Rådmandshaven Avis 14

TrustScore 2 sur 5

1,8

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til Næstved Kommune på Facebook. Her vil vi gerne høre jeres mening og fortælle om de gode oplevelser, som medarbejdere sammen med jer borgere har i Næstved Kommune. Det er kommunens kommunikationsteam, der laver opslag og besvarer spørgsm...

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kontanthjælp er respektløse

Hvis det var muligt Ville jeg give dem nulstjerner for De fortjener ikke engang en stjerne

Kontanthjælp er respektløse og fatter ikke en skid
Jeg havde en gæld til min far på 50.000 de regner med at jeg kan få pengene igen så de ikke behøver at betale mig kontanthjælp de ved ikke hvordan gæld fungerer når man har betalt sin gæld kan man ikke få pengene igen de regner med at jeg kan få dem igen så de ikke behøver at betale mig kontanthjælp og hvis det var muligt for mig at få pengene igen havde jeg ikke tænkt mig at bruge dem som erstatning af en løn det giver mig stress over det Det betyder at jeg har en gæld der vokser hos min far hvor den pludselig er på 100.000 før jeg ved det i stedet for de 50.000 som jeg havde råd til at betale ham tilbage inden jeg søgte kontanthjælp men det respekterer de ikke Jeg er godt klar over de skal følge reglerne men når man har en mundtlig aftale med taler en gæld tilbage fra ens far og man ikke har et dokument om det og de regner med din formede min far han holder for mig til jeg ikke er på kontanthjælp mere Det er jo ikke sådan en gæld fungerer en gæld er når man skylder penge til en person eller et firma eller et eller andet og når man har betalt tilbage får man ikke pengene igen Så nu skal jeg finde 50.000 ud af den blå luft se jeg kan erstatte min løn i et år

24 mars 2026

Pensionister

Kommunen i dag i forhold til hvad kommunen var for nogle år tilbage er virkelig blevet ringe. Havde min kære gamle mor ikke mig (som eneste hjælp/familie) som er teknisk og villig til at lægge alt fra mig for at hjælpe hende hvor skulle hun så få hjælp henne? Alt handler om links der bliver sendt til telefonen som ikke virker og så skal det gøres digitalt. Mine forældre er gamle og ikke skarp teknisk eller kan huske hvordan man gør mere. Der er virkelig ikke tænkt på de ældre eller folk der måske har brug for den ekstra hjælp ansigt til ansigt. Det er synd.

22 juillet 2024

Kort og kontant

Kort og kontant .. Næstved Kommunen har næsten fjernet det meste af service til mig som pensionister ? Jeg betaler bare skat og skat .. Men til hvem eller til hvad ??
Her er den stor spørgsmålet ?
Jeg er delvist handicap ... Rengøring er 90% er fjernet osv, det er faktisk til det stor grin.
Jeg har betalte i min unger dager mange 100000 kr i skat i mange mange år .. Nu jeg er gået på pension .. Kommunen bruger min penge til hvem og til hvad ?
Jeg betaler selv for rengøring, eller jeg hjælp fra familie når det er muligt. Det er faktisk et stort spørgsmål hvem får mine skat penge. Jeg får desværre ikke status på det, og vil aldrig får !!
Youssef Hashem
Ingridvej 17 - 4200 Næstved

13 avril 2024

Under al kritik

Startede på sygedagpenge i juli 2019. Har social angst og depression. Fik at vide af hende jeg snakkede med inden jeg fik tildelt en sagsbehandler, at hvis jeg havde en dårlig dag pga. mine symptomer, kunne vi sagtens tage møder over telefonen. Jeg skrev til min sagsbehandler på først møde om det var ok vi kunne tage den over telefonen. Hun ringer kort tid efter og jeg tror alt er ok og begynder forklare jeg var startet til psykolog ugen forinden. Hun siger så "hvis du er frisk nok til at tage til psykolog, så er du frisk nok til at møde fysisk op til møde". Så er tonen ligesom lagt. 2 gange har jeg været i praktik. 2 gange har hun tvunget mig ud i en praktik jeg ikke kunne overkomme, bla. som receptionist og selv om jeg har prøvet at gå på kompromis, så truer hun mig blot med at mine sygedagpenge ophører hvis jeg ikke tager afsted. PT. er jeg i et praktikforløb, men hun har været ekstra obs. på mig efter et møde vi havde d. 31/1-2022. Hun skriver d. 17/2 at jeg fremover skal sende lægeattest når jeg er syg fra praktik. Jeg går ned med stress til sidst og tager til lægen d. 28/2 og får en lægeattest gældende 1 måned. D. 7/3, på kommunens befaling, skulle jeg ned til en psykiater i Vordingborg. Har været hos ham 2 gange før forinden og begge gange har været total spild af tid. Jeg fortalte ham ikke jeg var sygemeldt fra praktik. D. 22/3 får jeg brev fra min sagsbehandler at jeg skal starte i praktik igen d. 24/3, da ham klaphatten af en psykiater mener jeg ikke udviser nogen depressive tendenser og også selvom min lægeerklæring gælder til d. 28/3. Min sagsbehandler aner heller ikke hvorfor jeg er syg fra praktik, da det ikke fremgår af lægeattesten og hun har aldrig spurgt min læge. Så hun gætter sig frem til hvad jeg fejler og beordrer mig i praktik igen. Nu er jeg tvunget til at tage afsted igen, ellers ophører mine sygedagpenge. Min krop har tydelige tegn på stress, men har intet valg. Det er jo fuldstændig grotesk. Jeg er mere syg nu, end da jeg startede i 2019.

