www.NET-Import.dk Avis

1 586
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min vare blev leveret lynhurtig. Dog var den itu.. ØV ..En kort beskrivelse og dokkumentation via mail udløste at en ny vare blev tildelt.. ingen bøvl med det. Dog var varen “ forputtet” en uges tid.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

SEKS stjerner Sjældent har jeg modtaget en så fantastisk fleksibel og serviceminded tekniker. ringede i dag og jeg skulle bare ringe når jeg var klar til at han måtte komme og hjælpe mig med at få... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale NET-Import. Havde smidt begge mine bilnøgler væk. De lavede to nye nøgler indenfor et døgn på det værksted hvor min bil var blevet leveret til. Desuden var prisen omkring det halv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service. Købte reparations kit til klapnøgle. I forbindelse med at jeg selv skulle overflytte indmad fra defekt klapnøgle, revnede drejedelen. Net-import tilbød straks en ny del uden be... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. aussi dans
  3. Magasin d'équipement de sécurité
  4. Magasin de batteries
  5. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Førende på salg og montering af bilnøgler, bilalarmer og tilbehør

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 586)

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Meget dårlige returmuligheder!

Betal hellere 50-60 kr. for din vare et andet sted, hvis du tror der kan være risiko for at du skal returnere. Betingelserne for returnering hos Net-import er uhyrlige og gammeldags. Beder man om en smule imødekommenhed og konduite, mødes man med hånlig afvisning. Kundeservice eksisterer ikke i denne forretning.

3 mai 2024

Kundeservice? Eksisterer ikke!

Køb ikke varer af dette firme, hvis du tror du kan få behov for at returnere. Du skal selv betale for returnering. Du skal læse det der står med småt, og kommer du til at returnere til det pakkeudleveringssted der ligger èn km. fra firmaet gider de ikke hente pakken, selv om man beder pænt om det. DE ER KOLDE I R....

30 avril 2024
Logo de www.NET-Import.dk

Réponse de www.NET-Import.dk

Hej Inge. Jeg kan ikke lige se at du har købt noget ved os. Du bedes venligst oplyse dit ordre nummer. Jeg har heller ikke nogen udleveringssteder der kun ligger 1 km fra mit firma.Det tætteste er 8km væk. Der står ikke noget med småt. Det står klart og tydeligt i vores under vores betingelser nederst på hjemmesiden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Rigtigt godt produkt. Installationsmanual kunne være (meget) bedre, men det virkede trods alt.

En god oplevelse.

30 mars 2024

Tip top service

Produktet var i fin stand, pakket og afsendt hurtigt med gls. Var så heldig at have det dagen efter, så det kunne ikke være bedre. Nem og overskuelig side. Ingen klager herfra 👏😊

29 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

God service! Jeg købte en ny bilnøgle med fjernbetjening til bilen. Hvis man bor i nærheden af Aarhus, kan det anbefale at køre forbi kontoret/værkstedet i Trige og ved selvsyn se, at her er der tale om en mand, som ønsker sine kunder det bedste! Du har samtid mulighed for at tjekke, at bilnøglen passer (hvilket den har gjort i begge tilfælde)

29 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte 5 skruer til min Suzuki…

Jeg bestilte 5 skruer til min Suzuki bilnøgle. Det viste sig at de ikke passede til nøglen. De var alt for store. Da jeg kontaktede NET-IMPORT og bad om at få pengene tilbage fik jeg at vide jeg skulle udfylde en returblanket og sende varen retur. At gøre det ville blot koste mig endnu flere penge end de 174 kr jeg allerede havde betalt. Et ordentligt firma ville betale pengene tilbage uden at kræve varen sendt retur.

Så hold op med at købe varer hos www. NET-Import dk. Du kan ikke stole på dem og de er kun ude på at tjene penge. De behandler ikke kunderne ordentligt.

Lars

18 janvier 2024
Logo de www.NET-Import.dk

Réponse de www.NET-Import.dk

Hej Lars.
Du har bestilt nogle skruer og der står også i varetekst hvad de passer til. Hvis de kommer retur til os, skal vi nok returnere dine penge for de skruer. Problemet er jo at du ikke kigger ordentlig efter eller spørger os til råds eller skriver i kommentar feltet at de skulle passe til din Suzuki. Hvis man kigger på billedet og kigger på en den skrue som sidder på en Suzuki så er der tydeligt forskel på hvordan de ser ud.

Vores varetekst

Passer til mange modeller:
Blandt andet:
Toyota Aygo (først model)
Peugeot 106
Peugeot 206
Peugeot 307
Citroen C1
Citroen Xsara/ Xsara Picasso
Citroen Berlingo

Hilsen Net-import.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus