Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Trætte og gamle trægulve fik nyt liv 😀✊️🤟 Rigtig godt og veludført arbejde, er meget tilfreds med det flotte resultat i vores sommerhus 😊 Klar anbefaling herfra 👊

Noté 1 sur 5 étoiles

Styr langt uden om! Det her er uden tvivl den dårligste håndværkeroplevelse, vi har haft. Emil fra NC Gulve sleb og lakerede vores gulve, men arbejdet blev udført i et tempo, der virkede helt ua... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

NC gulve fungerer fantastisk godt - vi blev ringet op 10 min. efter at ha' indsendt forespørgsel på hjemmesiden.. De havde tid 2 dage efter og leverede et flot resultat med slibning og 3 gange mat la... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik udført gulvafslibning i Taastrup af NCGulve, og resultatet blev rigtig flot. Gulvene ser næsten ud som nye, og hele forløbet var professionelt fra start til slut. God service, fair pris og høj... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de polissage et de sablage des planchers
  2. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol

Écrit par l'entreprise

Hos NC Gulve tilbyder vi professionel gulvafslibning, gulvslibning og gulvbehandling af trægulve i hele København og på Sjælland. Vores priser er inkl. alt – transport, materialer og moms – så du altid ved præcis, hvad du betaler for. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning af både lejligheder, huse og erhverv, og vores mål er altid at levere flotte, slidstærke gulve med et professionelt resultat. Uanset om dit gulv trænger til afslibning, lakering, olie eller ludbehandling, sørger vi for grundigt håndværk og en løsning, der passer til dit gulv.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,4

Tous les avis

110 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dygtigt og passionerede…

Super dygtigt og passionerede Gulvslibere. Klar anbefaling her fra. Havde ca 50 kvm som skulle slibes og havde store vandbeskaede punkter rundt på gulvet, som de er kommet super godt i mål med at få væk. Det har taget dem under en halv dag hvor de har været over det hele både med slibningen og lakken. Klar anbefaling her fra🤩

10 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet af din gulvafslibning. Vandskader og misfarvninger i trægulve kan være en udfordring, men med professionel gulvafslibning og den rette lakbehandling kan gulvet heldigvis få nyt liv igen.

Det var en fornøjelse at hjælpe med dine ca. 50 m² trægulv, og vi er glade for, at vi kunne fjerne de vandbeskadigede områder og levere et flot resultat på under en halv dag – både med afslibning og lakering.

Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med gulvafslibning, gulvrenovering og behandling af trægulve for kunder i København og på hele Sjælland, og vi sætter en ære i at levere et flot og holdbart resultat hver gang.

Tak fordi du valgte NC Gulve til din gulvafslibning. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for professionel gulvslibning i København eller på Sjælland.

NC Gulve

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot resultat og aftaler som overholdes.

Flot resultat og aftaler som overholdes.

7 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at aftalerne blev overholdt som forventet.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, punktlighed og godt håndværk er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot resultat og god service

Utroligt god service. Jeg fik en yderst venlig og dygtig gulvsliber ud, og det hele blev klaret på et par timer. Resultatet var enormt flot. Klar anbefaling herfra!

6 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og arbejdet. Hos NC Gulve bestræber vi os altid på at levere professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, effektivitet og godt håndværk er i fokus.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super godt udført

Super godt udført, god kommunikation og virkelig god service 😊

5 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os at høre, at du oplevede både god kommunikation og service under forløbet.

Hos NC Gulve arbejder vi hver dag på at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet, ordentlig dialog og et flot slutresultat er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – det sætter vi stor pris på.

Rigtig god

Kan helt klart anbefales, god service og professionelt arbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Mange tak for din anbefaling og for de pæne ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og arbejdet.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet og godt håndværk altid er i centrum.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Helt forfærdelig oplevelse

Helt forfærdelig oplevelse. Hold jer langt væk. En mand brugte under 1 dag på at slibe vores trægulv, og det var et meget groft resultat der stod tilbage. Så vi bad om en efterslibning - det tog måneder med 8-10 opringninger før de kom. De var der i 10 minutter og efterlod et meget groft ufærdigt gulv.

5 mars 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at høre om din oplevelse, da det ikke er den standard, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage med.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på kvalitet og ordentligt håndværk, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, vil vi altid gerne have mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nærmere på forløbet og forsøge at få afklaret situationen.

BRUG IKKE DETTE FIRMA

Vi valgte NCGulve, pga høje anmeldelser på Trustpilot.
Jeg kan virkelig ikke forstå den høje rating, for i virkeligheden blev jeg mødt af noget andet. Gulve, der ikke har fået den behandling gulvet skulle have og dermed næsten fremstår som værre end da vi startede. Ru og med slibemærker. Én virksomhedsejer som ikke returnerer på henvendelser og som stadig ikke har sendt en faktura. (Firmaet opkrævede penge med det samme på mobilepay) Firmaet er nu meldt til skattevæsenet. BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!!

17 février 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da det bestemt ikke er den standard, vi ønsker at levere.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på kvalitet og ordentligt håndværk, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, ønsker vi altid at få mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte igen, så vi kan se nærmere på forløbet og forsøge at få afklaret situationen.

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve. Professionel service, flot håndværk og arbejdet blev udført til tiden. Resultatet er virkelig flot, og jeg er meget tilfreds!

25 février 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anbefaling og for de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen og det færdige resultat.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionelt håndværk og på at overholde vores aftaler, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Vores mål er altid at levere et flot og holdbart resultat, som kunderne kan være glade for i mange år.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Fantastisk!

Fantastisk!! Man kan kun blive tilfreds med resultatet når NCGulve kommer forbi. Super søde mennesker, og udfører deres arbejde med perfektion

9 février 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre.

Det glæder os, at du er så tilfreds med resultatet og oplevelsen. Hos NC Gulve går vi op i godt håndværk og en god dialog med vores kunder, når vi udfører gulvafslibning og gulvslibning af trægulve. Vores mål er altid at levere et flot og holdbart resultat, hvor detaljerne er på plads.

Tak fordi du valgte NC Gulve – og tak for de pæne ord om både arbejdet og vores team.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte lakring af stuegulv og vi…

Bestilte lakering af stuegulv, og vi aftalte det skulle være på faktura (hvidt). Første gang gulvet blev lakeret tror vi ikke det blev slebet godt nok og ej heller lakeret tre gange som oplyst. Det var ru og med sliberiller flere steder. Dårligt arbejde. Efter tre uger og flere rykkere kom den samme person igen (selvom vi havde sagt det ikke skulle være ham) og polerede og gav en gang lak mere. Det hjalp. Men arbejdet er ikke tilfredsstillende - fortsat lidt ru og sliberiller er der jo fortsat. Trods aftale om at dørtrin også skulle lakeres, blev disse blot slebet og ikke lakeret. Vi gider ikke klage mere, men bruger aldrig firmaet igen. Har ikke fået faktura, så arbejdet er nok lavet sort og skattefar ser nok ikke penge i den forbindelse.

19 février 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hos NC Gulve bestræber vi os altid på at levere grundigt håndværk og et flot resultat, når vi udfører gulvafslibning og lakering af trægulve. Hvis et resultat ikke lever op til forventningerne, vil vi gerne have mulighed for at gennemgå sagen og finde en løsning.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nærmere på forløbet og få afklaret situationen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fint og grundigt arbejde og…

Rigtig fint og grundigt arbejde og service i top.
Kæmpe anbefaling herfra!

23 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anbefaling og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både arbejdet og servicen.

Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på grundigt håndværk og professionel gulvafslibning, så trægulve igen fremstår flotte og velbehandlede. Når vi udfører gulvslibning, er vores mål altid at levere et resultat, som kunderne kan være glade for i mange år.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fed service og mega flot arbejde👏

23 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.

Det betyder meget for os, at både servicen og resultatet lever op til forventningerne. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve i København, hvor fokus er på kvalitet, godt håndværk og et flot slutresultat.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for tilliden til NC Gulve.

Noté 5 sur 5 étoiles

De har lavet et simdsygtflot arbejde !

De har lavet et simdsygtflot arbejde !

22 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse – det er vi virkelig glade for at høre.

Hos NC Gulve gør vi os altid umage for at levere professionel gulvafslibning og grundig gulvslibning af trægulve, så resultatet bliver både flot og holdbart. Det betyder meget for os, at vores kunder lægger mærke til håndværket og er tilfredse med det færdige gulv.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt en omgang…

Jeg havde bestilt en omgang gulvslibning i min lejlighed og faldt over NCGulve. Jeg må bare sige at det har været alle pengene værd. Udførelsen og servicen var helt igennem ordentligt udført. Stor anbefaling herfra💪💪

20 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både udførelsen og servicen. Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionel gulvslibning og grundig gulvafslibning af trægulve, så vores kunder får et flot og holdbart resultat i deres bolig.

Tak fordi du valgte NC Gulve til gulvslibning i din lejlighed – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale NCGulve.dk virkelig…

Kan varmt anbefale NCGulve.dk virkelig god service og yderst godt håndværk til en skarp pris. 5 stjerner herfra 👍🏽😄

22 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for de 5 stjerner og din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og håndværket. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor kvalitet, god service og en fair pris altid er i fokus.

Tak fordi du valgte NCGulve.dk til opgaven og for at dele din oplevelse.

Fremragende service

Fremragende service. De var meget imødekommende og resultaterne skuffer heller ikke. Kan 100% anbefale☺️

21 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og resultatet.

Hos NC Gulve gør vi os umage for at levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor både kvalitet, god dialog og et flot slutresultat er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – vi sætter stor pris på din tillid.

Bedste gulvfirma i Danmark

Bedste gulvfirma i Danmark, personalet er meget venligt og priserne er heller ikke høje.
kærlighed fra Amit!

16 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for de flotte ord, Amit – det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og prisen. Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve i København, hvor kvalitet, godt håndværk og fair priser er i fokus.

Tak fordi du valgte NC Gulve – og tak for din varme anbefaling.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Nem at kontakte, god kommunikation. Er meget glad for resultatet og hjælpen!
Kan helt klart anbefales!

17 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse og for din anbefaling – det betyder meget for os.

Vi er glade for at høre, at du oplevede god kommunikation og en nem proces fra start til slut. Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på at være tilgængelige for vores kunder og levere professionel gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor både service og resultat er i top.

Det glæder os, at du er tilfreds med dit gulv – tak fordi du valgte NC Gulve.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service og kvalitet i top!

Jeg fik ordnet mit gulv derhjemme på nærmest ingen tid og til det bedste tilbud jeg kunne finde.

Er yderst tilfreds med resultatet og servicen. En klar anbefaling herfra!

19 janvier 2025

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din anmeldelse og for din anbefaling. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen.

Hos NC Gulve arbejder vi hver dag med gulvafslibning og gulvslibning af trægulve, hvor fokus er på effektivt arbejde, flot finish og konkurrencedygtige priser. Vores mål er altid at give gamle gulve nyt liv med et professionelt resultat.

Tak fordi du valgte NC Gulve til opgaven – vi sætter stor pris på din feedback.

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve

Jeg kan varmt anbefale NC Gulve! De sleb og behandlede mit gulv herhjemme i stuen, og resultatet blev helt perfekt – flot finish, professionelt udført og alt blev afleveret til tiden.

Jeg arbejder i Novo Nordisk, og da vi skulle have lavet gulvene i kantinen, anbefalede jeg NC Gulve til projektet. De leverede igen et fantastisk stykke arbejde, og alle her i Novo er super tilfredse med resultatet.

Topprofessionelle, pålidelige og virkelig rare folk at have med at gøre. Jeg giver mine bedste anbefalinger til NC Gulve – man kan trygt bruge dem, både privat og erhverv! 👌

4 janvier 2026

Réponse de NCGulve.dk

Tusind tak for din flotte og meget udførlige anmeldelse – det betyder virkelig meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både gulvafslibningen i dit hjem og arbejdet, vi har udført efterfølgende. Hos NC Gulve lægger vi stor vægt på professionel gulvslibning, god rådgivning og et resultat med flot finish, uanset om opgaven er i private hjem eller hos virksomheder.

Det er en stor tillidserklæring, at du også har anbefalet os til et projekt hos Novo Nordisk, og vi er meget glade for, at resultatet også dér levede op til forventningerne.

Tak for din anbefaling og for tilliden til NC Gulve – det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus