Centeret er godt, men inde i Normal er der er en flabet ungarbejder- som går og vender øjne, sender dræberblikke, og er rigtigt tarvelig, og spørger unødigt om at tjekke min taske. Personligt drama hø... Voir plus
Jeg bestilte varen d.3/12 og der stod aflevering 1-2 dage. Jeg gik og ventede. De kom ikke . Sendte mail 7/12 og fiik svar 8/12 at nu ville jeg få pakken leveret 9/12. Den er stadig ikke kommet det er... Voir plus
Kommer her flere gange om ugen, der er kun positive ting at sige om centeret og måden tingene foregår på. Desværre kommer de værste fra pøblen her også, i denne uge var der tale om et stk. traile... Voir plus
Jeg havde dårlig oplevelse med den lille mad biks ved indgangen til Bilka. Jeg skulle ind og købe noget og spise da en medarbejder ved et uheld kommer til at putte dressing i min sandwich, derefter... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
desc Næstved Stor-Centers hjemmeside
Næstved Storcenter 50, 4700, Næstved
- www.naestved-stor-center.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Næstved storcenters takling af mundbind…
Næstved storcenters takling af mundbind ifm kvindes køb af kaffe i starbuck (nægtet pga manglende maske) er under al kritik set i lyset af, at hverken kaffebar eller personale åbenbart kendte til undtagelsen mht at bære mundbind - jfr paragraf 4, stk 3 - vejrtrækningsbesvær, angst, svimmelhed, astma mm
OG fik 3 vagter til at ‘fastholde’ kvinden til politiet kom, som så tog kvindens telefon, fordi hun åbenbart optog seancen (som eget bevismateriale) politiet i Næstved kendte åbenbart heller ikke til undtagelsen !!!
Hændelsen er bare IKKE i ORDEN.
var på rund tur i flere butikker
var på rund tur i flere butikker . oplevet kun høflig og hjælpsomme medarbejder
Gider ikke komme med forklaring
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted, de gør altid meget ud af pynt i de forskellige tider på året. Massere af plads og altid god service! Kan klart anbefale:)
Altid hyggeligt!
Næstved Storcenter er et dejligt og…
Næstved Storcenter er et dejligt og trygt sted for hele familien. Vagterne er professionelle, gør som de får besked på og sørger altid for at kunder og personale i centeret føler sig trygge.
De dårlige anmeldelser stammer fra mennesker som aldrig har sat en fod i dette center, virkelig dårlig stil.
Hvor er det dejligt med et center
Hvor er det dejligt med et center, der forsøger at undgå smitte :) :) Bliv ved med det!
Dejligt center...ikke deres skyld med…
Dejligt center...ikke deres skyld med få sindsyge tosser :)
Alt på er bræt.
Jeg synes storcentret er et fantastisk…
Jeg synes storcentret er et fantastisk sted at komme ❤️
Fantastisk sted med en fed Bilka butik…
Fantastisk sted med en fed Bilka butik 👍👍
Der er altid en spændende butik at…
Der er altid en spændende butik at kigge nærmere på og spisesteder for hver en smag
Fantastisk indkøbscenter med en god og…
Fantastisk indkøbscenter med en god og fornuftig Corona politik. Tak til alle medarbejdere der sørger for en god service, herunder til G4S vagter.
Alt er i orden
Gode butikker
Gode butikker, god service og hyggelig atmosfærer. Helt klart mit fortrukne indkøbsted.
Altid en god oplevelse!
Altid dejligt at besøge Næstved…
Altid dejligt at besøge Næstved storcenter 😊
Rigtig godt center!
Rigtig godt center der helt klart tænker på folks sikkerheds og følger de retningslinjer der skal følges så vi mindsker spredningen af den dumme virus. Helt klart et sted jeg altid vil besøge med et smil på læben!