MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske Avis 38

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Mynurse har ydet en fantastisk og flexibel service i flere omgange. Vi kunne ikke have undværet jer i denne tid.

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Infirmier général autorisé
  2. Service de soins à domicile

Informations provenant de diverses sources externes

MyNurse har specialiseret sig i helhedsforløb, hvor sygeplejen er tilpasset den enkelte familie. Kunden får sit eget team af privat sygeplejersker, læger, fysioterapeuter og kostvejleder efter aftale. Vi starter altid et forløb med en personlig samtale, hvor vi tager udgangpunkt i kundens behov. Privat sygepleje behovet kan variere fra timer til døgnpleje. Vi tilrettelægger helheds-forløb ud fra de kompetencer der er brug for i familien, dvs. sygeplejerskerne er matchet de sygeplejebehov og den omsorg som der er brug for hos kunden. Vores dedikerede sygeplejersker er højt specialiserede og kan derfor også varetage komplekse opgaver i hjemmet.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Professionel & engageret.

I forbindelse med vores mors hoftebrud og efter følgende tilbagevenden til eget hjem, havde vi som nærmeste brug for et professionelt plejetilbud. Vi kontaktede My-Nurse. Bettina var meget venlig og imødekommende i forhold til vores ønsker.
I løbet af ganske få dage etablerede Bettina en fin ordning, hvor engagerede og dygtige sygeplejersker kommer i hjemmet, og varetager alle nødvendige opgaver. Sygeplejerskerne er desuden meget vellidte af vores mor. Som pårørende er vi utroligt glade for den service som My-Nurse tilbyder og kan herfra give de allerbedste anbefalinger.

17 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Din støtte har været uundværlig

Vi har været meget glade for din støtte og hjælp ifm. med min fars sygdom hjemme i privaten. Endnu engang tusinde tak fordi, at du trådte til så hurtigt og fandt nogle hjælpende hænder.

21 novembre 2024

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

Kære Susanne, 1000 TAK for at I valgte os til at hjælpe jer i denne svære tid❤️ Kærlig hilsen Bettina - MyNurse

Noté 5 sur 5 étoiles

Top professionelle og fagligt dygtige personlig sygepleje

Empatisk, omsorgsfuld, fagligt dygtige og meget professionelle. Bettina og team er intet mindre end det bedste private sygplejerske team du kan få inden for dørene. Top klasse.

7 novembre 2023

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

Kære Maiken, 1000 TAK for de meget flotte ord❤️ De betyder utrolig meget for mig. Kærlig hilsen Bettina - MyNurse

Noté 5 sur 5 étoiles

Fineste pleje og omsorg som ikke kunne have været bedre

Det var en meget fin og dygtig pleje my nurse team ydede til min ægtefælle under hendes månedlange pleje i vores hjem før hun døde af cancer. Det var så fint som nøgle personerne gled ind i vores hverdag så det var en glæde at have dem i huset ud over deres professionelle hjælp. De var en kæmpe støtte for os begge og de bidrog i stor grad til den positive oplevelse vi havde i de ca 4 måneder det varede. Det vil jeg aldrig glemme.

14 mai 2024

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

Kære Lars, 1000 TAK for din meget smukke anmeldelse af os, Jeg kan på vegne af alle i Teamet sige, at vi var utrolig glade for, at få lov til at hjælpe jer i denne svære periode❤️. TAK

Uundværlig effektiv sygeplejehjælp

Efter hurtig hjemkomst fra en privatklinik med behov for sygeplejehjælp, har jeg fået regelmæssig hjælp fra MyNurse i ca 1 måned.

Ejeren, af dette bureau, tilbyder professionel og effektiv pleje, formår også at matche patient og hjælper, så det bliver en god oplevelse. Især når man er syg.
Helt igennem professionelt pleje og viden kombineret med stor empati og hjælpsomhed.

Vil absolut benytte mig af firmaet en anden gang, hvis der opstår behov.

Glædelig jul!

24 novembre 2023

Effektiv og seriøs

22 mai 2023

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

Kære Henrik. 1000 TAK for at du tog tid til at lave din anmeldelse, dette sætter vi utrolig stor pris på. De bedste hilsner Bettina, MyNurse

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig og engageret ud over det sædvanlige

MyNurse er meget hurtigt blevet en vigtig del af familien hos os. Vi har alzheimers tæt inde på livet, og vores MyNurse har på meget kort tid gjort livet markant lettere og lysere for mine forældre. Både ved at kunne hjælpe med praktiske ting, træne hukommelsen, og ved at kunne køre på små ture og genopleve steder og tider, som var afskrevet som "aldrig mere" og "for sidste gang".

12 avril 2023

Jeg kan 100% stå inde for My Nurse

Jeg kan 100% stå inde for My Nurse, som ansat kan jeg kun komplementere den fantastiske ledelse, som sørger godt for sine ansatte, der er fokus på høj kvalitet og ressourcer og tid hænger sammen. Man er altid klædt godt på til opgaverne, og den gode kontakt mellem leder og personale skaber tryghed på given arbejdsplads. Virksomhedens interesse for kvalitet og varme hænder skaber værdi for kunderne. Kæmpe Kæmpe ros herfra!!

11 avril 2023

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

Kære Katrine, 1000 TAK for din anmeldelse af os som virksomhed. Men vi er også heldige at have Danmarks bedste medarbejdere❤️. De bedste hilsner Bettina

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelle og omsorgsfulde i en svær tid

Med 12 timers varsel kom MyNurse teamet ud og hjalp os i min fars sidste tid.

Teamet var ekstremt professionelt og tog med det samme fuld kontrol over hele situationen inklusive koordinering med hospital, hjemmepleje og læger angående medicin og de klarede alle opgaver små som store. I en meget stressende og ulykkelig tid var det en befrielse at kunne fokusere på at være sammen med ham i stedet for at tænke praktisk. Jeg er også sikker på at det gav min far ro at han i den sidste tid kunne være hjemme i kontrollerede og trygge omgivelser istedet for at være på et hospital eller hospice.

Jeg håber ikke at komme i en ny lignende situation igen lige foreløbigt men skulle det ske vil jeg ihvertfald ikke tøve med at bruge MyNurse igen.

Til alle med et terminal sygt familie medlem eller lignende kan jeg kun anbefale Bettina og hendes team - det giver ro og tryghed både for jer og for patienten.

26 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Den varmeste anbefaling fra et terminalt forløb

Vi tog på anbefaling af nogle venner kontakt til Bettina, da en nær pårørende var terminalt syg. Den døende var hjemme, og vi som familie havde brug for mere faglig støtte end kommunens syge- og hjemmepleje kunne yde. Bettina trådte til øjeblikkeligt, og det blev fuldstændig afgørende for, at både vi pårørende og den døende fik en tryg og god tid. Bettina tog os i hånden, satte sig ind i situationen, skabte overblik og tog styring, så vi kunne koncentrere os om alene at være der for vores syge familiemedlem. Bettina udviste stor faglighed, omsorg og respekt. Hun fremstod som en autoritet, som dygtigt passede på os. På trods af travlhed i teamet, fik Bettina løst vagtplanen, så vi var godt dækket ind, og de resterende timer koordinerede hun med den kommunale pleje, så de var orienterede og kunne møde vores aktuelle behov. En kæmpe tak til Bettina og hendes dygtige team for at skabe tryghed i en svær tid.

3 décembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent, fleksibel og behagelig samarbejdspartner

Kompetent, fleksibel og behagelig samarbejdspartner for vores virksomhed.

De varmeste anbefalinger til MyNurse.

21 novembre 2022

Kære Dorte, 1000 TAK for de flotte ord❤️, De bedste hilsner, Bettina MyNurse

Cancer Treatment for 90 years old

Helped my 90 years old father to receive a proper cancer diagnosis (very difficult in the Danish system) and found and arranged for proper treatment. My father is now free of pain able to walk again. Incredible, effort and dedication.

20 octobre 2022

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

1000 TAK for at vi måtte hjælpe din far og at du tog dig tid til at anmelde vores arbejde🌸
De Bedste Hilsner
MyNurse

Privat sygepleje

Står du og har brug for akut hjælp til dine forældre kan jeg varme anbefale MyNurse.
Bettina der er indehaver har flere gange smidt alt hvad hun havde i hænderne og sat alt ind for at hjælpe os akut.
Bettina er lavet af noget helt særligt- hun er ekstraordinær sød og empatisk- hun har overblik og gør lige det ekstra der skal til for at man føler sig i gode, glade og trygge hænder.
Vi har også været meget glade for Marianne i hendes team, som også er meget empatisk ansvarsfuld og kærlig.
Det er en dyr løsning, men jeg har intet kritisk at tilføje.
Mvh
Kathrine

7 octobre 2022

1000 1000 TAK Kathrine for de dejlige ord ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

5 ud af 5 stjerner til My Nurse og…

5 ud af 5 stjerner til My Nurse og Bettina som rykkede ud og fik stablet et weekendhold på benene da min mor blev udskrevet efter 18 dages indlæggelse.
Alle de sygeplejersker der kom i min mors hjem de døgn i den første weekend hjemme, var alle fantastisk dygtige og søde. Min mor følte sig meget tryk, og det gjorde jeg også og kunne endelig slappe lidt af efter 3 uger.
Al deres hjælp og rådgivning har været uvurderlig og gjort at min mor er kommet fint videre med sit rekonvalsce forløb og at hun i dag, 14 dage senere stort set kan alt, bortset fra at handle, er fordi hun fik sådan en god start med My Nurse og Bettina.
( Og så er hun en lille smule stædig ;-) )
Både min mor og jeg kan kun give vores allerbedste anbefalinger til My Nurse og Bettina.
Vi var så heldige at finde jer og endnu en gang, tusind tak for hjælpen og snakken Bettina, som du tog dig tid til dagen inden min mor blev udskrevet
Den hjælp var i sandhed uvurderlig. <3 Mange hilsner fra Anja og Inge

4 avril 2022

MyNurse - Coronatest på byggeplads

MyNurse - Bettina bestilte jeg til at Coronateste vores byggeplads for at minimere risikoen for smitteudbrud. Har været yderst tilfreds med vores forløb som varede omkring fire måneder. Altid til tiden og aftalen er blevet overhold til punkt og prikke.

25 mars 2022

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

1000 TAK for din fine ord.
Det har været en fornøjelse at hjælp jer.
MyNurse.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Positiv og effektiv behandling.

29 janvier 2022

Kære MMS,
1000 TAK for ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Noté 5 sur 5 étoiles

MyNurse hjalp os igennem et kræftforløb…

MyNurse hjalp os igennem et kræftforløb med med pasning af vores far som var syg og krævede døgnpleje. Med MyNurse kunne vi bistå som familie og og MyNurse klarede mange hårde og krævende nætter med pasning af vores far. Uden dem, var hans forløb ikke blevet godt og smertefrit. Vi er meget taknemmelige for at I findes og jeres hjælp har været uvurderlig.

24 janvier 2022

Kære jer,
1000 TAK at I valgte os til at hjælpe jer i denne svære tid 🙏.
Jeg bliver rørt og stolt af din beskrivelse af jeres forløb og giver det straks videre til de sygeplejersker som var tilknyttet jeres familieteam❤️
Bedste hilsner
MyNurse

Fantastisk service

Vi har brugt MyNurse ved flere lejligheder. De er top professionelle, behagelige og nærværende. Kan på alle måder anbefales.

13 décembre 2021

Réponse : MyNurse - Familiens Private Sygeplejerske

1000 TAK for din anbefaling.
MyNurse.dk

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus