NCP National Car Parks Avis 11 308

4,6

1. Espace de parking

Want to get in touch with us before leaving a review? Please email us at TPNCPreviews@ncp.co.uk and we will aim respond to you as soon as possible. To visit our Help Centre, please cut and paste this link:- https://www.ncp.co.uk/help-centre/. To make a payment after parking visit, please cut and paste this link:- https://www.ncp.co.uk/parking-solutions/pay-later/. To request a receipt or refund, please cut and paste this link:https://www.ncp.co.uk/help-centre/i-want-to-request-a-refund/ As the UK’s number one car park operator we have helped millions of customers to find solutions that are right for them. We’ve been able to do this because we have more car parks than anyone else, so there’s more freedom of choice - over 150,000 spaces in over 500 sites Our colleagues are professional and helpful. They really care about delivering great customer service. Many of our car parks are linked via a helpline to our 24/7 national operations centre. We’ve a broad range of products and services, so we can help customers and businesses alike. We are socially and ethically responsible. In 2010 we secured 100% of our electricity from green source. Since August 2017, we’re owned by Park24, a listed Japanese company, and Development Bank of Japan (DBJ). Park24 is the majority owner based in Tokyo and is a major parking operator with 1,043,570 spaces in over 19,000 sites, across 8 countries. DBJ, co-investor alongside Park24 and a Japanese government-owned financial institution, is a sophisticated private equity investor who also has a strong track record in infrastructure finance.

4,6

11 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Voiture vandalisée dans la parking de NCP LONDRES

Nous nous sommes gare dans la parking NCP à WHITECHAPEL HIGH STREET LE 18/12/2024 pour 24h00 et ayant payé la somme de 39.95 GBP.
Parking avec surveillance vidéo et fermé de 22h00 à 6h00.
Malgré tout cela notre voiture a eu la vitre brisée et vandalisée dans la nuit du 18 au 19/12/2024.
Nous avons téléphoné au 0345 050 7080 et un agent de NCP est venu constaté l'infraction
Il nous a conseillé de faire un message à NCP.CO.UK
Malgré le message aucune réponse de NCP.
Cela est un scandale et nous déconseillons fortement de vous garer dans les parking de NCP LONDRES
Cela nous a couté 39.95 livres ( 47.94 € ) + le prix d'une vitre 238.36€ ainsi que les objets dérobés estimé à 250€ soit un total de 536.30€

19 décembre 2024

Erreur de saisie du vehicule ID

En enregistrant le numéro de la plaque d'identité de mon véhicule j'ai confondu le "0" avec le "O" avec le risque d'avoir une amende pour défaut de stationnement. L'opératrice de NCP a compris le problème et pu rectifier le numéro de la plaque ID sur la cession de stationnement concernée.
L'opératrice a fait preuve de professionnalisme avec compétences.
Je suis très satisfait de mon intervention.

23 août 2024
Logo de NCP National Car Parks

Réponse : NCP National Car Parks

Dear Michel, good afternoon and thank you for sharing your feedback via Trustpilot today. We really appreciate hearing your comments and please do contact us should you need any support via TPNCPreviews@ncp.co.uk. Kind regards, NCP

Afficher les avis dans toutes les langues. (11 308 avis)