www.NET-Import.dk Avis

1 586
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

SEKS stjerner Sjældent har jeg modtaget en så fantastisk fleksibel og serviceminded tekniker. ringede i dag og jeg skulle bare ringe når jeg var klar til at han måtte komme og hjælpe mig med at få... Voir plus

Jeg kan kun anbefale NET-Import. Havde smidt begge mine bilnøgler væk. De lavede to nye nøgler indenfor et døgn på det værksted hvor min bil var blevet leveret til. Desuden var prisen omkring det halv... Voir plus

Super god service. Købte reparations kit til klapnøgle. I forbindelse med at jeg selv skulle overflytte indmad fra defekt klapnøgle, revnede drejedelen. Net-import tilbød straks en ny del uden be... Voir plus

1. Magasin d'accessoires automobiles
  2. aussi dans
  3. Magasin d'équipement de sécurité
  4. Magasin de batteries
  5. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Førende på salg og montering af bilnøgler, bilalarmer og tilbehør

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 586)

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Billigt men forsendelsen var bestilt og…

Billigt men forsendelsen var bestilt og betalt til adresse men skulle hente den ved en pakke shop.forenden havde den været på posthuset og i Brugsen men endte ved Shell så længere leverenings tid

21 septembre 2023

Super god service

Super god service. Købte reparations kit til klapnøgle.
Net-import tilbød straks en ny del uden beregning, og flyttede samtidig indmaden fra gamle nøgle til ny uden beregning.
Det kan man da kun kalde god service.
Orla Lind

3 septembre 2023

fartpilot

Fartpilot
Købte en fartpilot,som desværre ikke passede,da det er en impoteret bil,sendte den retur,og har modtaget penge retur,

29 juillet 2023
Logo de www.NET-Import.dk

Réponse de www.NET-Import.dk

Hej Ole.
Det med den ikke passer til bilen passer ikke da den er bestilt efter nummerplade, du skal selv være opmærksom på om bilen har elektronisk speeder. Jeg var da så flink at sende en kontakt med til din kobling uden merpris, som koster 165kr. Jeg har været inde og overføre pengene til din konto. Men der sker det engang imellem at mit shopsystem ikke gør det automatisk i forhold til betalingsmodul, så jeg har været inde og overføre dem manuelt. Du har ringet en gang d.24 august, hvor jeg sad i møde. Men du kunne da også godt lige have skrevet en mail eller prøve igen, inden du skriver en anmeldelse.
Jeg håber at du vil ændre din anmeldelse.
Venlig Hilsen Net-import

Min vare blev leveret lynhurtig

Min vare blev leveret lynhurtig. Dog var den itu.. ØV ..En kort beskrivelse og dokkumentation via mail udløste at en ny vare blev tildelt.. ingen bøvl med det. Dog var varen “ forputtet” en uges tid...og en reminder måtte afsted.. Ferietiden er ofte vanskelig.. 🙂 Super service.. 😉

24 juillet 2023

LANG leveringstid og svare ikke på mail

Har bestilt vare på deres hjemmeside, leveringtid oplyses til at hedder 1-3 hverdage. Det var noget vi skulle bruge til at have vores tagboks med på sommerferie.
Men leveringstiden kommer nu op på 8 dage.
Ingen info, må selv skrive og rykke for leverings status.
Plus de svare ikke på deres mail :(
Ikke en webshop jeg vil bruge igen.

25 juillet 2023

KØBT KØLEBOKS TIL KROATIEN

Hejsa har købt en køleboks der kan køre på vores solcelle Powerbank og det virker bare her i Kroatien i 38 graders varme , selv isterningerne holder sig frosne , det mest geniale vi har købt til poolen of sikke en velkomst og service man får i deres butik .. mere end 5 stjerner herfra

23 juin 2023