11 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Medarbejderne E K O og M H J…

Medarbejderne E K O og M H J ydelsescenter Næstved rådmandshaven burde skamme sig noget så forbandet.
de mistænkeliggøre og taler nedsættende om borgerne hvilket jeg selv har været ude for løbende siden i sommers via telefoniske henvendelser til ydelsescenteret.
Derudover har de har forsøgt løbende siden i sommers at få mig ned med nakken fordi jeg klagede over deres opførsel.
De og de øvrige medarbejdere hos kommunen mener at de er beskyttet af den stilling de har og dermed kan gøre hvad der passer dem.
De forskelsbehandler borgere da det er alment kendt i Næstved kommune at udlændinge/flygtninge får ALT betalt uden at kommunen stiller krav om tilbagebetaling eller laver modregning i kontanthjælpen eller andre ydelser de pågældende "mennesker" modtager.

Derudover kan kommunen ikke tåle at få kritik da enhver kritisk anmeldelse af dem rapporterer de som i strid med Trustpilots retningslinjer men sandheden om dem slipper de aldrig for og jeg vil gøre ALT for at at offentligheden får den relevante viden.

12 février 2021

Indbetaling.

Ringer du til Næstved kommune for, at indbetale et beløb, skal du beregne rigtig god tid. Du skal som minimum igennem 7-8 omstillinger, da man åbenbart ikke rigtigt er klar over hvor man skal “ gøre af pengene”. Når du så (efter flere opkald, på flere forskellige dage) kommer af med pengene, ja skal du selv bede om en afregning og igennem endnu et utal af omstillinger og ansatte som ikke aner, hvem de skal viderestille til.
I guder de har ikke engang en standart kvittering på et indbetalt beløb, de kan maile til en.
Det er ren stenalder!

9 septembre 2020

Næstved jobcenter

Næstved jobcenter, jeg har tilmeldt mig som kontanthjælpsmodtager 1/5-2020får en delvist ydelse den 30/7-2020 august ingen problemer med systemet.er forsat jobsøgende og overholder aftaler og jobansøgning 2 gange ugentligt, som jeg har fået besked på for at kunne modtage ydelse Den 31/8-2020 mit cv på jobnet går fra søgbart til ikke søgbart i hele august måned g forsætter i september jeg tager kontakt til jobcentret og jobsupport og de mener de ikke kan se hvad der sker andet en de stopper min ydelse den 30/7 får jeg et ydelsesbrev og henvender mig, jeg finder fejlen under søgbarhed i jobnet og ser min cv er ændret 9 gange af systemet til usøgbart og jeg skal klage over afgørelsen af det brev jeg fik den 30/7-2020 ingen ydelse hilsen en fortvivlet mor/ jobsøgende, uden forsørgelse og uvis om jeg overhovedet får ydelse igen. Jeg har gjort alt hvad min sagsbehandler har bedt mig om og alt hvad mine pligter i at modtage kontanthjælp

8 septembre 2020

Fejl på fejl

Fejl på fejl

Forkerte datoer, tidspunkter, forkerte tlf

Har endda prøvet at få udleveret tlfnr på en sagsbehandler, som gjorde at man fik kontakt til en børnehave istedet??

Tror inderligt de gør hvad de kan men drukner i deres egne regler og systemer

28 mars 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

er ikke super tilfreds med jobcenter

er ikke super tilfreds med jobcenter, eller kommunen i almindelighed, man får ikke svar på det man spørger, om de vurderer mit helbred udfra en gammel lægeerklæring, i 2014, de lytter ikke til hvad man kommer med af ud meldinger, på det de har sat igang mht. hvad det gør ved mit helbred, de kører helt deres eget løb, den fysioterapeut, der er tilknyttet kommer ikke hen og følger op på noget, hans vurdering er udelukkende udfra en speciallæge udtalelse som ikke omhandler de smerter jeg har dagligt, men kun omhandler min ryg, som kun giver smerter ved overanstrengelse, i form af at stå for længe op eller at presse mig ellers er det benene der tærer på mig psykisk/fysisk men det ignorer de helt :-(

5 novembre 2017

Jobcenteret Næstved kommune

Jobcenteret, Jeg finder det forkasteligt og dårlig forvaltning når en faglig konsulent xxxxxxxxx og en medarbejder i kontrol gruppen xxxxxxxxx udføre et ulovligt kontrolbesøg på min adresse uden jeg er tilstede, de henviste selv til at kontrolbesøget er udført med henvisning til,§ 12, stk. 1 men der står netop at borgeren skal adviseret og være til stede, derfor er det uacceptabel at de gør det uden at kontakte mig og ydermere tager billeder inden på mit område og kontakter min genbo og spørger ud om mig, der blev klaget til daværende kommunaldirektør xxxxxxxx, som dog synes det var helt i orden upåagtet at jeg havde sendt gældende lovgivning med om sådanne kontrol besøg.

4 novembre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus