig og ønskede lidt action, har haft en dårlig dag, eller om de bare er inkompetente, og ikke kan finde ud af at gøre deres arbejde ordentligt ved jeg ikke, men denne type uprofessionel opførsel burde ledelsen og især ejeren være klar over finder sted.

4 mai 2024

STAY AWAY!!

STAY AWAY!!!
Worst experience ever and arrogant staff!!
Trying to get in 20 min. after opening and they were “full already” What a joke! 150DKK to get in. Very expensive place. Wardrobe excluded.
Go to Dandy’s instead or any other place!!

22 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk fra Museo club

Museo club er et overfladisk diskotek, hold jer væk fra Museo club. Vi var et lille selskab med fyre og piger og blev afvist ligeud pga. vi var fyre. De sagde ordret "vi ved godt vi er nogle røvhxxller men fordi I er mænd kommer I ikke ind og det kun er pigerne der må komme ind" Grunden kan også have været racistisk men det blev der selvfølgelig ikke nævnt noget om. Politiet gør ikke noget ved det og er ligeglade og siger at Museo club er en privat club, så de kan lukke hvem de vil ind. Det er dette samfund vi lever i. Hold jer væk fra Museo club og generelt alle klubber der behandler folk sådan. De skal ikke støttes og forhåbentlig går de konkurs. Så her siger jeg: "jeg ved godt jeg er et røvhxx fordi jeg skriver denne anmeldelse men i startede med at være røvhullxxxx". Endnu engang, hold jer væk fra Museo club

11 novembre 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus