À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de remorques
  2. Concessionnaire de vans pour chevaux
  3. Concessionnaire de remorques utilitaires

Informations provenant de diverses sources externes

Böckmann leverer kvalitets trailere: auto-trailer, hestetrailer, hestetransporter, kuffertrailer, cargotrailer, maskintransporter, tip trailer og lastbilkarosserier

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk køb af Heste trailer

Tusind tak for en rigtig fantastisk oplevelse med køb af ny Bøøkmann Portax heste trailer. Neergaard tog vores gamle trailer i bytte. Og den nye stod klar som aftalt da vi skulle hente den. Har aldrig oplevet mere hyggeligt og engageret salg. Kan varmt anbefale Neergaard Trailer hvis man skal købe ny heste trailer. Hilsen Thomas og Anja

13 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Gammel trailer solgt videre uden ejerskifte

I forbindelse med køb af ny trailer afleverer jeg en meget gammel , slidt og gennemtæret trailer til skrotpris da den ifølge Neergaard blot skulle skrottes . Fair nok - hverken lys bremser eller affjedring duede . Så var jeg af med den . 10 mdr senere dukker trailer op hos en privat sælger på budrunde på Facebook . Jeg tjekker skat og ser jeg stadig står som ejer af traileren . Jeg kontakter Neergaard og spørger hvorfor traileren ikke er ejerskiftet i de første 3 uger hvor de har haft den ? - de svarer ikke . De er tilsyneladende ikke interesseret i at overholde de givne regler ved ejerskifte .
Jeg kontakter sælger og får mange forskellige forklaringer både at traileren allerede er solgt - men også at traileren ikke bliver omregistreret før den er repareret med henblik på syn og salg .
Nu har jeg afmeldt traileren - Neergaard tager ikke ansvar - så pas på når i afleverer gamle trailere .

6 juin 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Brug ALDRIG deres værksted!

Brugte deres værksted da min trailer blev påkørt. Traileren havde jeg købt brugt i meget flot stand. 2,5 år gammel. Efter 2 uger bliver den desværre påkørt af en billist der overså sin vigepligt.
Vi valgte Neergaard til at lave vores trailer, da vi forventede at være i trygge hænder taget i betragtning af at de ikke laver andet end at sælge og servicere bockmann trailere. Vi blev frygtelige chokerede og skuffede.....

ALT hvad der blev lavet skulle laves om. Fuger der manglede, gabte, løsnede sig, og som slet ikke var tætte. Man kunne se ned til bunden flere steder. Fugearbejdet kunne bedst beskrives som når et barn skal lære og male i malebogen og tegner uden for stregerne. Det var det rene svineri.
Taget er sat skævt på, samt lakeringen var sprunget.
Der var en skarp og tydelig malerkant i lakken de ikke ville slibe ned.
Ledningerne til lyset er sat sammen med “strømtyve” uden man har gjort sig ulejligheden at isolere dem for fugt og skidt, hvilket resulterede i defekt lys senere hen.
Beslag til trailer bommene var sat skævt på, da man fjernede beslagene kunne man se yderligere 2 huller der var gemt under beslaget. Man har altså været klar over at det var noget skidt, og prøvede at fikse det ved at lave yderligere huller. Da beslaget ikke kunne gemme flere huller, valgte man at aflevere den som den var.
Den ekstra gummimåtte der fulgte til traileren manglede.
Bolte var sat skævt i, således hestene kunne komme i cambolage med dem.
Rampen bandt kraftigt! Noget de påstod den altid have gjort, mens de kraftigt smækkede den i så traileren nærmest stod og rystede efter det enorme smæld den havde fået, samtidig med at de sagde at den ikke bandt. - noget taksator også måtte meddele dem ikke var korrekt og skulle udbedres. Efter de forsøgte at rette rampen blev den pludselig skæv og gabte 1 cm, så den kunne stå og klapre når man kørte med den. Det var også pludselig noget den havde gjort hele tiden.
Der var ridser i de nye aluplanker og holderen til lyset var stadig bøjet og skæv.
Efter de mange forsøg på at lave fugerne er man også kommet til at lave hul i gummimåtten.

De brugte i alt næsten 4 måneder og 4 gange på at lave den, for næsten 75.000kr! Vi måtte endda have taksator ud for at få dem til at lave det sidste, da de ikke ville lave de sidste ting.
Ud over det elendige arbejde skulle vi også finde os i udtalelser om at Vi fandt på nye problemer gang til gang. Også selvom de fra første gang de fik traileren tilbage, fik en seddel med alt det vi havde opdaget som var mangelfuldt - dette var de samme fejl hele vejen igennem. Det eneste vi ikke opdagede var lyset - noget vi måske burde have tjekket op på, taget i betragtning af - bogstaveligt talt - at ALT hvad de ellers havde rørt ved ikke var iorden.
Jeg er klar over at fejl kan ske, men ikke over 4 gange, 4 mdr, med en regning til forsikringen der næsten rundede de 75.000kr., og slet ikke med den attitude de lagde for døren.

Første hånds indtrykket var rigtig godt og Kirsten virkede professionel, den facade faldt sammen da vi ikke ville stille os tilfreds med de mange fejl og mangler der pludselig var på vores ellers ny indkøbte brugte (2,5 år, MEGET velholdte) trailer, som før stod i utrolig pæn stand.

Det er desuden vigtigt for Neergaard at jeg fortæller at de dog stilte en låne trailer til rådighed uden vi behøvede gå til modpartens forsikring og få dem til at dække omkostningerne ved en lånetrailer.
Det er også det eneste service vi har fået. Jeg er tilbøjelig til at sige at det manglede næsten også bare når de skulle bruge et kvart år på at lave min trailer færdig.

Til sidst turde vi simpelthen ikke lade dem udbedre flere fejl, da de ødelagde mere end de gavnede. Og vi har efterfølgende fået et andet værksted til at lave de sidste ting.

Til sidst skal nævnes at jeg selvfølgelig har billed dokumentation på det hele.

30 mars 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Uærlig outlet - advarsel!

Købte en dressursadel hos Neergaard Trailer. Det var et outlet og den var kraftig nedsat. Man måtte så til gengæld afskrive sig returret.
Sadlen var beskrevet og der var billeder af den.. Vi fik en da også en ordre bekræftelse, men da sadlen ikke kom og vi rykkede for den - ja så havde de søøørme ikke den sadel.. Men kunne få en anden som var en anden farve.. Købte den - desværre - og den var slet ikke som beskrevet og selv om de sagde den var ny, så er den ifølge en fagmand temmelig gammel, vel 8 år. Den passede slet ikke hesten, og hos Ingdam's (skulle bare have handlet dér fra starten) vurderede de den til at være det halve værd af hvad vi gav og ville ikke bytte den ind overhovedet. Snydt! Handler aldrig med Neergaard igen!

28 mars 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en dressursadel til min datter. Fik rigtig god hjælp til at finde ud af størrelsen og ekstra billeder på SMS. Afsendt og modtaget meget hurtigt, kan kun anbefale at handle her.

2 mars 2016

Utrolig dårlig service

Den 14-3 2014 finder jeg dejlige opstigningstrin hos Stald Neergård. Jeg så de samme på messen Hest og Rytter i Herning. Her var trinene til salg for 1100 kr. Det synes jeg var lidt dyrt, da Classic Showjumps solgte dem til 915 kr. Jeg havde dog ikke mulighed for at få dem med hjem der. Hos Neergård kostede de samme trin efter messen kun 367,50. jeg tænkte, at de ville af med resterne, når de jo ikke har lov til at sælge dem i Danmark, da der er en eneforhandler. Fint for mig - jeg bestiller 4 stk. trin - får ordrebekræftelse og faktura - og glæder mig til de kommer. Men jeg hører ikke mere. 4-5 dage efter skriver jeg igen - der siger de, min mail er gået i spam, derfor har de ikke set den (trods det, at der er lavet ordrebekræftelse og faktura). Men de siger så også, at der er sket en fejl på hjemmesiden, og de ikke kan sælge mig varerne til den pris. Trinene vil nu koste 1000 kr. / stk. Det vil jeg ikke give, når jeg kan få dem billigere ved den danske importør selv. Vi annullerer ordren - men de annullerer ikke reservationen af pengene på min konto. Der er nu en reservation på min konto, som jeg udelukkende benytter til køb på internettet. Det vil sige, at den altid står i 0 kr. med mindre, jeg skal købe noget. Jeg henvender mig gentagne gange for at få dem til at slette reservationen, hvilket ikke sker.
Jeg må selv tage kontakt til Nets og min bank. Det viser sig, at jeg må til at forklare Neergård, hvordan de skal slette den betaling, ved at rette henvendelse til Nets eller min bank. Der er så gået 14 dage nu med denne reservation.
Yderst uprofessionel forretningsførelse. Jeg håber de har en grim smag i munden over denne sag. Det har jeg nemlig.
Er nødt til at give dem 1 stjerne, hvilket de ikke fortjener i denne sag.

31 mars 2014
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus